Vitamine D !!

loesje222

Ooooh, wat was het een heerlijk weekend !! En dan heb ik het over het zonnetje dat zich eindelijk weer in volle ornaat liet zien! Ik hou er zo van.. de zon, de zomer, warmte, vogeltjes die fluiten, Noah die blij achter beestjes aan springt, de kinderen die met blijde gezichten buiten rond rennen, mijn zoontje die nu al dolgraag aan de moestuin wilt beginnen en daarom maar al het grond al heeft omgespit 🙂 Blijde gezichten alom dus!

Zaterdag ben ik in de middag naar het voetbalveld gegaan om mijn dochter aan te moedigen. Ook heerlijk om lekker in het zonnetje naar voetbal te kijken, ik hou ervan! Mijn dochter is altijd blij als ik er ben, ze vindt het fijn om wat ondersteuning te krijgen in haar spel, dus ik ben er zo vaak ik kan. Het was een ergerlijke wedstrijd helaas, maar wel een gelijkspel gehaald en ik kon weer trots zijn op mijn meisje, want ze heeft weer een prima wedstrijd gevoetbald. Voor haar was het de rest van de middag helaas op haar kamer leren (volgende week proefwerkweek), maar mijn zoon heeft nog lekker de rest van de middag buiten gespeeld.

Zondag was nog beter, nog meer zon, nog meer warmte en nog meer blijde gezichten! 🙂 Eerst in de ochtend naar een verjaardag van mijn neef geweest en daarna even lekker in de tuin wat zon opgesnoven om vervolgens een lange 2 uur in het zwembad te hangen, omdat mijn zoon proefzwemmen had voor zijn B-diploma. Hij deed het prima en heeft zijn briefje dus eigenlijk wel zo goed als binnen. Volgende week mogen we weer zo lang daar zitten, want dan is het officiële diploma zwemmen met nog een diploma uitreiking er achteraan (kunnen we ons nu al op voorbereiden). Ondanks dat het een enorme lange zit is, zou ik het niet willen missen, want het gezicht van zo´n jochie als hij ziet hoe trots wij op hem zijn is onbetaalbaar!

Eenmaal thuis is vrouwlief snel aan het eten begonnen en ben ik met mijn dochter nog wat gaan leren (het leren gaat haar altijd beter af als ik haar dingen afvraag, haar help met lezen en vooral heel vaak dingen blijf herhalen). Duits is volgens haar niet haar sterkste vak (ze staat 8,4 gemiddeld, wat in mijn ogen meer dan goed is!), dus daar help ik haar graag bij. Ik begon de heerlijke geuren van het eten al te ruiken boven en toen ik beneden kwam en de verse gemaakte wortelstampot zag, begon ik nog meer te watertanden. Zo heerlijk als het rook, zo smaakte het ook! Nog meer genieten dus 🙂

De dag was eigenlijk te snel voorbij; met zo´n mooi weer moet een dag eigenlijk een paar uur langer duren, zodat je er nog meer van kunt genieten. Maar we gaan er gewoon van uit dat we heel snel nog meer van die weekenden krijgen.

MB

One thought on “Vitamine D !!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s