Happy Birthday

en dan word je bijna 38 jaar…

Het is wel grappig te zien hoe iedereen in huis zo bezig is met mijn verjaardag, terwijl het voor mij ook wel gewoon als een normale dag gezien mag worden. Als ik bekende zou tegenkomen die dag en niemand zou er aan denken dat ik jarig was of mij te feliciteren, dan was ik de laatste die daar over zou klagen. Ik heb al zoveel verjaardagen gevierd, dat hoef voor mij niet meer zo eigenlijk. Ik vier liever de verjaardagen van mijn kinderen en lieve vrouwtje, want dan kan ik zelf cadeautjes kopen, dingetjes regelen, mensen optrommelen om te komen, taarten regelen, uitdeelcadeautjes bedenken. Dát vind ik nou leuk ! Iemand anders in het zonnetje zetten als ze jarig zijn! Dus moet ik het dan ook begrijpen dat mijn vrouwtje en kinderen het onwijs leuk vinden als ik wat enthousiaster zou zijn als ík jarig ben en hún iets voor mij willen en kunnen doen.. toch !?

Daarom heb ik dit jaar maar zelf wat mensen uitgenodigd, ga ik zelf een kwarktaart maken en ga ik gewoon weer eens mijn verjaardag vieren! Mijn zoon kijkt al 2 weken elke dag op de kalender en heeft ook heel groot “Jarig Mamma” op 26 juni geschreven, hij kijkt er naar uit dat ik jarig ben en hij mij mag feliciteren en een cadeautje mag geven. Dat is toch lief !! Ik realiseer mij dan ook wel dat ik niet met zo’n houding van “bah, mijn verjaardag slaan we over” moet aankomen. Komt niet echt heel aardig en lief over. Ook voor mijn vrouwtje, die echt al maanden bezig is met een cadeau voor mij, zou het nogal lullig zijn als ik met mijn ongeïnteresseerde houding mijn eigen verjaardag wil overslaan. Ze is elk jaar druk bezig ermee, dat is echt niet alleen dit jaar zo, elk jaar weer weet ze zich toch wel enigszins te overtreffen, dus ik ben wel benieuwd wanneer we de top bereiken 🙂

Vorig jaar werd ik meegenomen in de auto, werd mij verteld dat we een stukje moesten rijden en dat een vriendin van ons met de kinderen na zou komen, omdat we er allemaal bij moesten zijn. Ik moest wat doen en zou het hartstikke leuk vinden… Na een half uurtje ongeveer werd ik zelfs geblinddoekt in de auto en heb ik zo nog dik anderhalf uur in de auto gezeten. Ik had werkelijk geen idee wat ze van plan was en waar we naar toe zouden gaan. Na een rit van 2 uur stopten we eindelijk en mocht ik mijn blinddoek afdoen, ik mocht kijken waar we waren en raden of ik het wist.. Ik keek rond, zag in eerste instantie voor mij een grote muur en toen ik rond keek zag ik dat we op een parkeerplaats stonden die vrij vol was, nog meer rond kijkend, zag ik aan de stenen van het gebouw dat het een van der Valk Hotel was en op dat moment wist ik precies waar we waren. Het van der Valk Hotel in Nootdorp, vlakbij Den Haag. Daar zijn we namelijk al een aantal keren geweest en dat hotel is gewoon super en daar hebben we het ook altijd enorm naar onze zin gehad! Het hoge woord was eruit, mijn vrouwtje vertelde mij dat de kinderen niet meer kwamen, dat was allemaal verzonnen. Ze had een weekendje weg geboekt voor ons tweetjes, in ons hotelletje om even een weekend tot rust te komen. Zwaar geëmotioneerd en bijzonder blij heb ik haar bedankt en we hebben echt een onwijs leuk weekend gehad!

Dit jaar gaan we vast geen weekendje weg.. dit jaar heeft het cadeau betekenis… dat was de hint die ze mij gaf en ónze betekenis is Infinity ∞  We hebben al een infinity ring, een infinity armband, maar het was geen sieraad wat ze mij gekocht had. Het was iets unieks, speciaal gemaakt, iets wat niemand heeft en maar door 1 persoon op deze wereld gemaakt wordt..    Dat is echt typisch mijn vrouwtje: al moet ze de hele wereld af zoeken, ze zal het vinden !!  Ik heb nog altijd geen idee wat het is en ik ben niet snel nieuwsgierig te krijgen, maar ik begin nu toch wel benieuwd te worden naar wat ze in hemelsnaam voor mij gekocht heeft 🙂

Toch stiekem wel leuk, mijn verjaardag vieren 🙂

∞MB∞

http-_www.infinityfoundation.co_.nz_

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s