Infinity times Infinity

Aangezien ik in mijn vorige blog aangaf dat ik op het punt stond om een heel bijzonder cadeau te krijgen, kan ik nu natuurlijk niet géén blog schrijven over dat cadeau, wat inderdaad héél bijzonder is!

Voor de mensen die de serie Revenge volgen, zal dit een bekend gezicht zijn, want deze kist is een replica vanuit die serie en is, mits je in Amerika woont, niet te krijgen!

11666089_10153455122139700_4847156791673143167_n

Voordat wij begonnen te kijken naar deze serie had het Infinity teken voor ons al een diepe betekenis. Wij staan namelijk voor Infinity, voor altijd, oneindig! Dus dat teken was voor ons al snel “ons teken”. Toen wij begonnen te kijken naar deze serie en al snel het Infinity times Infinity zagen (zoals op de kist gegraveerd), waren wij blij verrast en vonden dat helemaal te gek! Vaker en vaker begonnen wij dat te gebruiken en dat is ook altijd wel zo gebleven.

Naast de ring die ik van mijn lieve vrouw gekregen heb een aantal jaren geleden en de armband die onze moeder ons afgelopen vakantie geschonken heeft, ben ik nu dus in het bezit van het ultieme cadeau: Mijn eigen Infinity kist. Hier gaan al mijn herinneringen in, bijzondere foto´s, briefjes, prulletjes die betekenis hebben en niemand die in die kist kan behalve ik, want hij gaat open met een sleutel waar er maar 1 van is en die is in mijn bezit.

Geweldig hoe mijn vrouw elke keer weer op deze ideeën komt en elke keer weer weet zij mij tot in het diepst te raken met geweldige cadeaus. That can only be Infinity times Infinity !

Thank you B, for all you give, for all you do and for all you are !

MB

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s