Happy Birthday !!

21 september.. 13 jaar geleden werd dat één van de mooiste dagen in mijn leven. Een klein meisje kwam op de wereld en vulde mijn hart meteen met de meest pure liefde. Je bent inmiddels uitgegroeid tot een prachtige meid, je mooie sprekende ogen en je goudblonde lokken doen menig hoofd omdraaien als je langsloopt. Wat mensen niet meteen zien is dat je ook een prachtig hart hebt, je zorgt graag voor mensen, je hebt enorm veel empathie (wat in de huidige wereld steeds minder wordt en ik daarom des te meer waardeer dat jij dit wel bezit) en je hebt bewezen heel sterk te zijn. Je bent al veel te vaak met heel veel ellende geconfronteerd, maar hebt bewezen dat je niet zomaar klein te krijgen bent.

Ik heb altijd gehoopt een dochter te krijgen, waar ik mee kan praten alsof het een vriendin is, waar ik mee kan lachen alsof we allebei nog kinderen zijn en waar ik leuke dingen mee kan ondernemen zonder dat ze zich schaamt om naast mij te lopen. I must have done something right, want dat is precies de dochter die jij bent. Als moeder zal ik je te aller tijden beschermen en je bij staan als je dat nodig hebt, als vriendin zal ik je altijd waarderen en hoop ik dat we samen nog heel vaak “kind” kunnen zijn 🙂 10648869_10152786094899700_1294340719765126712_o

Happy Birthday sweet daughter, I love you !

MB

One thought on “Happy Birthday !!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s