Wat een “frisse” start van de week :)

Gisteren heb ik voor het eerst met mijn grote afvalcontainer achter de vuilniswagen aan gerend, omdat ik hem vergeten was buiten te zetten.

Ineens hoorde ik een grote vrachtwagen de straat in rijden en toen viel het kwartje heel snel!

Helemaal vergeten !!

Ik had mijn restafval container buiten moeten zetten. Snel in mijn crocs geschoten, de sleutel gegrepen en al roepend naar mijn kinderen dat ik de bak buiten moest gaan zetten ben ik de tuin in gerend, heb ik de container gegrepen en tegelijkertijd de poort open gemaakt. Zo snel als ik dat ding achter mij aan kon trekken ben ik naar voren gerend en zag ik de vuilniswagen al langzaam de straat uit rijden. Één vuilnisman zag mij in een ooghoek al aan komen rennen en zette op zijn gemak een container terug op de plaats. De vrachtwagen stopte en de aardige vuilnisman bleef op zijn plaats staan totdat ik bij hem was met mijn container.. hij had totaal niet de intentie ook maar één meter teveel te moeten lopen en mij tegemoet te komen, dat zal wel met de maandagochtend te maken hebben.

Mijn container werd geleegd en op mijn gemak ben ik al glimlachend terug naar huis gelopen. De kinderen stonden aan het raam met een brede grijns en toen ik eenmaal binnen was werd ik hartelijk uitgelachen. Het zag er blijkbaar bijzonder leuk uit, hoe ik probeerde te rennen met een container achter mij aan slepend, op mijn crocs, in mijn dunne vestje, al zwaaiend en roepend naar de vuilnismannen… Toen ze het mij zo vertelde moest ik ook wel lachen, dat zal er inderdaad behoorlijk belachelijk hebben uitgezien, maar mijn container was in ieder geval wel leeg !! 😀

Zo begon mijn week op maandag 12 oktober… hilarisch toch 🙂

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s