Wat een weekend :o

Na een behoorlijk pittig weekend te hebben gehad, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik er niet meer zo heel goed tegen kan :P.

Vrijdagavond had ik een vriendin op bezoek die ik echt al veel te lang niet meer gezien en gesproken had en we hadden dus behoorlijk wat in te halen. Ze kwam rond 21:00 uur en ineens was het 01:30 uur 😮 We hadden het niet eens door, (geeft alleen maar aan dat we inderdaad heel veel bij te praten hadden 🙂 ) dus dat was al een latertje.

Zaterdagochtend gewoon weer om half 8 wakker en na een hele gezellige dag met mijn meisje en buurvrouw, kwam tegen de avond een andere vriendin van mij op bezoek. We hadden een gin-tonic-night gepland… Dat is een drankje dat wij beiden ontzettend graag drinken, maar omdat we het eigenlijk nooit in huis hebben, hebben we er maar gewoon een Event van gemaakt :). Ook mijn buurvrouw kwam nog eentje drinken en het werd al gauw één grote, melige boel. Ook Kyra die met een vriendinnetje aan het Dubsmashen was, kwam met hilarische filmpjes aan. We hebben echt enorm gelachen, het ging soms echt nergens over, maar dat maakte de lol niet minder. 02:30 uur lagen we in bed en hebben we echt nog maar een bodempje Gin in de fles gelaten.. dus we hadden genoeg gehad, wat ook wel te merken was aan hoe we uiteindelijk in bed zijn gekomen hahaha.

Om half 8 gingen mijn luiken weer open, maar niet van harte.. Oef.. Ik had gelukkig geen hoofdpijn, was ook niet misselijk, maar ik durfde mij ook niet te bewegen in verband met mijn buik die vreselijk pijn deed (het was weer die tijd van de maand). Om half 9 zijn we opgestaan (vééél te vroeg natuurlijk) en ik ben een ontbijtje gaan maken. Lekker kopje thee, warm broodje met een gebakken eitje erbij, daar knappen we vast van op. We hadden gek genoeg weinig last van de enorme hoeveelheid alcohol die we tot ons hadden genomen de avond ervoor (daar ik normaal de dag erna volledig OUT ben!) dus het ging allemaal vrij goed. Mijn buik was echter de storende factor van die dag en ik heb dan ook wel een tijdje met een warme kruik op mijn buik op de bank gelegen. In de middag ben ik nog een lekker stuk gaan wandelen met de buurvrouw, want het weer was gewoon te mooi om binnen te blijven. Dat heeft mij ook wel goed gedaan, al bleef mijn buik mij parten spelen.

Door de 2 korte nachten, merkte ik toch wel dat mijn lichaam behoorlijk moe was, dus toen ik Mike om 20:00 uur naar bed bracht, ben ik zelf ook maar boven gebleven en ben ik mijn bed in gekropen. Ik denk niet dat ik heel lang wakker ben gebleven, want ik heb geen idee meer wat ik nog op tv heb gekeken. Ergens rond 22:00 uur heb ik half slapend de tv uit gezet en ben ik weer in een hele diepe slaap gevallen. Dat had ik ook nodig!

… en om 04:30 uur ging de wekker af.. *zucht*.. waarom heb ik mijzelf dit aangedaan om net vandaag die uitdaging aan te gaan om eens om 04:30 uur op te staan en te kijken of ik dat normaal vol kan houden.. Belofte maakt schuld, dus ik ben gewoon opgestaan en heb mij bezig gehouden tot 07:15 uur voordat ik Mike wakker ben gaan maken. Het klinkt nu alsof dat heel simpel was, maar van 04:30 uur tot 07:15 uur is best een lange tijd om te overbruggen.. zeker als je dan eigenlijk liever nog even je warme bed in wil kruipen. Maar ik heb woord gehouden en ik heb het volgehouden!

Mijn werkdag gisteren verliep best soepel en gezellig als altijd. Eenmaal thuis stond Kyra al druk te koken, ze had weer iets nieuws gevonden dat ze wilde uitproberen en dan lijkt het net alsof er een bom is ontploft in de keuken 🙂 Ik vind het heerlijk als ze zo bezig is, dus laat haar vooral haar gang gaan. Na het eten moest ik met Mike naar zwemles en nadat ik hem om 20:30 uur in bed had gelegd, heb ik samen met een vriend nog een aflevering van Under the Dome gekeken. 21:15 uur ging hij naar huis en toen kwam mijn buurvrouw nog even langs. Helaas moest ik ook nog de afwas doen, dus tussen het kletsen door hebben we samen even de afwas gedaan (altijd behulpzaam, mijn buurvrouwtje).

Uiteindelijk lag ik pas om 23:00 uur in bed en ik dacht dat ik net zoals zondagavond vrijwel direct zou slapen.. niets was minder waar helaas 😦 . Ik heb stug mijn ogen dicht gehouden, hield mijn mantra vol, maar ik kwam simpelweg níet in slaap! Om 00:30 uur heb ik een boekje gepakt (er ligt altijd pen en papier op mijn nachtkastje) en ben gaan schrijven. Mijn eerste gedachte schreef ik op, ik las het na en ben op dat onderwerp door blijven schrijven.. 4 pagina´s en 3 kwartier later heb ik alles weer weg gelegd en ben ik weer in mijn slaaphouding gaan liggen, heb ik mijn ogen gesloten en bleef ik de woorden: “je bent moe en valt nu in slaap” herhalen tot ik uiteindelijk ook echt in slaap ben gevallen. Het was een weekend met behoorlijke indrukken, veel informatie die ik duidelijk nog niet op een rijtje heb en die mij uit mijn slaap houden.

Dat wordt veel schrijven de komende tijd, zeker om meer van zo´n slapeloze nachten te voorkomen!

Helpt schrijven jou ook als je heel veel in je hoofd hebt ?

XMelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s