Stress met Kerstmis ??

Kerst-stress.. wie heeft het niet in deze tijd. Zorgen dat je alle cadeaus in huis haalt, boodschappenlijstjes maken voor de maaltijden die bereid moeten worden met kerst, kleding uitzoeken of nieuw kopen want je moet er toch goed op staan, kerstkaartjes kopen, adressen uitzoeken en de hele boel gaan schrijven… en dan op het allerlaatste moment de laatste verse boodschappen in huis halen en nog wat cadeautjes die besteld zijn geworden..

Ik word al moe als ik eraan denk, laat staan dat ik mij midden in die stress ga stellen!! Dus niet!

Cadeautjes ?? Allemaal al gekocht, ingepakt en liggen al onder de boom.

Boodschappenlijstjes ?? Niet nodig, want ik eet niet thuis met kerst.

Kleding ?? Ik zie wel wat ik aan doe, iets waar ik mij lekker in voel, maar ga mij zeker niet in het nieuw steken speciaal voor Kerstmis.

Kerstkaarten sturen ?? Dit doe ik al 2 jaar niet meer. De voornaamste reden is omdat ik het gewoon te duur begin te vinden. Dan ga ik nog liever langs bij de mensen die ik dan persoonlijk fijne feestdagen wens en nog lekker een kopje koffie kan drinken ook.

31235_card-against-stress

Dus de Kerst-stress gaat volledig langs mij heen en ik ga dan ook helemaal ontspannen de vakantie tegemoet 🙂 (voor zover ik ontspannen kan zijn, maar dat heeft verder niets met Kerstmis te maken 😛 ).

XMelX

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s