Week #2

Alweer een week voorbij en deze week was wel eentje met hoogte- en dieptepunten!

Op maandag tijdens de zwemles van mijn zoon, zit ik altijd aan de bar te wachten tot de les voorbij is. Meestal zit ik gezellig met Patricia (moeder van Tycho, die ook in Mike´s zwemgroepje zwemt) te kletsen en dan vliegen die 45 minuten heel snel voorbij. Ook deze keer was het weer eens heel gezellig en kreeg ik zelfs een heerlijk stuk koek mee naar huis omdat haar andere zoon, Levi, jarig was geweest. Eenmaal thuis heb ik een kopje thee gezet, een stukje koek afgesneden en genoten van dat momentje.. thanks Patricia 🙂

Donderdagochtend zag ik tot mijn grote verbazing dat ik een gemiste oproep had om 6 uur ´s ochtends.. dat kan nooit goed zijn dacht ik nog en dat was het inderdaad ook niet. De moeder van een vriendin van mij, die vanaf 2e kerstdag in het ziekenhuis lag, was overleden. Het is bizar snel gegaan, dus dit kwam wel even binnen. Mijn gedachten gingen gelijk naar hun, ik vond het vreselijk, had er geen woorden voor, kon mij niet voorstellen hoe zij zich nu moesten voelen en heb even een momentje gepakt om die gedachten te versterken en hun wat liefde en licht te sturen in deze vreselijk moeilijke tijd.. R.I.P.

Later die ochtend, zo rond 11 uur, hoorde ik weer de actie van Miss Montreal op radio 3FM, je kon kaarten winnen voor haar concert in de Ziggo Dome op 22 april. Je kunt wel stellen dat ik best een fan ben van Miss Montreal, heb al hun cd´s, volg hun al vanaf het begin en heb ook al menig concert en festival bijgewoond waar zij optraden. Ook heb ik al een aantal keren het genoegen gehad Sanne te mogen ontmoeten (en ook Kobus, Thijs, Michi en Peter), een praatje met hun te maken en natuurlijk ook een paar kiekjes met ze te maken. Heerlijk mens is Sanne en de energie die zij hebben en geven tijdens optredens is helemaal te gek!! Maar het was alweer een tijdje geleden dat ik naar een optreden was geweest en kaartjes voor hun concert in de Ziggo Dome waren voor mij gewoon even niet te betalen, dus dacht ik: ik ga het gewoon via 3FM proberen. Dus heb ik de 3FM app gedownload, een bericht gestuurd toen ik een nummer van Miss Montreal hoorde en om 11:23 uur kreeg ik ineens telefoon van 3FM !!! Er werden mij wat vragen gesteld, waarom ik naar Miss Montreal wilde en hoe vaak ik al bij een optreden was geweest, toen vroegen ze mijn leeftijd en het verzoek om de radio alvast uit te zetten. Er waren uiteraard nog meer mensen die deze kaartjes wilden winnen, maar mocht het zo zijn dat ik door kwam en zou winnen, dan moest ik natuurlijk wel héél blij zijn ! Hahahahaha, geen probleem meneer, dat ben ik dan écht wel. Via de telefoon hoorde ik de uitzending voortzetten en nadat het nummer van Miss Montreal was afgelopen kwam ineens de vraag. “Melanie, wat kan ik voor je doen?”  … ik moest even bevatten wat er gebeurde, want ik was gewoon in de uitzending!! Na een paar korte vragen zei Michiel ineens de magische woorden: “Gefeliciteerd Melanie, jij bent er gewoon bij op 22 april in de Ziggo Dome !!”  Ik had gewoon die kaarten gewonnen en was echt door het dolle heen !!! hahahahahaha blijheid!

Vrijdag ben ik met mijn auto naar de garage gegaan, het was weer tijd om de distributieriem te laten vervangen. Na een wandeling van 3 kwartier kwam ik weer thuis en rond 11 uur ben ik met een vriendin terug naar de garage gereden. Tijdens de reparatie kwamen ze er achter dat een pomp lekte en deze moest vervangen worden.. Ik moest even gaan zitten toen ik hoorde wat dit grapje ging kosten en zag mijn geld wat ik gespaard had voor mijn komende vakantie, ineens verdwijnen.. Ik heb mijn auto nodig, dus die reparatie móest gebeuren, maar dat was wel even slikken. Mijn vader heeft mij toen naar huis gebracht want nog een wandeling van 3 kwartier vond ik wat veel van het goede. Eenmaal thuis ben ik al fietsend naar een vriendin gegaan om daar de auto even te lenen voor de boodschappen en daarna met de fiets Mike van school gehaald. Het was een hilarische rit met Mike achterop, we hebben echt zo hard moeten lachen.. al met al wil hij niet graag nog eens achterop zitten, want het deed toch wel pijn aan “zijn kruis” (als een 7-jarige dat zegt dan moet je automatisch lachen, trust me 🙂 ).

Een week van uitersten, geluk vs pech – blijheid vs somerheid..

Zo zie je maar: You win some.. and you lose some!

XmelX

 

One thought on “Week #2

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s