Let me take a Selfie

Mijn dochter is echt een kei in selfies maken! Ze kan in elke positie, met elke gezichtsuitdrukking en op elk moment een geweldige selfie maken!!

image

Ik vind het echt knap hoe sommige mensen zo’n geweldige selfies kunnen maken.. zou willen dat het bij mij ook zo makkelijk ging.
Tegenwoordig is het ook heel normaal om selfies te maken, de jeugd weet niet beter en het hoort er nu eenmaal bij, maar ik weet niet of het nou ligt aan het feit dat ik al wat ouder ben of dat ik gewoon een gezicht heb wat niet gemaakt is voor selfies.. maar ik sta echt zelden leuk op een foto, laat staan op een selfie!

image

De afgelopen week heb ik vaker selfies gemaakt en die stuur ik dan naar een vriendin, zij stuurt op haar beurt ook selfies naar mij en het is niet dat we geweldig mooi op de foto staan, maar we maken echt wel hilarische foto’s!! Wij moeten het duidelijk van onze idiote kant hebben, op die manier zijn onze selfies wél een succes hahahahaha!

image

Binnenkort krijgen we “les” in goede selfies maken van Kyra… dat zal wel een paar leuke kiekjes gaan opleveren 🙂
Tot die tijd oefen ik wel door LoL.

Iemand die nog goede tips heeft voor het maken van een goede selfie?

XmelX

9 thoughts on “Let me take a Selfie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s