A Perfect Sunday

Hoe heerlijk het is als de kinderen er zijn en we leuke dingen met elkaar kunnen doen, hoe fijn het soms ook is als je alleen bent. In het begin moest ik er wel aan wennen dat de kinderen om het weekend weg waren, maar nu waardeer ik die tijd echt wel. Ik kan mijn eigen ding doen, hoef geen rekening te houden met wie dan ook en bepaal zelf wat ik doe en waarom ik dat wil gaan doen.

Vanmorgen kraakten mijn ogen open rond half 7, ik baalde als een stekker en weigerde zo vroeg al mijn zondag te beginnen, dus heb ik mij omgedraaid en heb geprobeerd verder te slapen. De volgende keer dat mijn ogen langzaam open gingen was het 8 uur, dus het was toch gelukt om nog even te slapen. Ik ben in bed blijven liggen en toen ik helemaal wakker was heb ik mijn boek gepakt en ben gaan lezen (Mooie meisjes van Karin Slaughter). Tussendoor nog even wat whatsapp berichtjes gestuurd en beantwoord, maar wel gewoon in bed blijven liggen om te lezen. Ik wilde dit boek echt uitlezen, want het was zo vreselijk spannend. Om kwart voor 11 had ik hem uit en begon ik ook wel honger te krijgen dus ben ik maar opgestaan en heb een heerlijk ontbijtje voor mezelf gemaakt.

Nu, 2 koppen koffie en een uitgebreid ontbijt verder, zit ik nog altijd in mijn onesie te genieten van deze rustige, stille en relaxte zondag.

A perfect day for thinking, writing and enjoying everything about it.

Wat kunnen simpele dingen een mens toch intens gelukkig maken 🙂

XmelX

One thought on “A Perfect Sunday

  1. Pingback: Week #3 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s