Week #3

Tijd vliegt als je het leuk hebt, maar tijd vliegt ook als je het wat minder leuk hebt. Kan nou niet zeggen dat ik een bepaald “gezellige” week heb gehad, maar hij is er niet minder snel door omgevlogen.

Maandag en Dinsdag heb ik vooral veel gepraat met mijn buurvrouw. Er lag mij het een en ander op het hart, moest duidelijk mijn ei kwijt en dan mag ik heel blij zijn met zo´n lieve vriendin die meteen begrijpt als ik behoefte heb om te praten en daar ook direct tijd voor maakt.

Donderdag heb ik mijn uurtje yoga gehad en deze week werkte die bijzonder goed. Ik kon eindelijk even mijn hoofd leeg maken en dat voelde dan ook extra prettig. Maar eenmaal in de auto onderweg naar huis, begon mijn hoofd al weer snel vol te lopen met allerlei gedachtes.. Ik kon het niet vasthouden, de rust en leegte in mijn hoofd, in ieder geval niet zo lang als ik gewend ben. Helaas.

De vrijdagavond was gezellig met mijn buurvrouwtje een drankje doen en wat tv kijken (en uiteraard weer de nodige gesprekken) en zaterdag ben ik al vrij vroeg naar mijn ouders gegaan omdat ik beloofd had te helpen met opruimen. Tussendoor heb ik nog wat gesprekken met mijn moeder gehad, maar we hebben vooral veel lol gehad en flink opgeruimd (ze hebben een belachelijk grote kelder, met belachelijk veel spullen hahaha). We vonden dat we heel hard gewerkt hadden en dus wel een etentje verdiend hadden, dus heeft mijn vader ons mee genomen naar de griek en daar hebben we heerlijk gegeten. Rond half 7 was ik thuis en nadat ik wat dingetjes gedaan had, ben ik in mijn onesie geschoten en op de bank geploft. Rond kwart over 8 ging mijn deurbel en werd ik echt even wakker geschud. Ik zat gewoon op de bank, wat te staren naar de muur, tv stond aan maar had geen idee wat er eigenlijk op was, ik was blijkbaar een beetje ingekakt en had mijn vriendin niet horen aankomen. Ze had zich al via whatsapp aangekondigd, maar ook dat was volledig langs mij af gegaan. Snel een bakje koffie gezet en later zijn we over gestapt op een heerlijk, koude Liefmans. De avond vol gekletst, gelachen (heel veel gelachen!) en rond half 1 is ze naar huis gegaan (“een uurtje” lukt ons nooit hahahaha).

De zondag was was wel een heerlijke dag, de beste van deze week.. maar dat was al te lezen in mijn vorige blog (A Perfect Sunday). Ik heb de hele dag wat rond gehangen, paar kleine klusjes gedaan maar voor de rest alleen gelezen, geschreven en nagedacht. Wel heb ik samen met Gertie (buurvrouw) en Dennis (buurjongen) gegeten en om 7 uur kwamen mijn kindjes weer thuis. Nadat zij in bed lagen, heb ik op de bank gezeten en nog meer geschreven.. ik krijg mijn gedachten niet uit mijn hoofd geschreven, heel frustrerend. Maar ik was dan wel heel dankbaar voor de tijd die ik voor mijzelf had dit weekend. Helemaal alleen, met stilte om je heen kan best eens lekker zijn!

XmelX

One thought on “Week #3

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s