Week #5

Jeetje.. januari is gewoon al voorbij…

Naast mijn werk, de gezellige avondjes met mijn buurvrouw en de melige buien met mijn kinderen, ben ik op vrijdag met een goede vriendin even gaan shoppen in Maasmechelen (Outlet Village). Het was vies weer, koude wind en af en toe wat regen, maar dat zorgde er wel voor dat het heel erg rustig was tijdens het winkelen. We konden op ons gemak en zonder drukte neuzen door de kleding. Volgens mijn dochter was ik echt toe aan een nieuwe jeans dus dat was mijn mikpunt. Eerste winkel was het gelijk raak: een Pepe jeans, die heerlijk zat en maar € 35,00 kostte! Natuurlijk heb ik hem even laten weg hangen want ik wilde nog wat meer winkels in, misschien vond ik nog wel een andere leuke broek.

We zijn winkel in en winkel uit gegaan, veel winkels hadden nog sale en wat onze aandacht gelijk trok was de Desigual winkel. Niet vanwege de kleding (die overigens echt wel heel mooi is!!) maar vanwege hun reclame aan de buitenkant van de winkel. We hadden er een foto van moeten maken, maar we moesten er zo vreselijk om lachen dat we gierend de winkel in zijn gelopen.

SALE !! 2x 60% korting ! HAPPY ENDING !

 

Ja serieus !! Happy Ending !! In de winkel kwam een verkoopster op ons af die vroeg of ze ons de sale mocht uitleggen en mijn vriendin haakte daar gelijk op in en zei: “Ja, wij willen wel een happy ending, dus leg maar eens uit!” We lagen direct weer in een deuk en de verkoopsters zei lachend (en met een onbegrijpende uitdrukking op haar gezicht) dat ze ook niet begreep welke genie deze slogan had bedacht… volgens haar was dat waarschijnlijk iemand uit Thailand… toen moesten we nog harder lachen en na een minuut of 5, nadat we onze tranen hadden weg geveegd zijn we wat kleding gaan uitzoeken om te passen. Ik vind het zo´n ontzettend leuk merk, Desigual.. mooie kleuren, heerlijke stof en in de sale ook echt wel betaalbaar. Uiteindelijk hebben we er niks gekocht, maar hebben we haar wel bedankt voor dat leuke moment :). We hebben nog enige tijd rondgelopen, kopje koffie gedronken en op de terugweg heb ik de broek opgehaald die ze voor mij apart had gelegd dus ik ben eigenaar van een nieuwe Pepe jeans !! jeeeeeej! Hij ligt inmiddels bij mijn moeder want hij moet wel iets korter gemaakt worden.

´s Middags hebben we met z´n viertjes gegeten en ´s avonds heb ik mijn dochter naar een vriendin gebracht, ze gingen carnaval vieren en bleef daar ook logeren. Toen mijn zoon eenmaal in bed lag, kwam mijn buurvrouw en een uurtje later kwam nog een andere vriendin. Het was een ontzettende gezellig avond, de laatste ging om half 2 de deur uit waardoor ik pas om 2 uur in bed lag. Heerlijk zo´n avondjes… ik hou ervan 🙂

Op zaterdag ben ik met mijn kleine man even de stad in geweest omdat hij nieuwe schoenen nodig had, Michael Jordans zijn het geworden (helemaal zwart!) en eenmaal thuis hebben we met K´nex een achtbaan en een reuzenrad gebouwd. Mijn dochter weer opgehaald, saampjes gegeten en een heerlijke rustige zaterdagavond gehad.

Zondagochtend langs mijn ouders gegaan (niet alleen om mijn broek af te geven hahaha), Mike zou daar blijven logeren omdat die avond/nacht de Superbowl werd uitgezonden. We hebben een kopje koffie gedronken en bij vertrek vroeg ze Kyra ineens naar het vormsel. Daarna richtte ze zich geïrriteerd tot mij, ze had mij wél verteld dat mijn nichtje het vormsel deed, ze had het weer moeten horen van mensen die op facebook hadden gelezen dat ik van niks wist en blablabla.. Het ergerlijke is wederom dat ze verwijten gaan gooien als mijn kinderen erbij staan. Ik heb hier zo´n gruwelijke hekel aan.. als ik ergens een probleem mee heb, dan ga ik iemand dat niet voor de voeten gooien als kinderen erbij staan. Mijn moeder heeft daar niet zo heel veel moeite mee, geen idee waarom ze dat doet. Ik heb er niet veel woorden aan vuil gemaakt.. mij is niets verteld geworden, ook niet door mijn moeder en met de boodschap dat ik nog altijd zelf bepaal wat ik schrijf op mijn blog en mensen die dat lezen natuurlijk maar al te graag de roddeltrein in gang zetten en het dan op een hele verdraaide manier bij mijn ouders uitkomt, is ook geen verrassing meer !! “Bovendien heb je hier niks mee te maken mam, ik zal mijn broer hier nog wel op aanspreken als ik hem nog eens zie. Dit heeft NIETS met jou te maken dus ik weet niet waarom jij mij dit nu voor de voeten gooit!”

Dit resulteerde helaas wel in een zeer gefrustreerde middag voor mij.. Ongelooflijk dat ze weer probeert in bijzijn van mijn kinderen, mij op de plek te zetten… ik word er oprecht verdrietig van.

Ik ben wel blij dat mijn blog gelezen wordt door familie, vrienden of wie dan ook, die al handen wrijvend met anderen hierover gaan praten, waardoor het uiteindelijk bij mijn ouders uitkomt die het verhaal zelf waarschijnlijk niet eens gelezen hebben. Maar geen nood, ik zal deze link ook naar mijn moeder sturen, kan ze mijn blog volgen en zelf lezen wat ik allemaal te melden heb en wat er allemaal in mijn leven gebeurt. Scheelt weer een hoop ergernis!

XmelX

2 thoughts on “Week #5

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s