How to be single

Gisteren met een goede vriendin (Alique) naar de bioscoop geweest. We hadden al een aantal keren de trailer van “How to be single” gezien en moesten elke keer zo hard lachen, dat we deze film dus echt wilden gaan zien. Daar hebben we geen gras over laten groeien en zijn gisteren meteen naar de bioscoop gegaan.

We waren ruim op tijd daar dus we zijn nog even in de bar een wijntje gaan drinken. We zaten daar als enige 2 en je moet weten dat Alique en ik eigenlijk zelden ergens rustig kunnen zitten en praten.. wij zijn vrij aanwezig, mede door ons gelach, zeker als we in een melige bui zijn (als wij bij elkaar zijn, zijn we eigenlijk altijd wel melig hahaha). Dit was de ober niet ontgaan en hij begon vrolijk mee te doen met ons, grapjes maken, gesprekjes voeren en we kregen een wat voller glas wijn, waar wij heel dankbaar voor waren hahahaha.

Enfin, kwart over 7 zaten we in de bioscoop en de zaal was half gevuld. Naast mij zaten 2 tieners die echt de hele tijd op hun telefoon bezig waren (ook tijdens de film) en aan het kletsen waren (vrij hard). Ik kon mij hier echt niet aan storen, sterker nog: ik moest af en toe echt om ze lachen. Ze hadden lol, de één kon haar volume niet regelen dus ze sprak en lachte vrij hard en de ander zei maar de hele tijd “ssssst!” terwijl ze bijna in haar broek deed van het lachen. Volgens mij hebben ze echt niks van de film meegekregen hahahahahaha, maar ik kon er echt alleen maar om lachen!

De film zelf was hilarisch !! Robin is een vriendin die ik ook wel zou willen hebben whahahahahahaha, ze is gestoord, gaat elke avond stappen, wordt elke ochtend weer ergens anders wakker en is gewoon een feestbeest !! Ze geniet duidelijk van het vrijgezel zijn, maakt geweldige opmerkingen en weet tegelijkertijd heel goed wie ze is en waar ze mee bezig is. Om haar hebben we nog het hardste moeten lachen (zeker toen ze tot 2 x toe een taxi wilde laten stoppen door gewoon bovenop de motorkap te springen). Ik hou normaal niet zo van komedies, maar deze film is echt leuk, een aanrader! Er komen ook nog wel een aantal boodschappen naar voren waar je over na gaat denken.. vond ik tenminste. Je vraagt je tijdens de film ook echt elke keer af wie nou met wie eindigt en waar het naar toe gaat.. dat is ook wel leuk. Het is in ieder geval geen einde die je gelijk vanaf het begin kunt voorspellen en zo houden ze de film ook boeiend om naar te blijven kijken.

Voordat de film begon zagen we nog een trailer van een andere komedie die gaat komen, tijdens de trailer lagen Alique en ik al gelijk plat van het lachen, dus dat wordt onze volgende film avond (Sisters) !

Na de film zijn we nog even terug de bar in gegaan om nog een glaasje wijn te drinken en de ober had al een glimlach toen hij ons zag komen. Deze keer zat er nog een vrouw aan een tafeltje, heel gezellig met haar jas aan en haar neus richting haar telefoon. De ober bracht ons onze wijn en was toch niet zo gezellig en open als vóór de film, dus Alique en ik vroegen ons af hoe dat nou kwam… tot we ineens in de gaten kregen dat die gezellige vrouw aan het tafeltje zijn vriendin was! Sja.. dan moet je net ons hebben, dan gaan wij natuurlijk wat opmerkingen maken waarop hij wél op geantwoord zou hebben voor de film, maar nu zijn vriendin er bij zat, lachte hij alleen maar. Zo raar dat iemands gedrag gelijk verandert als de partner erbij zit. En waarom ?? Mag je dan niet gezellig mee praten met mensen ? moet je dan opletten wat je zegt? moet je je dan anders opstellen? Dat was iets wat wij beiden niet begrepen, waarom je je anders voor moet doen als je partner erbij zit..

Wij doen dat in ieder geval niet.. maar wij zijn dan ook single 🙂

XmelX

 

9 thoughts on “How to be single

  1. Pingback: Week #6 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s