BlogCrime – deel 2

 

Vorige week heb ik gereageerd op een vraag van iemand die nog een blogger zocht om een Crime-Blog mee te starten. Ik hou van schrijven, ik hou van spannende verhalen en misdaad, dus waarom zou ik niet eens proberen er dan ook over te schrijven?! Dus ik heb mij heel netjes opgegeven en een dag later kreeg ik al een berichtje dat ik mee mocht schrijven !! Jeeeeej, spannend !! Dus nu ga ik ook een poging wagen om fictieve verhalen te schrijven, hoe leuk is dat !!

De bedoeling is dat er een verhaal geschreven wordt door 6 bloggers, op alle meewerkende blogs zie je hoe die persoon in het verhaal zit. Op iedere blog van de deelnemers kun je dus lezen hoe wij het meemaken vanuit een ander oogpunt. Zo kun je bijvoorbeeld bij mij lezen dat ik een boek aan het lezen ben en op een andere blog komt te staan wélk boek. Jullie mogen als lezers bij iedereen een reactie achterlaten en zeker ook meedenken met de serie.

Dit is mijn eerste bijdrage.

Let op deze serie is volledig gespeeld (fictief) en iedere uitspraak is niet gericht of bedoeld om mensen te kwetsen en is met de andere deelnemers besproken.

Een half uurtje voor het begin van het schoolbal was ik aanwezig om te helpen met alle voorbereidingen. Inmiddels was een lichte druk in mijn hoofd gegroeid tot een knallende, stampende en drukkende pijn in mijn hele hoofd en dus had ik al de nodige pijnstilling op. Als dit maar goed gaat vanavond, want zo´n schoolbal met feestende tieners zal niet echt bevorderlijk werken. Ik heb al menig feest mogen bijwonen, dus voor mij is dit routine, maar met hoofd die zó voelt, is het wel een uitdaging.

Vrij snel begint de zaal zich te vullen met jongens en meiden, sommige heel enthousiast, sommige wat terughouden en er is zelfs iemand die volledig in het zwart in een hoekje zit met een laptop.. wie neemt er nu in hemelsnaam een laptop mee naar een schoolbal ? Ik heb zo´n idee dat dit niet zo´n populair meisje is die maar naar het schoolbal komt omdat het moet van haar ouders ofzo, beetje sneu vind ik het wel ,want niemand kijkt werkelijk naar haar om, het lijkt alsof ze er helemaal niet is.

Het populaire meisje zit ergens in het midden, dat is wel duidelijk. Ze heeft een hele groep om haar heen staan, ze hoeft waarschijnlijk maar een kik te geven en alles wordt voor haar gedaan. Brrr, wat heb ik toch een hekel aan die popi-dames. Delegeren de boel alsof ze wat bijzonders zijn, maar ondertussen zijn ze eenzaam en durven ze dat gewoon niet toe te geven. Ondertussen blijf ik drankjes mixen die besteld worden en zie ik in mijn ooghoek ineens een jongen in tranen weg rennen. Ik kijk zijn kant op en zie nog net dat hij de hoek om gaat, het meisje waar hij bij weg rende staat er nog met een drankje in haar hand en heeft een nare grimas op haar gezicht. Al snel komt de populaire dame bij haar staan en beginnen ze druk met elkaar te praten. Ik schud mijn hoofd en ga door met mijn drankjes, de hoofdpijn wordt niet minder en de harde muziek bonkt als een gek. Door blijven ademen Melanie, zeg ik tegen mijzelf en ik recht mijn rug terwijl ik een nieuwe fles gin open. Ineens stopt de muziek en ik kijk verbaasd rond, ik zie een grote groep bij elkaar staan, op de plek waar die 2 meiden net druk met elkaar aan het praten waren en iemand die roept hard, dat er een ambulance moet komen. Wat is er in hemelsnaam aan de hand ?

Tot zover deel 2 van deze Blogcrime !!  (deel  1 is te lezen bij de andere bloggers, ik ben er later bijgekomen dus begin ik bij deel 2)

Dit zijn mijn mede bloggers in Crime 😉

Jordy

Carolien

Marleen

Lisa

Jessica

 

7 thoughts on “BlogCrime – deel 2

  1. Pingback: BlogCrime – aflevering 3 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s