Soms weet je het gewoon even niet..

Het zal iedereen bekend in de oren klinken als iemand het heeft over de momenten dat je gewoon niet weet wat je met jezelf moet! Iedereen heeft het wel eens druk, is wel eens gestrest en dat gecombineerd met de verkeerde emoties.. dan krijg je dus het effect: wat moet ik nou met mezelf!?

Hahaha, ergens is het lachwekkend en zo moet je er ook maar mee omgaan (zonder uit het oog te verliezen dat dit wel ergens vandaan moet komen), maar dat neemt niet weg dat het toch wel een rot gevoel is.

Ik weet nu even niet wat ik met mezelf moet..
Allemaal dingen waar ik over na denk, die pijnlijk, moeilijk en verdrietig zijn en dan helemaal vergeten dat er ook echt wel dingen zijn die leuk, grappig en hartverwarmend zijn…
Negatieve dingen/emoties die ik toe laat..
Positieve dingen/emoties die ik níet toe laat ..

Ik heb het allemaal zelf in de hand…
Alleen weet ik het gewoon even niet..

XmelX

8 thoughts on “Soms weet je het gewoon even niet..

  1. Wat bij ons helpt als we een dip hebben, is om een lijstje te maken met alle positieve dingen in het leven en dan met alle negatieve dingen. Al is bij sommige mensen het positieve overheersend kan het ook zijn dat er bij sommige mensen het negatieve overheerst. Wat we vervolgens hebben gedaan is om te kijken of we het negatieve nu nog kunnen veranderen of er een positieve iets van maken. Als we dat kunnen, gaan we aan de slag en wanneer dat niet kon hebben we het accepteert (je kunt het dan toch niet veranderen en dat gevoel moet met de tijd een plek in je leven krijgen of behouden als iets dat niet te vermijden was). We weten niet of we jou hebben kunnen helpen met ons verhaal, maar dat hopen we stiekem wel. Heel veel succes en niets is belangrijker dan dat jij bent in je leven en je mooie gezinnetje! Groetjes:0

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s