Huishoudbeurs 2016

Na jaren van afwezigheid, zijn we dit jaar eindelijk weer eens naar de Huishoudbeurs gegaan. Samen met mijn buurvrouw, een goede vriendin en diens buurvrouw (respectievelijk Gertie, Sharon en Anita) zaten we zaterdagochtend om 09:00 uur al in de trein richting Amsterdam Rai. De trein vertrok pas om 09:14 dus ik had nog tijd om even snel koffie te scoren. Het was te merken dat we er zin in hadden, want nog voordat de trein vertrok, stond een vrouw die naast ons zat ineens op en ging helemaal achterin de coupé zitten.. we waren nogal enthousiast zeg maar.. misschien een beetje druk. Maar de meeste mensen hadden er gelukkig geen last van. Het was echt een feestje in de trein, we hebben zo ontzettend gelachen waardoor de rit van dik 2 uur voorbij is gevlogen.

IMG-20160301-WA0003

Gertie, Anita, me en Sharon

Eenmaal in de Rai, hebben we onze jassen opgehangen, even een korte plas pauze ingelast en zijn we gaan wandelen. Het was zaterdag en dus druk, dat wisten we van tevoren dus daar deden we uiteraard niet moeilijk over. Het begon wel al vrij snel dat we over de karretjes vielen die 90% van de vrouwen daar bij zich hadden en zo hebben we er ook wel een aantal weg geschopt die voor onze voeten bleven staan (sorry mensen, maar hou de shit gewoon bij je in plaats van 2 meter om je heen de boel te barricaderen), maar dat wende ook al vrij snel (voor ons tenminste wel..).
Met alles wat we deden, overal waar we stonden, hadden we gewoon plezier, lol, vonden het leuk en genoten van een dagje weg zonder iets of iemand die iets van ons wilde.

We zijn 1x gaan zitten voor koffie en voor de rest hebben we gewoon rond gelopen, gekeken, gepraat en vooral heel veel gelachen! Niemand die klaagde over pijnlijke voeten, over de drukte, over het wachten.. het was gewoon top!

20160227_142846

Sharon en ik met een slagroom-neus 😉

Rond 15:00 uur kwamen we in de hal Food & Drinks.. en als we dachten dan het niet drukker kon, dan hadden we het toch mis! Hahahaha, deze hal was echt zóó druk, maar we wilden ook zien wat er allemaal in de aanbiedingen was, dus zijn we gewoon met de meute mee gelopen. Af en toe konden we zelfs ook iets proeven en na bijna een hele ronde te hebben gedaan kwamen we ineens bij de “Drinks” uit.. uiteraard zijn we daar ook even naar binnen gelopen en we zagen dat je daar dus alleen maar sterke drank kon proeven… dat wilden we wel 🙂
Het ene (mini) drankje na de andere werd geproefd en er waren echt hele lekkere drankjes bij!

We hebben hier toch dik een uur gelopen en toen we alle drankjes geproefd hadden, voelde we ze ook behoorlijk! Hahahahaha, we waren allemaal een beetje tipsy en zijn de rest van de Food-hal nog gaan bezichtigen (met de nodige ongein die erbij hoort natuurlijk).

IMG-20160227-WA0010

🙂

Rond half 6 zijn we de Aziatische tent in gelopen om ergens te gaan eten en na een half uurtje hebben we afscheid genomen van Gertie die met haar vriend naar huis reed. Wij besloten de trein van 18:40 uur te nemen en konden dus nog even blijven zitten. Uiteraard was er een leegloop van de Rai en was het perron ook bezaaid met mensen. Toch wisten we een plek te krijgen en konden we ook nog bij elkaar zitten. Het was een korte rit want in Utrecht moesten we overstappen. Daar hadden we ook plek, maar helaas niet bij elkaar, dus was het even een stukje stiller geworden. Gelukkig duurde dat niet lang, want na een paar haltes konden we achter elkaar zitten en hebben we een aantal drankjes tevoorschijn gehaald die we op de beurs gekocht hadden. In Eindhoven moesten we weer overstappen maar toen kregen we dus echt geen plaats meer, we stonden tussen de coupés in maar geloof mij: we hadden net zoveel lol als voorheen! De mensen die in onze buurt stonden hebben zich kostelijk geamuseerd met ons volgens mij hahahahaha

20160227_205048

we nemen er nog eentje 🙂

In Sittard moesten we nog een keertje overstappen en ergens rond kwart over 9 kwamen we volgens mij in Heerlen aan. Anita’s man heeft mij thuis afgezet en daar heb ik mijn spullen opgeruimd en ben ik even op de bank geploft alvorens ik in de douche gesprongen ben en in bed ben gedoken.

Het was een heerlijke dag, lang geleden dat ik zoveel gelachen heb en dit gaan we zeker nog een keer doen!
Oh ja, ik heb zelfs een aantal dingen gekocht, maar daar zal ik nog wel wat reviews van schrijven.

XmelX

8 thoughts on “Huishoudbeurs 2016

  1. Pingback: Huishoudbeurs 2017 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s