Week #8

Ik mocht deze week een beetje bijkomen van de vreselijke week ervoor.. Ik had weinig gepland, rustige avonden en kon even alles op mijn gemak laten bezinken.

Mike maakte mij de hele week gek omdat op vrijdag zijn vriendinnetje kwam spelen en ik moest dan wel bloemen gaan halen, want sja.. je moet je vriendinnetje toch een bloem geven als ze komt! Oké Mike, ik zorg ervoor, maak je maar niet druk!
Zo leuk.. 7 jaar en nu al weten hoe hij met vrouwen om moet gaan hahahahahaha heerlijk die puppy love!
Ze hebben overigens een hele gezellige vrijdagmiddag gehad en ze vond de bloemen volgens mij wel leuk 😉

Kyra zat deze week een beetje in de lappenmand.. maandag thuis gebleven van school vanwege flinke diarree en (zoals het leek) oververmoeidheid, dinsdag en woensdag is ze gewoon naar school gegaan (niet van harte) en donderdag is ze helaas weer na een aantal lessen naar huis moeten komen. Ik heb haar vrijdag ook maar thuis gehouden want ze kwam amper van het toilet af, arm schaap 😦
Ze sukkelt al een aantal maanden dus heb ik gelijk een afspraak gemaakt zodat ze eens wat dingen kunnen gaan nakijken, want het moet ergens vandaan komen.

Omdat ik zaterdag een dagje met een paar vriendinnen had gepland, wilden de kinderen op vrijdagavond al naar opa en oma omdat ze er echt geen zin in hadden op zaterdagochtend zo vroeg op te staan. Opa en oma vonden dat al lang gezellig, dus vrijdagavond even langs geweest, kopje thee gedronken en weer naar huis om daar alvast de tas klaar te maken, nog een drankje te doen met mijn buurvrouw en vroeg onder de wol te kruipen. Om 07:00 uur ging de wekker en daar was ik eigenlijk helemaal niet blij mee… Véél te vroeg voor een zaterdag, maar het was voor een goed doel dus na een kwartiertje sluimeren ben ik toch maar uit bed gerold.
09:14 uur vertrok de trein en 21:30 uur stonden we weer in Heerlen.. Hoe die dag voor de rest verlopen is, kom ik uitgebreid op terug in een andere blog 🙂

Zondag ben ik op tijd opgestaan, snel iets gegeten en naar mijn ouders gereden om de kindjes op te halen, we zijn daarna gezellig met z´n drietjes naar de stad gegaan. Eerst even wat winkels in en uit gelopen om daarna een filmpje te pakken (de kids wilden graag naar Alvin and the Chipmunks dus dat is het geworden).
Het straatbeeld van onze stad vind ik toch wat troosteloos geworden nu de hekken van V&D voorlopig dicht blijven.. Ik liep er elke keer wel naar binnen als ik in de stad was, maar nu konden we alleen kijken naar een gesloten warenhuis.. zou het echt doodzonde vinden als V&D niet meer open gaat.
Enfin, na de film wilde Kyra nog een paar winkels in en daarna zijn we naar huis gegaan, nog samen gegeten en voor 20:00 uur lagen ze allebei al op een oor..
Het was een vermoeiend weekend voor ze klaarblijkelijk, LoL.

Voor mij ook, maar wel een héél leuk weekend.. zeker eentje die in mijn Memory Jar verdwijnt 🙂

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s