Week #9

Druk.
Dat is de juiste omschrijving voor deze week.
Op maandag moet ik altijd naar zwemles met Mike, meestal ben ik dan pas rond kwart voor 9 met alles klaar en dan kijk ik gewoon nog wat tv voordat ik rond 10, 11 uur naar boven ga.
Dinsdagavond had ik eigenlijk yoga, maar dat heb ik afgezegd omdat dit de enige avond was dat ik thuis was en ik wil natuurlijk ook quality time met mijn kindjes 🙂

Woensdagmiddag moest ik met Kyra even langs de huisarts, ze sukkelt al een tijdje met haar gezondheid en ik wilde dat er een bloedonderzoek gedaan werd. `s Avonds ben ik naar de kapper gegaan en mijn haar is weer helemaal kort, jeeeeej !! Dat was weer zo´n spontaan idee en ik vind het heerlijk. Het eerste wat ik echter dacht toen ik in de spiegel keek was: oei.. ik zie er wel saai uit met mijn haarkleur !! Het kapsel was te gek, maar die kleur kon echt niet. Ik ben van nature donker blond en persoonlijk vind ik dat ik een oersaaie kleur heb, dus ik was wel van plan daar verandering in te brengen.

Donderdag kreeg ik voor de middag weer telefoon van mijn dochter die ziek naar huis was gekomen van school, ik was er niet blij mee want ze mist zo ontzettend veel lessen en dat kan ze er niet bij hebben. In de avond had ik een gesprek met haar mentor, zij is een goede kennis van mij en de eerste paar minuten hebben we dan ook even zitten flauwekullen. Maar terug naar Kyra, ze is duidelijk haar verliespunten aan het wegwerken en tegelijkertijd gooit ze er ook met de pet naar, heel dubbel ! Dus er gaan vanzelfsprekend wat dingen veranderen, want als ze over wil gaan naar 3 Atheneum, moet ze nog flink aan de bak ! Ik ga haar daarbij helpen, school gaat haar daarbij helpen, maar het meeste moet van haar zelf komen en ik hoop dat we nu zijn doorgedrongen tot haar.. We houden het positief en gaan er van uit dat het goed komt!

Vrijdag heb ik mijn jongste kater naar de dierenarts gebracht, want hij werd gecastreerd. Rond de middag kreeg ik telefoon van Mike´s school dat Mike zich echt niet lekker voelde  en ik gaf aan dat ik hem gelijk op kwam halen. Hij was die ochtend al niet lekker, dus ik had het ergens wel verwacht, nu is de ander dus ziek (Kyra was gewoon weer naar school vrijdag). Thuis heb ik hem gelijk op de bank laten liggen, paracetamolletje gegeven en hem laten uitrusten. Toen Kyra eenmaal thuis was moesten we weer langs de huisarts om haar oren te laten uitspuiten, daarna naar de dierenarts om onze Elvis op te halen en eenmaal thuis ben ik snel aan het eten begonnen. Kwart over 5 kwam mijn ex de kinderen ophalen en nadat ik alles opgeruimd had, zat ik als een koekje op de bank
Ineens overvallen door allerlei gevoelens, wat mij volledig verwarde..
Ik ben gaan douchen, probeerde het van mij af te spoelen, maar dat werkte helaas niet zoals ik dat wilde. De rest van de avond heb ik mij gehuld in stilte en bier.. met gezelschap van mijn buurvrouw die altijd op vrijdag The Voice komt kijken, maar zelfs dat bracht mij niet in een betere stemming.

Zaterdag ben ik naar Duitsland gegaan met Gertie, ze wilde eens naar wat winkels en dus hebben we er een leuke middag van gemaakt. ´s Avonds zijn we gaan uit eten en dat was ook echt heel gezellig. We hebben altijd zoveel lol samen, liggen vaak in een deuk en slaan er de grootste onzin uit, heerlijk 🙂

IMG-20160305-WA0006

lekker eten met mijn buufje 🙂

Zondag ben ik lekker lang in bed blijven liggen, daar had ik ook echt zin in.. totdat ik ineens iemand hoorde kloppen en ik toch maar eens aan het raam ging kijken wie dat was.. mijn neef ! Wat leuk, snel mijn kleren in geschoten en naar beneden gesprint. Ik verontschuldigde mij voor mijn gekreukte uiterlijk en we hebben samen een bakje koffie gedronken. Hij kwam om mij uit te nodigen voor zijn verjaardag en wilde dat persoonlijk doen, zo leuk !! Theo is zijn broer en ze zijn op dezelfde dag jarig.. Theo zou 30 geworden zijn dit jaar en Alex 40. Helaas kunnen ze het niet meer samen vieren, maar in nagedachtenis van Theo, is er wel een feest en daar kwam hij mij voor uitnodigen. We hebben nog een half uurtje gekletst, wat herinneringen opgehaald en daarna is hij weer gegaan.. vond het zo leuk dat hij langs is gekomen, deed mij wel goed.
Gertie is nog komen ontbijten en daarna heeft ze mijn haar geverfd, ik had in Duitsland een mooi kleurtje uitgezocht en na 3 kwartier was in ineens Pumuckl geworden hahahahaha, beetje licht koper, oranje-achtige kleur.. helemaal super !!

Pumuckl

voor wie hem niet kent, dit is Pumuckl 🙂

´s Middags nog op de koffie geweest bij mijn vriendin en voor de rest administratie gedaan en gepoetst..

Een drukke week dus, met weer heel veel mixed feelings. Daar moet ik weer eens een blog aan gaan wijden, want het broeit in mijn hoofd en daar heb ik een hekel aan.

XmelX

7 thoughts on “Week #9

 1. Zozo, je bent er maar druk mee!
  Hopelijk knappen de kids snel op. Zelf ziek zijn is al lastig, maar als een ander het is kan je je zo hulpeloos voelen. Meer dan je best kan je dan niet doen, maar je zorgen maken kost ook energie. Beterschap voor beiden. Hopelijk is Elvis er ook weer bovenop, nu als je-weet-wel kater.
  Hopelijk komende week weer wat meer rust en tijd voor jezelf.
  Liefs, LW 🌷

  Geliked door 1 persoon

  • Met Elvis gaat het prima, zoals wij zeggen: hij is uit de kast hahahahahahaha! Kids zijn beiden ook weer naar school dus hopelijk hebben we het ergste gehad. Ik moet afkloppen want ik ben zelden ziek, is lang geleden dat ik ziek ben geweest, heb een ijzersterke weerstand 😀
   Deze week is gelukkig een stuk rustiger, ik moet ook niet meer van die weken achter elkaar hebben.. bah !!
   Bedankt voor je lieve bericht! XXX

   Geliked door 1 persoon

   • Toppie! Scheelt volgens mij wel als je zelf weinig ziek bent (ow enige jaloezie hier haha). Maar fijn dat je nu weer een beetje terug kan keren naar de normale gang van zaken.
    Elvis uit de kast? Owow waar castratie al niet toe kan leiden… Zo lang ie er maar geen kater door krijgt 😉
    Graag geschreven, tot blogs, xox LW 🌷

    Geliked door 1 persoon

 2. Wat vervelend dat je kinderen zo aan het sukkelen zijn met hun gezondheid. Hopelijk is dat snel weer over. Lekker druk weekje zie ik! Ben nu wel benieuwd naar een foto van je nieuwe haarkleur 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s