Week #10

Daar waar ik in week 9 veel te veel in mijn agenda had staan, had ik deze week zo min mogelijk afspraken gepland! Ik had weer even een rustige week nodig, want elke avond in de weer zijn met iets is toch echt niks voor mij. Geeft zo weinig tijd met de kinderen, zo veel gehaast in huis en dat is echt niet leuk!

Maandag was mijn kleine vent nog wat ziekjes en gelukkig kon hij een dagje bij mijn ouders blijven, dus daar heb ik hem in de ochtend naar toe gebracht. Na mijn werk heb ik hem opgehaald en zag ik dat mijn neefje ook ziek daar was.. Ze hadden de hele dag op de bank doorgebracht maar Mike voelde zich toch echt wel al een stuk beter gelukkig. Hij had wel een gezellige dag gehad zei hij, maar dat kan ook niet anders als hij de hele dag bij zijn opa en neefje is 🙂

Dinsdag is hij gewoon weer naar school gegaan en donderdagochtend was de volgende weer aan de beurt… Kyra had koorts, kon amper op haar benen staan, was in die nacht nog van de trap af gedonderd omdat ze zich niet staande kon houden toen ze naar het toilet moest en op dat moment was ik het zo zat! Ik heb gelijk de huisarts gebeld en een afspraak gemaakt, aangezien ze vorige week dat hele bloedonderzoek heeft gehad, hebben ze gelijk de afspraak met spoed ingezet en kon ik die ochtend meteen langskomen. Mijn baas een berichtje gestuurd en nadat ik Mike op school had afgezet, lag Kyra op de bank alweer volledig in een coma te slapen. Onbegrijpelijk hoeveel die griet slaapt de laatste tijd. Bij de huisarts heeft ze heel wat vragen moeten beantwoorden, ze nam de tijd om even alles door te spreken met ´r en aangezien haar bloedwaardes geen rare dingen aangaven (behalve Pfeiffer, maar die was op dit moment niet actief, dat had ze dus al gehad en was nu geen sprake van… right!), wilde ze dat we een hoofdpijndagboek bij gingen houden de komende 3 weken, inclusief haar vermoeidheids-aanvallen én haar gewicht moest ik in de gaten houden. Donderdag en vrijdag is Kyra thuis gebleven en ze heeft eigenlijk alleen in bed of op de bank gelegen.
Zaterdag was de koorts weg en toen ben ik gelijk met de kids de deur uit gegaan.. even naar Hornbach, even naar Soccer World.. daarna naar het voetbalveld om een helft van de wedstrijd van haar team te gaan bekijken (die ze overigens gewonnen hebben, jeeeej!) en vervolgens nog op visite bij mijn neef en zijn vrouw. Rond half 4 waren we thuis en Kyra is gelijk op de bank gaan liggen en om 6 uur hebben we gegeten, samen met Gertie, Dennis en Alique dus we hadden het even gezellig druk in huis 🙂
De zaterdagavond heb ik in mijn eentje doorgebracht, was wel lekker rustig na een gezellige drukke dag.

Zondag hebben we ook lekker chill gedaan. Samen ontbeten, daarna is Kyra gaan leren, Mike gaan spelen en ik ben op zolder gedoken om het één en ander uit te zoeken voor een klein lief meisje :). Na anderhalf uur voelde ik mijn rug niet meer en zijn we met z´n 3-en even de leen-hond gaan halen en hebben we een wandeling in het zonnetje gemaakt.

20160313_133036

Mike en Sita (de leen-hond)

Daarna is Kyra weer gaan leren, Mike weer gaan spelen en ik verder gegaan met opruimen, poetsen, stofzuigen en eten koken. We hebben een heerlijke hutspot en een toetje gegeten en na de afwas, zijn we gezamenlijk op de bank geploft. Voor 19:00 uur nog lekker in de douche gesprongen en dat vond Mike een uitstekend idee, dus hij kroop bij mij in de douche :). Altijd hilarisch als ik met één van mijn kinderen in de douche sta hahahaha.
Om 19:00 uur heb ik met spanning gekeken naar de samenvatting van Ajax die godzijdank ook gelijk speelde en wij (PSV) dus nog aan kop staan!
Misschien wisten jullie dat nog niet .. maar ik ben een sport liefhebber! 🙂 Elke zondag kijk ik alle samenvattingen van de Eredivisie en ik ben al jaar en dag PSV fan! (Boeruuhhhhh!!) Maar niet alleen voetbal.. ik hou eigenlijk wel van alle sporten, kijk ook wel overal naar (als ik er wat meer tijd voor heb).

Enfin, het was een rustig weekje. Tijdens de yoga op donderdagavond merkte ik wel dat het  mij niet de rust gaf die ik normaal vind in dat uur. Dat wil zeggen dat ik nog altijd heel onrustig ben, veel te veel nadenk en eens moet opschieten met uiten/delen/praten over dingen in plaats van alles maar in mijn hoofd te willen oplossen.
Dus een rustige week.. maar alles behalve rustig in mijn lichaam.

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s