Grappig ochtendritueel

Een tijdje geleden ben ik begonnen met regelmatig  selfies sturen naar een vriendin, die op haar beurt dan ook selfies naar mij stuurde..:)
Aangezien wij beiden nog niet zo heel goed zijn met selfies maken (ik ben overigens van ons twee, echt het slechts daarin hahahaha) en nog altijd wachten op een “selfie-les” van mijn dochter, moeten we het tot die tijd maar doen met de idiote foto´s die wij maken.

Ik begon ´s ochtends foto´s te maken, omdat ik elke ochtend om mijzelf moest lachen als ik in  de spiegel keek. Ik had op dat moment nog wat langer haar en dat stond werkelijk alle kanten op ! hahahahaha, te grappig!
En omdat ik vind dat mijn gezicht meestal echt dom op een foto staat, kwam ik op het idee om de camera maar gewoon voor mijn gezicht te houden. Is sowieso beter in de vroege ochtend hahahaha. Je ziet het ook wel aan mijn ogen (en wallen!) dat ik nogal in de kreukels zit ´s morgens, maar dit wordt alsmaar beter naarmate de dag vordert LoL.

Ik ga deze “ochtend-foto´s” gewoon met jullie delen.. Eens kijken of ik een lach op jullie gezicht kan toveren op deze dinsdag 🙂

 

Mijn dochter begon op te merken dat ik wat vaker een foto maakte op de badkamer dus wilde ze ook op de foto 🙂

20160226_072026 (1)

Kyra ziet duidelijk strakker uit dan ik 😛

Maar jullie weten dat ik inmiddels geknipt ben en een ander kleurtje heb en ondanks dat dit echt een héle slechte foto is van mijzelf, hier dan even een recente foto..  😉

20160306_121955

Eigenlijk zie je de ware haarkleur niet zo heel goed op deze foto, maar het is rood/koperachtig.. inmiddels alweer een stukje lichter (oranje) en gek genoeg is bij mij de kleur na een aantal keren wassen, veel mooier dus ik ben er nog altijd heel blij mee!

Is het gelukt je te laten lachen ?? 🙂

XmelX

13 thoughts on “Grappig ochtendritueel

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s