Blogcrime – aflevering 4

Het is alweer tijd voor een nieuwe “aflevering” van de BlogCrime!
Wil je nog even teruglezen waar het de vorige keer geëindigd is ? Dat kan hier

Let op deze serie is volledig gespeeld (fictief) en iedere uitspraak is niet gericht of bedoeld om mensen te kwetsen en is met de andere deelnemers besproken.

Ik word wakker en zie op mijn wekker dat het al 11:30 uur is. Langzaam ga ik op de rand van mijn bed zitten en wacht even om te voelen of de hoofdpijn nog aanwezig is. Vooralsnog voel ik niks..
Ik sta op, schiet in mijn pyjama broek en gooi een lekkere losse trui aan, loop naar de badkamer poets mijn tanden en woel met mijn handen door mijn haar.
Nog altijd geen hoofdpijn, Yes!! Die extra pil en nog wat slaap hebben mij duidelijk goed gedaan en aangezien ik vandaag toch niet meer naar de Uni ga, besluit ik om op de bank te ploffen en nog lekker een paar uur lui op de bank te hangen. Met een kopje thee en een beschuitje, kruip ik op de bank en gooi een lekkere warme denken over mij heen, het idee dat dit mijn plekje zal blijven tot een uur 3, tovert een glimlach op mijn gezicht en ik zet de tv aan.

Na een aflevering van Pretty Little Liars te hebben gezien, word er ineens op mijn deur geklopt. Wat raar.. ik zou normaal op de Universiteit zitten en dat weet iedereen wel, wie zou dan in hemelsnaam midden op de dag bij mij aankloppen ?
Een beetje geïrriteerd loop ik naar de voordeur, ik had er niet op gerekend dat ik gestoord zou worden tijdens mijn heerlijke luier dag. Ik maak de deur open, maar alleen mijn hoofd komt achter de deur vandaan, want niemand hoeft te zien dat ik nog in mijn pyjama loop. Tot mijn grote schrik staan er 2 politie agenten voor de deur die vriendelijk vragen of ik Melanie ben en of ze even mogen binnen komen. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen, maar laat ze binnen en ik loop voor naar de woonkamer waar ik weer op de bank ga zitten en aangeef dat ze plaats mogen nemen. Ze zien aan mij dat ik verbaasd ben en snel zegt één van de twee dat ze wat vragen hebben over het voorval van gisteravond, het meisje dat flauw is gevallen tijdens het schoolfeest.  Ze kijkt naar mijn pyjama en vraagt of ik mij even wil aankleden en met hun mee wil komen. Ze willen van een aantal mensen die aanwezig waren, een verklaring hebben om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Ik knik en zeg bijna fluisterend “Oke” en mijn hart klopt zo snel dat ik bang ben dat hij gaat ontploffen. Het is net alsof mijn keel wordt dicht geknepen, want waarom wil de politie verklaringen hebben als er iemand gewoon is flauw gevallen?? Er is duidelijk meer aan de hand en die gedachte maakt mij doodsbang..

Ik laat de agenten 10 minuten wachten en eenmaal klaar rijd ik met hun mee naar een school waar ik naar een klaslokaal geleid wordt. Daar moet ik plaatsnemen en na een aantal minuten komt er een vrouw binnen die mij allerlei vragen begint te stellen. Ik geef in alle eerlijkheid antwoord over bijna alles.. ik kan echt niet gaan toegeven dat ik die pillen ben kwijt geraakt, want die had ik helemaal niet in mijn bezit mogen hebben! Als iemand daar achter komt, denken ze misschien nog dat ik dat meisje gedrogeerd heb..

Heb ik dat ??

Tot zover aflevering 4 van deze Blogcrime !!
Laat vooral even weten wat je er van vindt 🙂 Alle tips zijn welkom.Dit zijn mijn mede bloggers in Crime 😉 

Jordy
Carolien via Blogsquad
Marleen
Lisa
Jessica
Laura

14 thoughts on “Blogcrime – aflevering 4

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s