Lovely Blogger Award

Ik ben genomineerd voor de Lovely Blogger Award door Jordy. Bedankt hiervoor 🙂

Ik kende deze tag nog niet, maar dit zijn de regels die hierbij horen:

1. Eerst bedank je diegene die je nomineerde (done 🙂 ).
2. Daarna deel je 7 feiten over jezelf.
3. Nomineer anderen voor de award (maximaal 15 personen).
4. Voeg de regels toe aan je post.
5. Laat de andere bloggers weten dat ze genomineerd zijn.

Ready or not: hier komen mijn 7 feitjes:

 1. Ik ben DOL op hamburgers !! Daar mag je mij ´s nachts voor wakker maken
 2. Ik heb een kleine wiskunde knobbel, dat wil zeggen dat ik dol ben op rekenen/wiskunde en alles wat daar bij komt kijken (zit ook vaker met mijn neus in het lesboek van mijn dochter. Die dit overigens beangstigend vindt hahahahaha).
 3. Sport is een passie van mij. Het beoefenen ervan helaas niet meer, vanwege slechte knie en rug maar ik kijk heel graag naar sport en dan maakt het niet zo heel veel uit welke sport. Favoriet is nog altijd American Football en Voetbal.
 4. Ik ben geen liefhebber van chocolade.. en ja, ik ben wel een vrouw ;).
 5. Ik hou van spiritualiteit, sta open voor alles waardoor je ook veel gaat voelen en zien.Ik ben van mening dat alles gebeurt met een reden, niets komt maar toevallig voorbij en dingen slaan je zo vaak voor het hoofd totdat je de les begrijpt!
 6. Mijn favoriete kleding is jeans met een truitje, vest erover en sneakers.. lekker casual want ik ben echt geen vrouw voor rokjes, jurkjes of hele nette kleding.
 7. Ik ben iemand die heel goed kan visualiseren, ik denk in plaatjes/filmpjes. Dus als iemand iets smerigs vertelt, dan schieten gelijk de plaatjes of filmpjes door mijn hoofd. Soms heel handig, maar er zijn dingen die mij verteld worden, die ik liever niet in een plaatje of filmpje voorbij zie komen.

Eigenlijk was het best lastig maar 7 feiten te noemen, want naar mijn gevoel kan ik nog wel even doorgaan met feitjes over mijzelf te delen.
Enfin, ik ga een aantal mensen nomineren waarvan ik ook wel eens wat feitjes wil horen.

Anouk
Demi
Happy Hipster
Fleur
Elise
Carolien

Ik ben benieuwd naar jullie reacties 🙂

XmelX

13 thoughts on “Lovely Blogger Award

 1. Hahah wat leuk! Ik wilde dat ik niet van chocolade hielt! Zou een hoop kilo schelen 😉 ik vind wiskunde trouwens ook fantastisch! Zou stiekem nog best wiskundelerares willen worden als al mn andere plannen mislukken

  Geliked door 1 persoon

 2. Hihi leuk dit soort feitjes! Zo leer je elkaar nog kennen 😉

  Dankjewel voor de nominatie! Eens kijken of ik er een beetje uitkom want ik ben niet bekend met Awardjes en dergelijke.. o.0 This should be fun.. 😛

  xxx

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s