Week #11

Ik ben laat met mijn wekelijkse blog..
wel ben ik er al een aantal keren aan begonnen, maar ik kwam niet veel verder.
Turend naar een scherm, zonder echt te weten wat ik moet schrijven omdat ik mijn hoofd er niet bij kan houden. Als ik eenmaal begin te schrijven is het goed, maar ik moet niet mijn gedachte laten gaan, want dan vliegt het weer alle kanten op en ben ik volledig de draad kwijt.

Ik ga dus weer een poging doen tot een overzichtje in mijn week 😉 (cross your fingers).

De week begon behoorlijk goed, want Maandag zouden mijn goede vrienden Maaike en Thomas weer op visite komen. Ze had een afspraak met onze kapster en daar komt ze maar al te graag voor naar mij toe 🙂 (je hoeft maar een excuus te hebben toch).  Ze hadden Mike van school gehaald, daarna Kyra en ook nog lekker gekookt dus toen ik klaar was met werken kon in in één weg naar huis rijden en kon ik zo aanschuiven! Hoe heerlijk is dat zeg.. Eerst heb ik mijn vriendinnetje even heerlijk geknuffeld, mijn vriendje natuurlijk ook en daarna samen gegeten. De rest van de avond hebben we aan tafel gezeten en alleen maar gepraat. Zo ging het dinsdag ook, maar toen is Gertie ook nog langs gekomen en hebben we ook spelletjes gedaan. De tijd gaat altijd zo snel als ze er zijn en helaas moesten ze woensdagmiddag alweer naar huis, dus na een (altijd) moeilijk afscheid, ben ik thuis gaan opruimen en wasjes gaan draaien.

Donderdag was mijn yoga momentje en ik had mij voorgenomen deze keer echt heel goed de focus op mijn ademhaling te leggen want zo kom ik altijd beter in dat zen-gevoel! Gelukt !! Het was heerlijk.. bij thuiskomst ben ik gelijk in bed gaan liggen en ben heel rustig in slaap gevallen.

Vrijdag was echt een zo´n dag… bah! Kreeg weer eens hartstikke leuke berichten van de vader van mijn kinderen, die er volgen mij intens van geniet om mij tegen de schenen te blijven schoppen. Ik ga mij er maar niet over uitlaten, want dat heeft totaal geen zin.. zo´n mensen krijgen hun eigen karma nog wel.
In de middag had ik een oudergesprek voor het rapport op Mike´s school. Het kereltje doet het hartstikke goed, in het begin van het jaar was ik wel bang dat hij zich misschien zou gaan vervelen en dan lastig wordt in de klas, maar dat is gelukkig niet het geval. Hij werkt soms wel laks waardoor hij niet zo goed scoort als hij kan, maar dat is volgens de juf (en Mike zelf) uit verveling. Ze hebben zijn werk weer aangepast, gaan hem wat meer uitdagen en volgend jaar mag hij het gaan doen in de 5 Plus-groep. Hij scoort boven gemiddeld goed en die plus-groep sluit daar perfect op aan. Trots op mijn man dus !! 😀
De kinderen werden die avond opgehaald omdat ze het weekend bij hun vader zouden zijn en ik ben met mijn buurvrouw die avond afscheid gaan nemen van een dierbaar persoon voor haar.. Hij zou zaterdag op een vredige manier uit het leven stappen, want de pijn en ziekte werd onmenselijk. Het enige dat ik op zo´n moment kan doen voor haar, is er gewoon zijn.. en ik was er. De hele avond en ook de hele zaterdag !

We zijn zaterdag gaan ontbijten bij Ikea, daarna even naar de supermarkt, toen door naar het voetbalveld om mijn dochter te zien voetballen, daarna nog wat winkeltjes gedaan en rond 4 uur waren we thuis. Om half 6 ben ik haar en haar zoon weer gaan ophalen en zijn we bij Burger King gaan eten. Ik had al veel te lang geen hamburger meer gehad dus dat moest echt weer! hahaha, mijn verslaving 😛
´s Avonds hebben we Alles Mag Op Zaterdag gekeken en ik moet altijd zoooo lachen om die belachelijk, melige en idiote spellen! Hilarisch!
Rond kwart over 9 is mijn zoon ook thuis gekomen, ze waren op een feestje en ik wil niet dat hij op feestjes tot middernacht rond spookt (hij is tenslotte pas 7)  en aangezien mijn ex-man wél tot laat op feestjes wil zijn, is hem naar huis brengen dus de enige optie. Op zondag is hij ´s ochtends rond 10 uur gewoon weer opgehaald door zijn vader.

Zondag ben ik nog even naar het voetbalveld gegaan met Gertie, haar zoon moest voetballen en ik ben altijd in voor een potje voetbal kijken. Daarna ben ik thuis wat gaan aanklooien.. opruimen, poetsen, strijken. Ook stond de hele middag de tv aan want ik had een dagpas gekregen voor Fox sport zodat ik PSV-Ajax kon kijken. Om kwart voor 5 zat ik er helemaal klaar voor om vervolgen na amper anderhalve minuut al bijna mijn thee te laten vallen … ik ben een PSV fan.. dus dit was geen fijne middag voor mij ! Het werd nog erger.. we hebben gewoon 0-2 verloren. Kak.

Ik was blij toen mijn kindjes weer thuis waren, Mike heb ik meteen in bed kunnen leggen want hij was echt heel moe en met Kyra heb ik nog even gepraat.. ze moest haar ei kwijt en ik ook. De situatie is soms zo pijnlijk, moeilijk en tegelijk heel dubbel, dat we vaak met elkaar praten, zodat we ook heel duidelijk en begripvol naar elkaar kunnen blijven. Het is heerlijk te kunnen praten met haar en gelukkig is dat wederzijds want er is niets fijner dan te weten wat er in het hoofdje van je tiener omgaat.

Ik zeg het nogmaals, ik moet nodig opruiming houden in mijn hoofd, maar het is zo moeilijk om duidelijk iets op te schrijven als het zo´n wir-war is.
Lastig.

XmelX

5 thoughts on “Week #11

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s