Week #12

Deze week was rustig wat afspraken betreft en dat blijft prima bevallen. Het is leuk als je zo nu en dan eens wat gaat doet door de week, maar ik hou van de rustige avonden. Al maak ik er nog niet optimaal gebruik van, ik kan veel meer schrijven bijvoorbeeld maar op de een of andere manier vind ik het niet fijn weer aan de pc te moeten gaan zitten ’s avonds. Dus ik denk dat ik maar eens ga proberen te sparen voor een laptop ofzo, dan kan ik op de bank blijven zitten en tegelijk bloggen! Ik heb ook een iPad (mini) maar ik moet kunnen typen op een toetsenbord en niet op een scherm, dat vind ik toch wel zo irritant (bij lange teksten in ieder geval wel).

Enfin, mijn week dus.. Maandagavond heerlijk alleen en dinsdagavond had ik Gertie op bezoek. Woensdag was weer een rij-heen-en-weer middag en rond etenstijd heb ik de kinderen gevraagd waar ze graag wilden gaan uit eten. In plaats van dat ze nu een lekker restaurant noemen, willen ze gewoon naar KFC. Prima, zij mochten kiezen dus dat is het geworden.

10395196_10154069285609700_2795784157073093476_n

Zoals je ziet hebben we weer de grootste lol gehad, als die twee melig zijn dan word ik dat automatisch ook hahaha 🙂

Donderdagavond had Kyra een feest en nadat ik klaar was met yoga heb ik haar weer opgehaald. Gertie was bij mij thuis zodat iemand bij Mike was en nadat de feestneus in bed lag heb ik nog gezellig met Gertie gekletst. Aangezien wij vrijdag een lang weekend weg gaan, had ik haar nog een paar dingen gewezen voor de katten. Ze past altijd met liefde op die beestjes van mij dus daar hoef ik nooit over in te zitten!

Voordat we vrijdag vertrokken had ik nog een aantal dingen die ik moest doen. Kyra was vrij dus toen ik de boodschappen in huis had en haar uit bed had gegooid, zijn we naar de bandenboer gereden en heb ik de zomerbanden erop laten leggen. Daarna hebben we thuis onze tas gepakt en zijn we nog maar Ikea gegaan. Het liep natuurlijk allemaal uit dus het geplande bezoekje bij mijn vriendin moest ik helaas verplaatsen (en daar baalde ik ontzettend van want heb haar al te lang niet gezien en wil gewoon even bij r zijn). Mike opgehaald uit school, tas thuis neergezet en gelijk vertrokken naar Purmerend. Ik dacht dat we misschien wel wat drukte op de weg zouden hebben maar de drukte stond aan de andere kant, dus wij konden zo doorrijden. Even na half 6 waren we al op onze bestemming 🙂 Na een gezellige avond en rustige nacht zijn we zaterdag op verzoek van Kyra naar Zaanstad gegaan, daar ligt namelijk een Primark! We hebben best lang geshopt en ook hele leuke dingen gekocht, maar daar kom ik op terug in een andere blog.

 

`S avonds hebben we ge-gourmet en nog wat spelletjes gedaan, later op de avond lekker op de bank gezeten en tv gekeken. Ik kan hier zo heerlijk achterover zitten, net zoals thuis, bij hun voelt het fijn, rustig, op het gemak en liefdevol.. Ik hou zoveel van die twee en we verheugen ons ook heel erg op de aankomende vakantie!! 12 dagen samen weg, het is een onderwerp waar we bijna dagelijks over praten en ook de kinderen kunnen niet wachten. Heerlijk vooruitzicht!

Zondag, eerste paasdag. Uiteraard moesten de kids paaseieren zoeken en nadat ze allemaal gevonden waren (met hulp hahaha) hebben we lekker ontbeten. Thomas moest werken om 8 uur dus hij was er helaas niet bij en de rest van de dag hebben we niks gedaan!! Spelletjes, lekkere dingen eten, ieder kon zijn eigen ding doen. Wat een heerlijke dag was dat zeg.. Ik had wat last van mijn buik (eierstokken die eruit leken te willen springen) dus ik was blij dat ik niet weg hoefde. Ik heb schaamteloos de hele dag in mijn onesie gezeten en dat was echt super !! Ik heb veel blogs gelezen (lag een beetje achter) en ook al een paar onderwerpen bedacht voor komende blogs.. Dagen als deze wil ik vaker hebben hahahaha.

Het is mometeel allemaal wat oppervlakkig wat ik schrijf, maar als het chaotisch is in mijn hoofd heb ik moeite met iets op papier te krijgen wat duidelijk is, ook voor een ander om te lezen.  Ik vlieg alle kanten op nu en probeer daar even wat rust in te krijgen.. Die orde komt wel terug en dan komen de blogs ook weer 😉

So hang in there, work in progress 😀

XmelX

3 thoughts on “Week #12

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s