BlogCrime – aflevering 5

Het is alweer tijd voor een nieuwe “aflevering” van de BlogCrime!
Wil je nog even teruglezen waar het de vorige keer geëindigd is ? Dat kan

Let op deze serie is volledig gespeeld (fictief) en iedere uitspraak is niet gericht of bedoeld om mensen te kwetsen en is met de andere deelnemers besproken.

Ik denk dat ik toch dik een half uur met de politie-agente heb gepraat, vragen heb beantwoord en mijn bevindingen van die avond heb gedeeld. Bewust heb ik het vrij oppervlakkig gehouden, ik was tenslotte druk met mijn werk. Ik wil geen argwaan wekken, heb ook niks over dat meisje met de laptop gezegd, want misschien gaan ze haar dan vragen naar mij.. Nee, dat moet ik echt niet hebben! Uiteindelijk loopt ze het lokaal uit en laat mij een tijdje alleen. Geen idee hoe lang ik daar gezeten heb, het voelde als uren maar het zullen waarschijnlijk maar een minuut of 10 zijn geweest. Het simpelweg niet weten wat er met dat meisje gebeurd is (want daar laat ze niks over los) maat het dat ik met dit zware gevoel zit.. het lijkt wel alsof ik een steen op mijn maag heb liggen.
Eindelijk komt ze terug en vraagt ze mijn telefoonnummer en e-mailadres op te schrijven, zodat ze contact met mij kunnen opnemen als ze verder nog vragen hebben. Ik schrijf alles netjes op en dan zegt ze dat ik mag gaan..
Zonder dat ze verder nog iets zegt, wacht ze tot ik op sta en weg ga. Maar ik wil weten hoe het met dat meisje zit, ik wil weten wat ze van mijn verhaal en bevinden vindt.. Niks van dit kan ik natuurlijk vragen, want dan wek ik misschien weer argwaan, dus ik sta op en vertrek.
Het is inmiddels half 3 en ik loop door de gangen richting uitgang. Om half 4 uur moet ik werken bij de McDonalds en ik heb geen zin om eerst naar huis te gaan en dan vervolgens na een half uur weer de deur uit te moeten, dus ik loop eerst richting park om daar een half uurtje tot mijzelf te komen.

Om 3 uur loop ik de McDonalds binnen om zelf eerst een hapje te eten. Snel wurg ik een quarter pounder menu naar binnen en ga daarna gelijk naar achteren om mijn werkkleding aan te doen en stipt om half 4 uur sta ik aan de kassa. Ik sta wat met een collega te praten als er ineens een groepje scholieren binnen komen. Ik zie gelijk dat het dezelfde groep meiden is van het feest gisteren.. en zie ik dat nou goed ?? Die meid die gisteren out ging en waar de politie mij net allerlei vragen over heeft gesteld, loopt er gewoon bij ?
Ik begrijp er werkelijk niks van, maar heb ook geen tijd om daar over na te denken want ik moet de bestellingen opnemen. Het meisje met de laptop zit er ook bij en in tegenstelling tot gisteren, zit ze nu gezellig bij de groep en lijken ze het allemaal heel leuk te hebben samen.
Als het even wat rustiger is, bekijk ik de groep even op een manier zodat hun mij niet zien en ineens zie ik een grietje iets in de cola van een ander doen.. Hè ? Wat is dit voor een gedoe allemaal ?? Ik kijk even goed wie dat deed en bij wie zij iets in het drankje deed, want dit wil ik onthouden!
Het moet toch niet gekker worden!

In mijn pauze zie ik dat ik een bericht heb gekregen van mijn andere werkgever, het feest van gisteren wordt morgen nog eens over gedaan en of ik weer beschikbaar ben om te helpen achter de bar. Ik kijk nog eens even naar de groep die aan verschillende tafels zitten en bedenk dat ik echt geen zin heb in nog meer gedoe, of verhoren van de politie. Ik hou mij maar gedeisd en stuur mijn werkgever een bericht terug dat ik helaas verhinderd ben. Dit is zo´n groep waar ik ver weg van wil blijven, ik heb zelf genoeg dingen aan mijn hoofd en wie weet wat er weer gaat gebeuren morgenavond…

Mijn pauze is weer voorbij en ik loop naar de kassa. Terwijl de groep inmiddels bezig is met jassen aan doen en weglopen, voorzie ik nog behoorlijk wat ellende op dat feest morgen.
Ik glimlach en ben blij dat ik daar niet bij zal zijn, terwijl ik de volgende klant naar zijn bestelling vraag.

Dit was aflevering 5 van deze Blogcrime en zoals jullie lezen ook mijn laatste. 
De andere schrijven nog 1 of 2 keer door, dus als je wilt weten wat er nog gaat gebeuren op het feest, moet je even naar onderstaande mede bloggers in Crime gaan om dit te lezen 😉 

Jordy
Marleen
Lisa
Jessica
Laura

5 thoughts on “BlogCrime – aflevering 5

  1. Pingback: Blogcrime deel 7 – PhotobookfromMarleen

  2. Pingback: Project Blogcrime #7 (finale!) | Petites Histoires de Laura

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s