My Blogging Story Tag

Lieve Demi heeft mij genomineerd voor een tag die zij en Sharon zelf bedacht hebben.
Buiten het feit dat ik zoveel mogelijk tags waarin ik word genomineerd wil invullen  en doorsturen naar anderen, vind ik Demi ook een bijzonder leuke blogger en help ik haar graag met het in de wereld gooien van deze nieuwe Tag!

De Regels:

  1. Bedank degene die je hebt genomineerd (bedankt dames ! 😀 ).
  2. Noem de eigenaars van deze tag: Sharon & Demi
  3. Beantwoord de vragen.
  4. Tag 5 andere bloggers en laat ze weten dat ze genomineerd zijn.

En hier komen de 10 vragen, met mijn antwoorden:

1.Waarom wilde je een blog beginnen?
Ik schrijf al vanaf dat ik een jonkie was (± 10 jaar). Ik schreef elk notitieblokje vol, kocht kleine agenda´s waarin ik elke dag iets schreef (soort van dagboek) en sinds dat ik een computer in mijn bezit heb, tik ik vaak gedachtes uit. Ik lees daarnaast graag wat mensen te melden hebben, hoe ze met dingen omgaan en wat ze meemaken. Steeds vaker kreeg ik de neiging om zelf ook een blog te beginnen en dus heb ik daden bij mijn woorden gevoegd 😀

2.Als je nu terugdenkt aan die eerste dag, wat denk je dan?
Ik vond het spannend, leuk !! Was benieuwd hoe zoiets in zijn werk ging maar ik ben niet al rennend begonnen. Integendeel, mijn blog bestaat anderhalf jaar, maar ik doe het pas een half jaartje echt serieus.

3.Heeft het je leven veranderd? Zo ja, in welk opzicht?
Nee, het heeft mijn leven niet veranderd. Wel verrijkt.

4.Is bloggen een deel van je leven geworden of is het alleen een hobby?
Schrijven is altijd een deel van mijn leven geweest, ik zie het ook echt als een deel van mij. Als ik niet schrijven kan, dan ben ik niet.  (die is diep hè hahahaha)

5.Wat is het leukste wat je tot nu toe hebt meegemaakt met bloggen?
Ik heb al een aantal mensen leren kennen die ik oprecht nog beter wil leren kennen.

6.Is er iets dat je met je blog zou willen bereiken? Zo ja, wat dan?
Ik doe dit vooral voor mijzelf maar als ik er een ander mee kan helpen dan is dat altijd meegenomen.

7.Waar denk je dat je blog over 4 jaar gaat staan?
Over 4 jaar !?!? Jeetje.. ik plan amper een maand vooruit, laat staat dat ik mij bezig houd met iets wat over 4 jaar is hahahahaha.. geen idee!

8.Welke reactie is je het meeste bijgebleven?
Oh, dat zijn er wel meer.. vooral mensen die hun oprechte mening planten, waardeer ik enorm! Ik kan echter geen specifieke reactie noemen.

9.Wat is volgens jou het leukste aan bloggen?
De connectie die je met mensen krijgt..

10.Wat is jouw gouden tip voor beginnende bloggers?
Vooral schrijven vanuit je hart.. dat wat voor jou goed voelt. Het ook vooral voor jezelf blijven doen en je niet willen vergelijken met anderen.  Veel lezen in het begin, veel mensen gaan volgen die in jouw ogen leuke blogs schrijven, dan komen de ogen vanzelf bij jou terecht. En zorg ervoor dat het geen “moeten” wordt, maar dat het leuk blijft 😉

Oke.. dan nu 5 bloggers die ik nomineer voor deze tag.

Sjennetnie
Sarina
Kimberly
Superglamzine
Lonely Wallflower

Veel plezier met invullen 😀

XmelX

8 thoughts on “My Blogging Story Tag

 1. Dank je wel voor de tag, dit is de eerste keer dat ik genomineerd ben om aan een tag mee te doen.
  Helaas ben ik nu nog te ziek om te kunnen bloggen, ow wat mis ik het… Maar zodra ik me beter genoeg voel zal ik ermee aan de slag gaan. Mocht ik het vergeten, zeef ipv hersenen, dan mag je me altijd even herinneren, graag zelfs 😊
  Een hele fijne eerste april! Liefs LW 🌷

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s