Week #13

Paasmaandag.. wakker worden op een matras in de woonkamer door mijn zoon die voorzichtig een kusje op mijn voorhoofd geeft, om te kijken of ik al wakker ben. Krakend gaan mijn luiken open en ik glimlach.. ik kijk naar een wazige lach en een zacht stemmetje die vraagt: mama, mag ik tv kijken? Ik voel naast de matras met mijn hand, zoekend naar de afstandbediening en eenmaal gevonden geef ik hem aan mijn mannetje, die zich vervolgens op de bank nestelt en de tv aan maakt. Langzaam wordt de waas die nog voor mijn ogen hangt wat minder en ik knipper heel langzaam mijn ogen wakker. Ik bedenk mij of ik beter wakker had kunnen worden dan op deze manier en weet al heel snel dat dit niet het geval is.
Dat was even een geluksmomentje en een heel goed begin van deze week 🙂

Na een ontbijt, een spelletje en wat gespeel met het oppaskindje, heb ik de spullen van ons bij elkaar gezocht en zijn we rond half 3 richting huis gereden. Het afscheid is altijd moeilijk, hoe vaak we elkaar (gelukkig) de laatste tijd ook zien, ik voel mij altijd een klein beetje leeg als ik afscheid moet nemen van Maaike (sorry Thomas hahahaha). Nog even mijn armen wat steviger om haar heen houden, een kus, de woorden dat ik van haar hou.. en dan in de auto en wegrijden. Pfff, dat is altijd zo´n momentje hoor..
Op de weg was het redelijk rustig, dus we waren mooi op tijd (rond half 6) thuis. Gelijk alle tassen naar boven gebracht, de was aangegooid en de boel aan kant gebracht.

Mike had de hele week vrij (raar hè!) en Kyra moest gewoon naar school, dus de week was wel een beetje uit balans. Woensdagochtend heb ik Mike naar opa en oma gebracht en zij vroegen of hij niet gewoon tot donderdag kon blijven, dan hoefde hij niet naar de BSO maar kon hij lekker bij opa blijven als oma werken was. Mike vindt het heerlijk bij opa dus hij glimlachte al naar mij. Hij vond het duidelijk een goed idee! Na mijn werk heb ik mijn lieve buurvrouw naar haar werk gebracht en ben ik direct doorgereden naar een vriendin, die ik al veel te lang niet gezien had. Daar heb ik 2 uurtjes gezeten, gekletst, gelachen en ben ik met de breedste grijns weer naar huis gereden :D… dus 😉

Vrijdag moest ik al vroeg met Kyra naar de huisarts, even een controle in verband met haar slechte gezondheid van de laatste tijd. De hoofdpijn is afgenomen, energie is wat meer aanwezig, alleen moeten we haar gewicht weer in de gaten gaan houden, want in 3 weken tijd is ze anderhalve kilo afgevallen. Als dat alles is, dan komt het vast helemaal goed! Daarna heb ik haar op school afgezet, ben ik thuis Mike gaan aankleden en zijn we na ons ontbijt naar Alique gegaan met wie we de hele ochtend en middag in de stad zijn geweest. Het was heel gezellig (en heb eindelijk een bikini gevonden, jeeej!), maar rond half 4 zou Mike opgehaald worden door zijn vader dus we moesten op tijd weer naar huis. Kyra is bij mij gebleven dit weekend, want een moeder-dochter weekend was namelijk hoog nodig! Na haar voetbaltraining zijn we ergens wat gaan eten en daar heb ik toch een overheerlijke MACHO burger gegeten !! 😮 Die was echt gruwelijk lekker! Toch wel de lekkerste burger die ik ooit gehad heb (en ik heb er al héél veel gehad!).
Na die heerlijke maaltijd hebben we onze gemakkelijke kleding aangegooid en zijn we op de bank geploft 😉

Zaterdag zijn we de stad in gefietst en hebben we een ontbijtje genomen bij Bagels & Beans, daarna nog ff wat geshopt en weer naar huis. De rest van de middag hebben we samen geleerd, want de proefwerkweek is weer begonnen. Rond de klok van half 6 zijn we samen met Alique gaan eten en dat was weer ouderwets lachen, gieren, brullen. We waren vreselijk melig, tranen liepen over onze wangen en hadden alle 3 buikpijn van het lachen. Geslaagde avond dacht ik zo 🙂

Zondag hadden we in de middag een verjaardag, mijn neef werd 40 en dat had hij toch best groots aangepakt. Bijna de hele familie was aanwezig en we hebben heerlijk de hele middag in de zon gezeten. Er stond een springkussen voor de kleintjes, er was een friettent aanwezig en je kon zelfs drinken wat je wilde.. Super geregeld en absoluut heel gezellig (ik zat bij de gezellige mensen 🙂 )

We waren ook pas om half 7 thuis en nadat de kindjes verzorgd waren en in bed lagen, ben ik ontspannen op de bank geploft en heb met mijn buurvrouwtje nog een leuke avond gehad.

Geen verkeerde week 🙂

XmelX

 

 

3 thoughts on “Week #13

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s