Week #14

Het wat het weekje wel hoor.. 😛
Veel gezelligheid, gesprekken, hilarische momenten en gevoelens die deze week toch best een leuk weekje maken.

Woensdag ben ik met Mike weer naar mijn vriendin gegaan (ziekenbezoek) en daar heb ik eveneens haar dochter blij gemaakt met een Playmobil huis die bij ons toch maar op de zolder stond. Heerlijk om zo´n dankbaarheid in lieve, mooie kinderoogjes te zien 😉
Ze had nog een vriendin op bezoek en we hebben eigenlijk best leuke gesprekken gehad, soms serieus en soms ook echt té hilarisch! We hebben vreselijk gelachen dus dat was absoluut een geslaagde middag.
Rond een uur 7 kwam een andere vriendin nog even langs, ze kwam eigenlijk alleen iets ophalen maar we raakten in gesprek waardoor ze pas rond kwart voor 10 naar huis is gegaan. Het was heel verhelderend met haar te praten, ik kon merken dat ze echt heel veel gegroeid is in het afgelopen half jaar en dat maakte het praten met haar ook echt interessant. Het onderwerp wisselde echter op een gegeven moment en ik kreeg er oprecht rode wangen van (gebeurt mij zelden, maar het kán dus wel hahaha). Poe, genoeg beelden weer mee gekregen (daar ik altijd in plaatjes denk, gaat dat bij mij vanzelf) en de blosjes zaten toch nog redelijk lang op gezicht LoL.

Donderdag tijdens de yoga kreeg ik ineens een bezorgde blik van een mede deelneemster, ze vroeg mij fluisterend of ik wel oké was en ik moest lachen.. blijkbaar maakte ik dusdanig veel geluid dat zij het mee kreeg. De oefeningen waren extra zwaar voor mij dit keer omdat mijn onderrug behoorlijk moest werken en dat is mijn zwakke plek. Het kreunen ging echt zonder dat ik er erg in had en zij vond het best sneu voor mij dus moest ze het even vragen hahahahaa, heel lief natuurlijk 🙂
Met yoga wordt niemand raar aangekeken bij bepaalde dingen die hij of zij doet, bij yoga zijn we allemaal voor ons zelf daar en welke geluiden een ander ook maakt, dat kan en mag allemaal! Na de les even met de yoga-lerares gesproken over mijn rug en ze zou mij de volgende keer even in de gaten houden dat ik soms wat anders afwissel met oefeningen die beter voor mij zijn, lief mens is het ook 🙂

Vrijdag had ik ook weer zo´n aparte dag.. Eerst om 10 uur afgesproken met de oude voetbaltrainster van Kyra, zij heeft een aparte band met Kyra. Beiden hebben ze een zwak voor geschiedenis en dan met name de tweede wereldoorlog. Kyra is heel geïnteresseerd in dat onderwerp en haar trainster was daar al wat langer in gevorderd. Samen hebben zij fotoboeken bekeken, gesprekken gevoerd over de tweede wereldoorlog en zijn ze al eens naar een begraafplaats geweest. Best apart wat ze hadden en daarnaast is het ook nog een ontzettende leuk en lieve meid dus we spreken elkaar ook met regelmaat. Het was al een hele tijd geleden dat we elkaar gezien en gesproken hadden en dus hadden we een koffie-afspraak gemaakt. We hebben elkaar weer helemaal op de hoogte gepraat en het was oprecht heel gezellig… wat ze mij echter heeft achter gelaten op mijn netvlies is iets waar ik nog lang van geniet denk ik (..en daar kwamen de blosjes op mijn wangen weer 😀 )
Nadat ik Mike van school had gehaald, zijn we weer naar mijn vriendin gegaan (op ziekenbezoek) en ook dat was weer een leuke middag.. 😉

Zaterdag en zondag waren heerlijke dagen.. het zonnetje scheen, bezoekje aan mijn neefje gebracht, een middagje met de kinderen in de stad, bioscoopje gepikt (Kung Fun Panda 3.. viel een beetje tegen) en nog wat spelletjes gedaan.
Ontspanning, rust, liefde, warmte en vooral hele fijne beelden van de aparte en openhartige gesprekken van deze week !

Lentekriebels… allemaal lentekriebels 😛

XmelX

2 thoughts on “Week #14

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s