Week #15

..als je op maandag al een knal in je gezicht krijg (niet letterlijk), dan gaat de week eigenlijk wel als een waas aan je voorbij. Ik zou niet weten wat ik deze week gedaan heb, op donderdag heb ik zelfs de yoga over geslagen. Kreeg mijzelf er niet toe gezet en toen ik later in bed lag had ik spijt.. Dan vraag je je af wat het toch is dat je je door één klap zo uit het veld laat slaan. Zo zwak ben ik toch niet? Zo labiel en wankelig ben ik toch niet? Voor de rest van de wereld oog ik misschien niet zo maar verdomd…zo voelt het dus wel!!

Vrijdag ben ik eindelijk weer eens bij mijn nicht langs geweest, die had ik al zo lang niet meer gesproken dat het echt weer eens tijd werd. Ik heb er dik 2,5 uur gezeten, het was heel leuk om weer bij te kletsen en dit gaan we snel weer doen. Daarna even een wandeling gemaakt met mijn leen-hond en toen kon ik Mike met zijn vriendinnetje uit school halen. Thuis hebben ze een lekker broodje gegeten en daarna zijn ze buiten gaan spelen. Rond de klok van half 6 heb ik een hele auto vol met kinderen naar hun plaats van bestemming gereden en ben ik thuis even de boel gaan opruimen. Later op de avond was het weer een gezellige avond met Gertie.

Zaterdag een lekker ontbijtje gemaakt voor mij en Gertie en daarna zijn we boodschappen gaan doen in Duitsland en daarna nog de stad in geweest. Het was werkelijk een hilarische middag, mijn god wat hebben we gelachen 😂. ‘S avonds zijn we samen een hamburger gaan eten en deze keer heb ik genoten van de Mexican Hero!! Wauw!!

20160416_190140

Die was zoooo lekker!! Zeg nou zelf… Hij ziet er toch heerlijk uit !?
Aangezien we de hele dag al bij elkaar waren, hebben we de rest van de avond ook maar samen doorgebracht 🙂 wel zo gezellig.

Zondag heb ik lang in bed gelegen, ik was om 7 uur al wakker maar wilde echt mijn heerlijke warme bed nog niet uit. Nadat ik toch wel honger begon te krijgen, heb ik mij een heerlijk ontbijt gemaakt en ben ik aan de opruim en poets gegaan. Gelijk al de koffers van zolder gehaald en tussendoor al wat voorpret via whatsapp beleefd met Maaike 😄. Even voor de avond kwam Alique nog langs en om 19:00 uur kwamen mijn kindjes weer thuis. We hebben even een Nerf-gevecht gehad en nadat alle pijltjes weer gevonden waren was het tijd om naar bed te gaan. Met Mike nog in zijn boek geschreven en na veel kusjes en I love you’s, ben ik snel terug naar Studio Sport gegaan… Het is spannend mensen!! Ajax en PSV staan gelijk alleen op doelsaldo staat Ajax boven PSV.. Nog maar 3 wedstrijden te gaan en hoop zo dat PSV geen punten laat liggen en het kampioenschap naar zich toe kan trekken. Cross my fingers!!

Zo was mijn week alweer voorbij.. Bizar dat de eerste helft als een waas aan mij voorbij is gegaan, gekwetst door woorden. Woorden die waarschijnlijk niet zo bedoeld waren maar wel zo binnen zijn gekomen. Komt dat door mijn eigen hersenspinsels? Ben ik te moe en verward door het vele denken en gepieker over teveel dingen, dat ik het goede van het slechte niet meer kan onderscheiden !? Hoe goed of positief iets misschien bedoeld kan zijn, door je eigen gekonkel in je hoofd kun je dat volledig verkeerd opvatten.. Was het dat ? Ik zoek het liever bij mezelf dan dat ik met een vinger naar een ander wijs…

Maar wat kunnen woorden hard aankomen..au 😦

XmelX

5 thoughts on “Week #15

  1. Bespreek het in elk geval met degene die jou kwetste!! Anders blijft het altijd als iets tussen jullie contact hangen…zo bedoelt of niet zo bedoelt… Blijft altijd een lastige he!!!!! Ik kan daar zelf ook altijd zeer van slag van raken als mensen kwetsende dingen zeggen of doen..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s