Laugh.. Live.. Love..

Ondanks het feit dat het misschien een beetje overkomt alsof ik vreselijk down, verward en lamlendig ben door mijn misschien ietwat negatieve blogs zo nu en dan, is het tegendeel waar!

Ja, ik heb best veel aan mijn hoofd.
Ja, er spelen momenteel dingen waar ik veel te veel over nadenk en te weinig aan doen.
Ja, ik laat mij hier zeker wel eens door uit het veld slaan.
En ja.. dit maakt mij soms behoorlijk verdrietig en verward.

Maar het gepieker en gedenk is iets wat ik eigen heb gemaakt. Dit hoort bij mij, zo ben ik nu eenmaal en hoe hard ik ook probeer om dit niet te doen en dingen naast mij neer te leggen, is het zo vertrouwd geworden dat ik niet mezelf zou zijn als ik niet over alles nadenk. Soms kan ik mijn hersenspinsels heel goed uiten (een woordenstorm is dan het gevolg en gelukkig heb ik daar mensen voor die zich vrijwillig aanbieden dit allemaal aan te horen.. echt fijn dat jullie er zijn overigens 😛 ) en soms is het uiten gewoon heel lastig voor mij en blijf ik er zelf mee in mijn hoofd zitten zonder er een woord over te zeggen.
Communicatie is heel belangrijk, maar ook dat kan soms heel fout gaan waardoor er dingen gezegd worden die helemaal niet zo bedoeld zijn, maar totaal verkeerd aankomen.. en dan volgt weer een serie van gedachten die totaal overbodig zijn (jammer dat je daar pas na een paar dagen achter komt).

Zo werkt het bij mij nu eenmaal.. Zoals Sanne Hans in een mooi liedje beschrijft: I like it better when it hurts!

Maar er gaat werkelijk geen dag voorbij dat ik niet gelachen heb, dat ik niet genoten heb van iets wat mij intens blij, vrolijk, gelukkig of warm van binnen maakt.
Mijn kinderen die soms geniale uitspraken hebben, die volledig in een deuk kunnen liggen waardoor we alle 3 de slappe lach krijgen, de gesprekken die ze met mij voeren en mij met alles in vertrouwen nemen, de lieve kusjes en liefdesbetuigingen elke dag, de gelukzalige blikken als ik zeg dat ik van ze hou en de knuffels.. oh wat hou ik van hun knuffels! ,
Mijn buurvrouw en goede vriendin waarmee ik echt elke keer wel de slappe lach heb, een simpele blik is al genoeg om die vrouw in een deuk te laten schieten waardoor ik mij zo blij kan voelen. Haar lach is aanstekelijk en ze lacht gewoon altijd 🙂
Mijn lieve vriendinnetje die mij elke dag wel een appje stuurt, soms met onzin, soms met een kus en soms hebben we het daadwerkelijk ergens over :p. We hebben een sterke band, een vertrouwd gevoel en een gezonde liefde voor elkaar, waardoor we (hopelijk) een vriendschap voor het leven hebben.
Mijn werk.. het klinkt voor de meeste belachelijk in de oren, maar elke dag geniet ik op mijn werk. De sfeer op kantoor is heerlijk, met mijn “baas” (hij is eigenlijk meer vriend dan baas) kan ik alles delen (en dat doe ik dus ook), wat het gewoon ontzettend makkelijk maakt. Niets zo fijn dan elke dag met een lach naar je werk te kunnen gaan… ik doe mij werk, maar ondertussen hebben we de grootste lol op kantoor. Een genot dus.

So I laugh every day.. I live every moment.. and I love beyond words 😉
77C

XmelX

20 thoughts on “Laugh.. Live.. Love..

  1. Ge-wel-dig! 🍀🍀🍀 super voor je! En ik denk dat die wat negatieve blogs, dat zijn dingen die je bezig houdt. En soms, door het uit te schrijven en te delen, kan je een ander er naar laten kijken. Maak je het bespreekbaar waardoor je misschien makkelijker de oplossing kan vinden en dat gepieker erover achter je kan laten. Een hele fijne dag met gelach, leven en liefde 💖

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s