Miss Montreal

Vorig jaar kon je bij 3FM een week lang kaarten winnen voor het concert van Miss Montreal in de Heineken Music Hall. Ik heb wel al eens geprobeerd mee te doen met zo’n prijsvraag, maar helaas nooit iets gewonnen. Dit keer hoefde je alleen een bericht te sturen waarom jij persé naar dat optreden wilde en that’s it! Nou.. niet geschoten is ook mis dacht ik toen en hoppa.. berichtje gestuurd. Een half uurtje later werd ik gebeld door 3FM met de vraag of ik even wilde verhelderen waarom ik wilde gaan, wat mijn motivatie was en hoe ik zou reageren als ik die kaarten zou winnen. Nog een 5 minuten later zat ik ineens in de uitzending! Ik had gewoon die kaarten gewonnen, hoe vet was dat !!

En afgelopen vrijdag was het dan zover! 22 april.. Miss Montreal in de HMH !
Ik heb hier zo enorm naar uit gekeken. Ben een groot fan van haar, heb al tig optredens van haar gezien en heb ook al een aantal keren de kans gehad om een babbeltje met haar te maken. Ze is een heerlijk ontspannen en spontaan mens, gaat altijd met je op de foto en heb met optredens van haar ook wel al vaker geluk gehad. Een keer had ze een optreden op het Glemmer Beach festival en voor mij is dat 3,5 uur rijden.. Toen ik daar een tweet over stuurde naar haar, zei ze dat ze mij en 3 vrienden op de gastenlijst zou zetten als ik naar haar optreden zou komen! Voor wat hoort wat! Dat liet ik mij natuurlijk geen 2x zeggen en zo zijn we toen naar Lemmer gereden en hebben haar optreden gezien!
Een keer tijdens Park City Live in Heerlen (2012) vroeg ik haar in een privé bericht op facebook of mijn dochter misschien tijdens PCL met haar op de foto mocht, want zij zag al die foto’s van mij en Sanne (en Kobus!) voorbij komen, dus wilde zij dat ook een keer. Ze reageerde dat dat geen probleem was en zij zeker met haar op de foto kon! Het feit dat ze alleen al de tijd neemt om daar op te antwoorden, vond ik al zo aardig!


Dus tijdens het optreden in Heerlen stonden wij vooraan en ineens had Sanne mij geschoten en mijn dochter ook. Ze vroeg haar (en mij) op het podium te komen en ze zong “I know I will be fine this year” voor ons.. het was een magisch moment om daar met mijn meisje te staan.. gewoon naast Sanne, op het podium met Thijs, Kobus, Michi en Peter.. kijkende over die paar duizend mensen die daar stonden, terwijl dat nummer gezongen en gespeeld werd.

En nu had ik dus kaarten gewonnen voor deze show.. samen met Kyra ben ik richting Amsterdam gereden en in de auto hadden we al behoorlijk veel lol samen 🙂 . Het concert was ontzettend gaaf !! Het voorprogramma werd verzorgd door Voltage (Dave , nr.2 van de Voice of Holland en zijn band) en die gasten rockten helemaal de pan uit! Man wat waren zij goed !!


Daarna begon Miss Montreal en het was niets anders dan een vet feestje!! Het publiek ging volledig mee met alles, iedereen zong, sprong en danste er op los en de hele avond was perfect! Tijdens het liedje “Thank you” waarin ze haar ouders bedankt voor alles, pakte Kyra mij vast en duwde zich hard tegen mij aan.. met tranen over onze wangen en een lach op ons gezicht hebben we weer een onvergetelijke avond gehad !

Bedankt 3FM.. maar vooral bedankt Miss Montreal!!
Voor jullie muziek, jullie energie en jullie onvergetelijke optredens!

XmelX

11 thoughts on “Miss Montreal

  1. Pingback: Week #16 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s