Even stil..

Het is even een beetje stiller van mijn kant uit. Ik lees wat minder, ik schrijf wat minder. Ik ben mijn brein wat rust aan het gunnen op een warme, vertrouwde plek.

Momenteel is het 07:10, mijn kinderen slapen nog, mijn vrienden ook en ik zit heerlijk in alle rust en stilte op een leeg terras, kijkend naar een stil zwembad, genietend van het mooie groen in de bergen wat mijn ogen streelt. 

Vakantie, een welverdiende vakantie… Zon, bekenden, lachende gezichten, genietende kinderen, heerlijke maaltijden, koude cocktails en vooral rust!! Even weg van alles thuis, de dagelijkse beslommeringen en werkzaamheden en even 2 weken genieten van mijn kinderen, mijn vrienden en mevrouw de Zon! 

Ik lees jullie soms, haal het anders allemaal wel in maar voor nu zeg ik:  fijne vakantie ๐Ÿ˜˜

XmelX

26 thoughts on “Even stil..

  1. Pingback: Vakantie :D | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s