Week #16

Het is misschien wel een beetje achterhaald (aangezien week 16 van 18 t/m 24 april is), maar ik moet mijn blog wel compleet hebben natuurlijk :D.

Het was de week voor onze vakantie, op Dinsdag kwam de kapster bij ons langs en zijn we allemaal nog geknipt. Mike lekker kort, Kyra een scheiding in het midden en ook weer bijgeknipt en ik mijn haartjes ook weer lekker kort, ideaal voor op vakantie!
Op woensdag is Gertie langs gekomen en hebben we elkaar de haren geverfd.. ik had dat nog nooit gedaan dus had geen idee hoe ik dat het beste kon doen en toen ik er eenmaal aan begonnen was, vond ik het ook echt een vreselijk klusje !! Wat een vreselijk iets is dat haren verven ook.. gatverdamme (achteraf had ik het ook niet zo heel goed gedaan volgens Gertie, oeps). Het is nou niet bepaald iets wat ik graag wil herhalen zeg maar :\
Voor Gertie was het zeker niet de eerste keer, maar ik heb wel mijn hele haargrens, oren en nek goed ingesmeerd met vaseline, want als zij eenmaal los gaat met dat borsteltje, dan lijkt ze wel Picasso! Had liever alleen mijn haren koper\rood en niet ook de rest van mijn gezicht en nek hahahaha. Het was zoals gewoonlijk weer een hilarische avond en ik was helemaal klaar voor de vakantie! (wat mijn haar betreft)

IMG-20160420-WA0005

Het was deze laatste week voor mijn vakantie van 2 weken best druk op kantoor dus toen ik donderdagavond naar huis reed, deed ik al een heel blij dansje in de auto en verheugde ik mij ten eerste al op de yoga les van die avond. Even proberen rust te krijgen, alvast in die vakantie-modus te gaan en dat lukte ook best aardig eigenlijk 🙂
Op vrijdag zijn Kyra en ik rond half 4 richting Purmerend gereden, ik had kaarten gewonnen voor Miss Montreal in de Heineken Music Hall en we bleven bij Thomas en Maaike logeren. Daarover heb ik natuurlijk al een andere blog geschreven, want wat was het te gek !! (hier mijn blog van het concert van Miss Montreal)

Zaterdag hebben we wel rustig aan gedaan, lekker ontbijtje gehad, Maaike heeft Kyra de nagels nog gedaan en rond de middag zijn we weer richting Limburg gereden. Eenmaal thuis ben ik begonnen met het pakken van de koffers, want dat moest ook nog gebeuren.
Zondag heb ik thuis alles in orde gemaakt en zijn we ’s middags nog naar een basketbalwedstrijd gaan kijken van Wesley. Het was de laatste van het seizoen en we wilden hem eindelijk een keer zien spelen. Tussendoor heb ik Thomas en Maaike van het station afgehaald en na de wedstrijd heb ik mijn vriendinnetje een dikke knuffel gegeven en zijn we lekker gaan eten. Ik heb het volgens mij al eerder gemeld, maar ik ben dol op hamburgers en laatst had ik een gruwelijke hamburger ergens gegeten, waar ik nu wel weer zin in had.

20160424_184951

Lord of the Rings

Dit was een andere variant dan de vorige, de Lord of the Rings en hij was heeeeeeerlijk ! 🙂

Het was een mooie afsluiter van de week.. Maandag worden we opgehaald en vliegen we naar Ölüdeniz (Turkije) voor een welverdiende vakantie.
Good life 🙂

XmelX

 

 

 

7 thoughts on “Week #16

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s