100 blogs!

Ik ben vandaag al de hele dag bezig geweest met alle blogs te lezen die ik tijdens mijn vakantie (en de afgelopen week) gemist heb. Een hele kluif, want het waren er nogal wat maar ik moest dat voor mijzelf gewoon doen. Een berichtje of like achterlaten was dan ook het minste wat ik kon doen en voor mijn gevoel kon ik deze zondag op geen betere manier doorbrengen!
Heerlijk is het om jullie blogs te lezen, jullie bevindingen, reviews, meningen, gebeurtenissen en verhalen.. tijd vliegt voorbij and I love it !!

Maar toen vanmorgen mijn vakantieblog online kwam en ik even keek naar mijn geplande blogs, zag ik tot mijn grote verbazing dat ik al 99 blogs gepost had !! Wauw !!
Dit wordt dus gewoon mijn 100e blog! Whoop Whoop !! *happy dance*

Vanaf 13 november 2014 heb ik al 78 volgers,4.504 bezichtigingen gehad, 1.507 bezoekers (waarvan 1.079 alleen al dit jaar!), 653 waarderingen, 493 reacties en nu dus mijn 100e blog !

Ik kan dus niet anders dan deze blog voor jullie te schrijven, voor degenen die mijn blog lezen, die mij volgen en die de moeite nemen om ook nog te reageren of liken zo nu en dan!
Heel erg bedankt!
Ik ben een klein beetje trots nu *blush* πŸ˜€

XmelX

25 thoughts on “100 blogs!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s