Week #20

De week begon met een dag vrij.. je zou denken dat ik er totaal niet aan toe was nadat ik net 2 weken vakantie heb gehad, maar ik heb er enorm van genoten kan ik je zeggen!
Opstaan met zoonlief en heerlijk even ontbijtje doen samen. Mijn dochter lag nog in bed, ze had een vriendin die bij haar was blijven slapen, dus ik heb ze maar wat tijd gegeven in de ochtend en nadat ze beiden klaar waren met ontbijt, aangekleed waren en het vriendinnetje inmiddels opgehaald was, ben ik met mijn 2 stuiterballen naar de bioscoop gegaan, Angry Birds.
Ik weet niet of iemand zich een voorstelling kan maken van een tekenfilm over vogels die niet kunnen vliegen, groene varkens, een adelaar met overgewicht en eieren die gestolen worden, maar het is toch wel een beetje een bizarre film! Neemt niet weg dat mijn dochter mij een aantal keren een elleboogstoot heeft verkocht, omdat ik volledig plat ging in de bioscoop (van het lachen wel te verstaan). Er zaten echt heel komische stukjes in en ik heb gewoon een zwak voor droge humor.. als ik dan eenmaal lach, dan zit ik er ook goed in!
Enfin, de middag was heel gezellig, eenmaal thuis hebben we nog wat spelletjes gedaan en oprecht genoten van een extra dagje samen.

Dinsdag weer een idiote drukke dag gehad op kantoor.. ik krijg mijn achterstand met geen mogelijkheid weg gewerkt en ik kan daar NIET tegen! Frustreerde mij zo erg dat ik dinsdagmiddag geregeld heb dat Mike op woensdag opgehaald zou worden door zijn vader, zodat ik woensdagmiddag ook kon werken. Dit is mij in al die 18 jaar dat ik daar werk nog niet één keer gebeurd: na mijn vakantie niet in de eerste week gelijk mijn achterstand weg krijgen. Voor alles is een eerste keer en ik hoop ook gelijk de laatste keer, want op woensdagmiddag werken is níet leuk!
De dinsdagavond heb ik zoals gewoonlijk met mijn buurvrouw doorgebracht, maar ik was echt moe.. we hebben wel wat gekletst en een serie gekeken, maar vraag mij niet wat er allemaal gezegd of gekeken is, want ik heb geen flauw idee!

Woensdag, zoals gezegd dus gewerkt tot 17:00 uur. Daarna naar huis, snel eten gekookt en gegeten, daarna mijn dochter naar de voetbalvereniging gebracht, want ze wilde een kampioenswedstrijd gaan kijken. Weer terug naar huis, spelletje gedaan met Mike en hem daarna lekker verzorgd. Vervolgens mijn dochter weer opgehaald, beide kids naar bed gebracht om vervolgens met mijn buurvrouw naar België te rijden voor haar verslaving ;-). 20:45 uur was ik thuis, een paar minuten te laat voor mijn serie (Criminal Minds), maar ik ben er gelijk voor gaan zitten en toen de aflevering afgelopen was, wist ik al niet meer waar het over ging :o.
Volledig weg.
Ik moest maar eens naar bed gaan, dacht ik toen 🙂 en dus lag ik rond 22:00 uur al in bed.. wat voor mij echt bizar vroeg is! maar ik ben ook echt vroeg in slaap gevallen dus dat deed mij wel goed.

Donderdag is de dag ook weer als een gek voorbij gevlogen, (voordeel van veel werk hebben denk ik) en ’s avonds kon ik heerlijk naar de yoga. Daar keek ik echt naar uit en het was ook deze keer weer de perfecte ontspanning. Geen idee wat ik dit keer anders deed dan andere keren, maar ik liep naar buiten en voelde energie door mijn hele lichaam stromen. Normaal ga ik dan heel slaperig naar huis, volledig in rust en krijg je verder ook niks meer met mij gedaan, maar dit keer dus niet. Het leek alsof mijn energie level weer volledig was bij gevuld en ik ben daarna ook nog even wat gaan drinken bij Gertie. De boel nog even besproken voor het weekend, want ik had besloten een weekend naar Purmerend te gaan. Had eigenlijk hele andere plannen voor het weekend, maar dat zat even tegen, dus wilde ik het liefst gewoon weg gaan! Waar anders naar toe dan naar mijn vriendinnetje in Purmerend 🙂

Vrijdag is normaal mijn vrije dag, maar had nog altijd mijn achterstand niet weg en ik ben dus gewoon tot kwart voor één gaan werken. En toen had ik het weg!! Ha !!
Dus ik kon met een gerust hart naar huis.. ik had misschien iets eerder naar huis moeten gaan, want ik ben nog boodschappen gaan doen alvorens ik Mike van school moest halen en dat redde ik gelukkig nèt! Toen we thuis waren, ben ik de spullen gaan pakken, tas met eten klaar gemaakt en rond 4 uur zaten we in de auto, onderweg naar Purmerend. Uiteraard had ik wel rekening gehouden met wat vertraging, want het was wel de vrijdagmiddag-spits en inderdaad, pas om 19:15 uur waren we in Purmerend ! Onderweg wel weer ontzettend veel lol gehad met mijn 2 volledig gestoorde kinderen whahahaha. Ik ga echt een keer filmen wat er allemaal in onze auto afspeelt tijdens zo’n rit 😀
Eenmaal in Purmerend hebben we de filmpjes en de foto’s van de vakantie bekeken op de tv en dat was ook echt hilarisch! Het was fijn om weer even terug te gaan naar de vakantie en weer over die 2 fantastische weken te praten 🙂 Met een lekker biertje en een toastje vloog de avond voorbij!

Helaas vloog de nacht net zo snel voorbij, want ik had het gevoel dat ik net pas sliep, toen Thomas ineens met het oppaskindje de woonkamer in kwam (die was daar ook blijven slapen). Op de vraag hoe laat het was, zei hij heel voorzichtig “6 uur” en ik duwde mijn hoofd weer terug in mijn kussen.. dat waren dus 5,5 uur slaap.. vandaar dat het zo kort voelde! Stug ben ik na een uurtje weer in een slaap houding gaan liggen om toch nog even wat te gaan slapen en ik heb volgens mij inderdaad nog een uurtje geslapen. Volledig brak kraakten mijn ogen open en ik had op dat moment gewild dat ik dat uurtje níet was gaan slapen! Ik ben toen maar opgekropen en heb wat gegeten, een beetje moeizaam kwam ik op gang maar eenmaal aan de gang, liep de trein weer als gesmeerd.
We zijn even naar Amsterdam-noord gegaan, want ik wilde naar de Media Markt, op zoek naar een nieuwe camera. Die van mij had al een tijdje kuren en het werd tijd dat hij vervangen werd. Al heel snel was ik geslaagd (het is een Nikon geworden.. een witte.. een moooie.. meer info weet ik niet hahahahaha).

20160521_191323

Mijn nieuwe aanwinst 😀 *blij mee*

Daarna nog wat rond gelopen, maar helaas had het oppaskindje niet zo’n goede zin aangezien hij niet kon slapen, dus zijn we richting huis gereden zodat we hem nog even in bed konden leggen voordat hij werd opgehaald.
Daarna zijn we naar Purmerend centrum gegaan, daar was kermis en het was lekker weer dus we zijn er gewoon weer op uit gegaan. We hebben over de kermis gelopen, in het zonnetje op het terras gezeten, lekker koud biertje gedronken en ook nog een paar coole schoenen gekocht voor Mike. Weer terug thuis heb ik bijna anderhalf uur met Maaike op het balkon gezeten en hebben we eindelijk eens lekker lang kunnen kletsen. Denk dat dat wel het fijnste moment van deze week was..
Na het eten was ik he-le-maal kapot! Ik heb een biertje gedronken en mijn ogen vielen rond half 10 gewoon dicht.. of ik word oud.. of ik moet serieus meer slapen 😛
We zijn ook vroeg gaan slapen, maar helaas moest Thomas zondag werken dus was hij om half 8 alweer in de woonkamer en was ik dus ook wakker.. Mike kwam ook gelijk mee, dus ook de tv ging aan, weg slaap! Ik ben maar gaan afwassen en heb op Maaike en Kyra gewacht met ontbijt. Daarna heeft Maaike onze nagels nog gedaan, hebben we nog wat spelletjes gedaan en om 2 uur zijn we richting Limburg gereden. Onderweg kreeg ik een bericht van mijn moeder, of we lasagne wilden komen eten.. dat willen we wel (scheelt mij weer een dag koken 😉 ) en dus reden we naar mijn ouders, waar we om 16:30 uur aankwamen. Even gekletst, gegeten, om 18:15 uur was ik thuis, snel Mike gedoucht, alles opgeruimd, was aangezet, kinderen aan hun huiswerk gezet en toen kon ik weer in de auto stappen want om 19:00 had ik afgesproken mijn andere vriendinnetje op te halen om naar de bioscoop te gaan (X-men: Apocalypse). Ook dat was een hele gezellige avond (echt!!), helaas konden we erna niet nog even wat gaan drinken, dus heb ik haar netjes thuis afgezet en ben ik nog maar even bij Gertie wat gaan drinken.
Rond half 12 was ik thuis maar helaas moest ik nog wat aan de pc doen (ja.. dat moest écht!) en pas om 01:00 uur sloot ik mijn computer af om vervolgens klaarwakker tot na 2 uur in bed te liggen. Ken je dat !? Vreselijk is dat !!

Maar oké… meer slaap gaat mij nú dus niet lukken!

Better luck next week!

XmelX

9 thoughts on “Week #20

 1. Geen pc meer voor het slapen gaan jij! 😉
  Nee serieus, door tv/pc schermen slaap je echt bar slecht.. dus misschien een tip.. (oja en alcohol is ook een boosdoener wat betreft slaap!) Kinderen kan je dan weer niet uitzetten, maar goed 😉 ‘T valt me wel op dat je veel films kijkt haha, je beschrijving van angry birds is waarschijnlijk grappiger dan de film zelf 😛 Het klinkt iig als een druk maar gezellig weekje Mel, leuk om te lezen 🙂 Xxx

  Geliked door 1 persoon

  • geen tv/ipad/telefoon voor slapen gaan.. geen alcohol voor slapen gaan.. Ik weet idd dat dit heel slecht is en dat ik moet een half uurtje voor het slapen gaan moet lezen of schrijven, beter voor mijn nachtrust. Maar ja.. 😛
   Kijk ik veel films ?? nee echt niet! Naar mijn gevoel nog veel te weinig.. ik kijk uberhaupt weinig tv, maar ga heel graag naar de bioscoop en daar ga ik echt veel te weinig naar toe 😀
   Thanks B!!! :*

   Geliked door 1 persoon

  • Ik vind het oprecht een hele fijne camera.. nog niet heel veel gebruikt maar dat ga ik zeker wel doen! 🙂
   Mijn zoon vond de film heel leuk! hij zou er zo nog een keer naar toe gaan hahahaha.. Het leukste van de film was het moment dat de 2 varkens aan land komen.. het kleine varken heeft wat moeite met de loopplank.. bij dat stuk, ging ik ook stuk! hahahahaha

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s