Nieuwe Header :D

Misschien is het sommige van jullie wel al opgevallen, maar mijn Blog heeft een nieuw uiterlijk gekregen ! 🙂

Na een ontzettend euh.. hoe zeg ik dit nou goed.. eerlijk mailtje van een lieve volgster 😉 , kreeg ik het aanbod om hulp te krijgen voor een frisse look.
Kwam er op neer dat mijn blog saai oogde en dat doet toch wel af aan mijn schrijven.
(heerlijk als iemand zo eerlijk is en zich dan ook meldt om dit duidelijk te maken, maar dat ter zijde).

Dus deze week hebben we even gebrainstormd, ik heb mijn wensen doorgegeven en met een simpele beschrijving van wat ik mooi vind, wat in mijn hoofd zit, hoe ik het dus in gedachte heb, is zij aan het werk gegaan en kreeg ik na een uurtje een paar Headers waar je U tegen zegt !! Wauw !!
Of ik was heel duidelijk in wat heel erg voor mij spreekt, óf zij is gewoon heel goed in begrijpen wat een ander bedoelt (misschien is het wel de combinatie van..) maar ze sloeg werkelijk de spijker op de kop!

Heel erg bedankt Liesbeth !! Ben er enorm blij mee en men mag best weten dat je fucking goed bent in die shit !! 😀

My Journey.. *happy dance*

Wat vinden jullie ervan ?? 🙂

XmelX

16 thoughts on “Nieuwe Header :D

  1. Ik heb net ook een nieuwe gemaakt 🙂 Ben iets meer weg van de mijne, eerlijk gezegd.. Maar goed ook, lijkt me 😛 Ik vind je site sws fijn, lekker rustig en niet teveel poespas (daar ga ik nog wel eens mee de fout in.. xD)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s