Thee-vragen #2

Jaaaa, daar waren ze weer!
De Thee-vragen van Pickwick. Ik blijf ze toch leuk vinden en ik móet er ook elke keer een foto van maken 🙂

Daar gaan we weer 😀

Ben je liever populair of ben je liever slim ?
Simpele vraag: slim natuurlijk! Populariteit is maar betrekkelijk en hoe “eerlijk” mensen dan met je omgaan is ook nog maar de vraag.

Wat heb je het laatst gekocht ?
Een nieuwe fotocamera (waar ik heel blij mee ben 😀 )

Wat zou je laatste avondmaal zijn ?
hahaha, voor degene die mij kennen is dat een hele eenvoudige vraag!
Een hele grote hamburger 🙂

Wat zou je absoluut niet kunnen missen ?
Mijn vrijheid.. want wees eerlijk: we hebben het verdomd goed met een dak boven ons hoofd, brood op de plank en ook nog de mogelijkheid om te gaan waar we willen.. (think about it!)

20160527_180102

Ben je ooit naar de eerste hulp geweest?
Ja absoluut! Voor mijzelf een keer toen ik van de trap was gevallen en mijn enkel 3x zo dik was geworden, aangezien ik de dag erna vroeg zou vertrekken voor een lang weekend Londen, moest hij even goed ingepakt worden (was overigens niet slim dat ik er daarna 3 volle dagen op gelopen heb, maar dat is weer een ander verhaal). En een andere keer nadat ik met voetbal een verkeerde beweging maakte (mijn linkerbeen stond stevig in het gras, in een draai bleef mijn onderbeen staan en vanaf mijn knie draaide het been een kwart slag naar links…) met als resultaat dat er een hele harde KRAK over het veld ging en uiteindelijk het vonnis was: voorste kruisband afgescheurd… (dat was overigens best pijnlijk).
Met de kinderen ook een paar keer.. Kyra een keer vanwege een astma aanval en een keer toen ze met een schilmes in haar hand had gesneden. Ook heb ik met Kyra een ritje in een ambulance gehad, nadat ze een allergische reactie kreeg van een aantal cashewnoten en daardoor een anafylactische shock kreeg. Wonderbaarlijk hoe ze daarmee is omgegaan (kun je hier lezen!)
Mike vanwege een sprong die hij had gemaakt en daarna niet meer wilde lopen (bleek zijn middenvoetsbeentje gebroken te zijn)

DSC03068

de pechvogel met cool gips! Hier was hij 3 jaar 🙂

en een keer toen hij zijn hand had gestoten op school (scheurtje in het bot) en hij heeft een keer een snee in zijn wenkbrauw gehad die geplakt moest worden..
Volgens mij was het dat wel.. valt nog mee toch! 😛

…ik dacht dat ik meer theezakjes had gefotografeerd, maar blijkbaar niet dus. Ik moet duidelijk meer thee gaan drinken 🙂

XmelX

 

16 thoughts on “Thee-vragen #2

  1. Leuk blog-idee zeg! *Jaloers*
    Ik drink dan ook vooral Celestial thee ( ook erg lekker, maar geen blog over te schrijven denk ik 😉 ) Veel ritjes eerste hulp zeg o.0 Maarja.. als ik het even bij mezelf naga.. :’) ben soms ook n lompert haha.. Benieuwd of er meer van die leuke vragen tussen zitten! Xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s