And.. we have a winner!

Een paar weken geleden (14 mei om precies te zijn) zag ik op Instagram ineens een melding verschijnen. Een aantal weken eerder had ik meegedaan aan een winactie van Louanne. Je kon een pakketje winnen met allerlei leuke dingen (waar je ook echt iets mee kunt) en sja.. wie niet waagt die niet wint hè!
Die melding was dus om even door te geven dat ik gewonnen had !!
WHOOP WHOOP !!! 😀
Alweer iets gewonnen! (remember !?.. eerder dit jaar had ik al kaarten voor Miss Montreal gewonnen op 3FM)
Ik vond het helemaal leuk en nadat ik Louanne mijn gegevens had doorgegeven, lag een aantal dagen later het pakketje op mijn vloer 🙂

Samen met mijn kids heb ik dat pakketje open gemaakt en dat had ik natuurlijk beter niet kunnen doen hahahaha.. Nog voordat ik het kaartje uit de envelop had gehaald, was Kyra er al met een aantal dingen vandoor en Mike zag ik ook al naar iets grijpen.. 😮
Grijnzend las ik het kaartje, want dit zijn momenten waarop ik echt kan genieten van die koters met hun streken 😀

Nadat ik alles weer heel aardig van de kinderen had afgepakt (geloof me: dat ging niet makkelijk), kon ik even wat kiekjes maken 🙂

20160519_180227

Lippenbalsem (die Kyra al in haar broek had gestopt en dacht dat ik het niet gezien had 😛

20160519_180203

Maskertjes die Kyra en ik zeker snel gaan gebruiken!

20160519_180151

Tape die je kunt gebruiken om dingen op te fleuren (Mike had deze snel gejat, want hij houdt van knutselen)

20160519_180210

Tony’s chocolade met zeezout en karamel

Ik kende deze chocolade nog niet, maar aan de snelheid waarmee Kyra deze reep greep en er vandoor ging, had ik wel zo’n idee dat zij dit wél kende en het ook lekker vond. Ik heb een stuk mogen proeven en het heeft inderdaad wel een apart en lekker smaakje.

20160519_180218

een sleutelhanger

En geloof het of niet, maar híer deed ik het voor !! Ik vond dit sleutelhangertje zo leuk, dus voor mij is dit het leukste wat in het pakket zat! Ik heb hem ook direct aan mijn sleutelbos gehangen 😀

Bedankt Louanne, voor dit leuke pakket! Ik ben er heel blij mee 😀
(en mijn kinderen ook hahahaha)

XmelX

17 thoughts on “And.. we have a winner!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s