Week #22

Het was eigenlijk wel een relaxte week.. Geen bijzondere dingen, niet teveel gekkigheid.
Dinsdag nog even bezoek gehad van een vriendin van mij, die had een zorgvakantie gedaan (als begeleidster) en kwam dus bijpraten. Gelijk afgesproken om de week erna samen naar de Conjuring 2 te gaan (want wij houden van Horror films!) dus al iets leuks in het vooruitzicht!

Op woensdagmiddag ben ik naar Kyra´s school gegaan, gesprekje met haar mentor. We liggen op één lijn, dus daar verwacht ik weinig problemen mee. Grappige is dat haar mentor een vriendin van ons is, wat het voor Kyra soms wel lastig maakt.
Toen ik zwanger was heb ik zwangerschapsgymnastiek gedaan en met dat groepje zijn we jaren lang een paar keer per jaar bij elkaar gekomen. Zij heeft Kyra dus van baby af zien opgroeien en voor Kyra is het nu dus een beetje akward om gezellig bij hun op de koffie te gaan hahahaha. Maar voor pubers is heel veel akward, dus daar trek ik mij eigenlijk weinig van aan 😛

Donderdagavond een heerlijk uurtje yoga gedaan en daarna ben ik half slapend nog wat gaan drinken bij Gertie. Ik was er totaal niet bij, volledig uitgeput van de yoga en ben dus ook niet lang gebleven, maar aangezien ik weer een weekend weg ging, moest zij weer op de katten letten en dan kan ik het niet maken even mijn snuit te laten zien. Ze is er altijd voor mij (en de katten) als ik weer iets in mijn hoofd krijg hahahahaha, ik ben zo blij met haar ! 😀

Vrijdagochtend even langs de nieuwe Jumbo gegaan, wilde wel eens kijken hoe die zaak er bij lag en mijn hemeltje ! 😮
“Even” een boodschapje doen, moet je vooral niet daar doen want het is zo vreselijk groot dat je bijna een plattegrond nodig hebt; anders loop je 20 x de winkel door en geloof me: dan heb je genoeg gewandeld voor de hele dag!
Maar wel een gaaf hoor! Verse vis afdeling, maken ook nog sushi voor je klaar, je kunt er ontbijten voor € 1,50, er is een koffie hoek waar de kinderen ook nog kunnen spelen, ze maken verse smoothies en het is echt heel ruim (niet geheel onbelangrijk want ik heb een hekel aan karren aan de kant schuiven van mensen die het nodig vinden MIDDEN in het pad te moeten gaan staan!). Ik zeg top ! daar kom ik vaker 🙂
Daarna ben ik nog even op de koffie gegaan bij mijn vriendin, was zoals altijd weer heel gezellig. Thuis even gaan wandelen met mijn leen-hond en daarna de tas gepakt voor een weekendje weg. Om 16:00 uur zaten we in de auto en rond 19:30 uur waren we eindelijk op onze bestemming. Die vrijdagmiddag drukte op de weg is natuurlijk ruk en dan doe je er makkelijk een uur langer over.. best ellendig eigenlijk maar dat weet je als rond die tijd de weg op gaat!

Hoe mijn weekend geweest is, meld ik in een andere blog (want dat is dat weekend gewoon waard 😀 ) maar toen ik zondagavond thuis was, de strijk had weg gewerkt en eindelijk op de bank kon ploffen, was ik uitgeteld !
Heeft mij overigens niet weerhouden om weer tot 01:00 uur te appen.. met sommige mensen raak je gewoon niet uitgepraat, heel apart is dat ! 😛

XmelX

4 thoughts on “Week #22

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s