De Zomervakantie serie – deel #3

De vorige keer kon je lezen dat de groep, zonder Mike, op Schiphol staat klaar om te vertrekken. Gaat het bij sommige toch aan het geweten knagen dat ze zonder Mike naar Spanje gaan ?
Je leest het nu!

Deel 3.

Het moment dat ze de deur uit lopen van het vliegveld, komt de warmte ons al tegemoet, heerlijk die zon. Snel pakken we de taxi en rijden naar ons hotel. De weg naar het hotel kan ik het niet laten te denken hoe het met Mike is en of hij er nu al achter is dat we niet komen.. Mijn geweten knaagt aan mij en ik voel de steen op mijn maag liggen. Zou iemand al contact hebben opgenomen met Mike ? Ik heb namelijk gezien dat Stefan nogal vaak op zijn telefoon zit, misschien heeft hij wel met Mike contact gehad ?

Zonder dat ik er erg in heb, zijn we al aangekomen bij het hotel, we checken in en gaan naar onze kamers. Stefan eist meteen het fijnste bed op, met veel ruimte er omheen, Freddie gooit zijn tas op het bed tegenover Stefan en ze zijn volledig uitgelaten. Ik wil de lol niet bederven maar begin toch over Mike, want ze moeten weten dat mij dit niet lekker zit.
“Gast, moeten we Mike niet even bellen ofzo ?”
Een beetje geïrriteerd zegt Stefan: “Och, Mike vermaakt zich wel, Mike maakt van zijn eigen achterdochtigheid nog een feestje.” Blijkbaar vindt Freddie dit heel amusant en Stefan gaat verder, “En trouwens, hij wilde toch geen strak zwembroekje aan.” Freddie komt niet meer bij en Stefan voelt zich weer het mannetje door zijn, wat hij vindt, grappige opmerkingen.

Ik draai mij om en leg mijn tas op een bed, op dat moment staat Dimitri naast mij en vraagt met een zachte stem of ik even met hem mee wil lopen. Tegen Stefan en Freddie zegt hij dat we even het hotel gaan onderzoeken, maar die twee horen het volgens mij helemaal niet. Terwijl we door de gang naar de trappen lopen zegt Dimitri dat hij het helemaal niks vindt dat Mike alleen op Texel zit en dat hij zich er vreselijk onder voelt. Ik kan dit alleen maar beamen en ben blij dat ik niet de enige ben. Maar Dimitri lijkt een beetje overstuur waardoor ik probeer de situatie wat te kalmeren en zeg dat Mike zich wel redt, maar dat het misschien wel een goed idee is als hij hem even belt.
Inmiddels zijn we bij het zwembad aangekomen en dat ligt er echt wel mooi bij, maar of ik er kan genieten op deze manier weet ik niet. Dimitri kijkt even naar het zwembad en pakt dan zijn telefoon om vervolgens Mike te bellen. Hij gaat over, maar hij wordt na de tweede toon weg gedrukt. Verbaasd kijkt Dimitri naar zijn telefoon en belt het nummer opnieuw. Dit keer wordt de verbinding nog sneller verbroken en ik zie dat hij een beetje in paniek lijkt te raken, zijn ogen kijken mij angstig aan en op dat moment komen Stefan en Freddie aangelopen.  Stefan ziet Dimitri en vraagt gelijk wat er aan de hand is.
“Mike… Luc zei dat ik hem moest bellen, maar hij hing gelijk op!”  Dimitri kijk Stefan vragend aan, maar Stefan is duidelijk niet onder de indruk en lijkt de irritatie van eerder op de hotelkamer nog altijd in zich te hebben.
Mijn bezorgdheid wordt er niet minder op en op dit moment weet ik even niet wat ik moet doen.

Dit was alweer deel 3, het vierde deel volgt over 2 weken en als je wilt weten hoe de andere mannen in dit verhaal staan, dan moet je even op onderstaande blogs kijken!

Demi schrijft vanuit Stefan.
Jordy schrijft vanuit Mike
Louanne schrijft vanuit Dimitri
Inge schrijft vanuit Freddie.
Marleen schrijft als de verteller

XmelX

3 thoughts on “De Zomervakantie serie – deel #3

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s