Blue Curacao

Een weekje (of misschien twee) geleden las ik een “Tea Time” blog van Miss B (I love her Tea Time blogs!) en daar had ze het onder andere over het drankje Blue Curacao …
Het was alsof ik ineens à la Harry Potter Verdwijnselde  van waar ik op dat moment zat, terug naar mijn tiener-tijd, waarin in ook vaker op feestje dit drankje dronk.
Het was bijna standaard als je op een feestje was, dat er een fles van die zooi stond (toen mocht dat nog.. toen mocht je op je 14e gewoon zo’n drankje doen. Maar toen dronken de meeste tieners ook niet zoveel dat ze op de eerste hulp belandde.. :-/ ) en we hebben dat toen dus ook best vaak gedronken.

Ik kan mij nog herinneren dat ik het echt een heerlijk drankje vond! Gemixt met sprite, nog een ijsklontje erin, hmmmm… dat goedje smaakte super lekker!
Dus toen ik dat drankje voorbij zag komen, dacht ik bij mezelf:
“Oohhhh, lekker!! Dat moet ik ook weer eens drinken!”
Ik moest er even over nadenken en ben toen gaan zoeken, want ik kon mij herinneren nog een fles hiervan te hebben staan en inderdaad… gevonden! 😀

Vol enthousiasme heb ik vrijdagavond  2 glazen gepakt, ijsklontjes erin gemikt, prachtig blauw goud in het glas gegoten, daarna met sprite afgevuld en klaaaaaar was Mel! 😀
Aangezien ik Miss B. beloofd had hier een foto van te maken, kom ik deze belofte natuurlijk ook na en zie hier: ons start van het weekend 😀

20160624_204148

 

Ik was even vergeten hoe zoet het drankje eigenlijk is en je kunt wel merken dat je smaak na een aantal jaartjes (zeg: minimaal 20!) toch wel veranderd is. Het was niet vies ofzo, maar zeker niet meer een drankje dat ik nog snel zal bestellen of drinken ergens. Voor af en toe eens, of als er niets anders in huis is, dan zal de fles nog wel opgaan, maar mijn smoel plakte na het drinken van dit glas van zoetigheid bijna dicht!

Lekker toen ik 14 was, maar minder lekker met 38 😀

XmelX

25 thoughts on “Blue Curacao

  1. Haha dronk ik vroeger ook wel eens! En dan was het heel stoer als je een blauwe tong had van t drankje. Nog stoerder als je een foto maakte en dan je tong uitstak en iedereen zag dat je Blue Curacao ophad. Hahaha!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Week #25 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s