Week #25

Maandag en Dinsdag kon ik mij opladen voor een hectische Woensdag, want daar waar de eerste twee dagen van de week gevuld werden met werken en voetbal, was de Woensdag weer een heel ander verhaal!

Het was een ouderwetse ren-en-rij-je-rot-woensdag, waarbij het begon met Mike ophalen van school en toen ging het verder.. Mike naar zijn opa brengen (ik wilde hem mijn drukke agenda besparen), snel naar huis, even kopje thee drinken bij Gertie (opladen), thuis tanden poetsen en daarna naar de tandarts. Ik kreeg een vulling en omdat ik om 4 uur alweer een volgende afspraak had, zette hij een verdoving die snel uitgewerkt was. Na een kwartiertje, boren, vullen en lachen (ik heb een leuke tandarts 🙂 ), ging ik weer terug naar huis. Nog even snel wat huishoudelijke taken en daarna naar mijn advocaat. Met een nog half verdoofde smoel (geen idee wat de tandarts verstaat onder “snel uitgewerkt” maar na een klein uur zat de verdoving er gewoon nog goed in), heb ik het een en ander besproken met mijn advocaat. Een glaasje water durfde ik niet te drinken, want dan zou het zeker weten langs een mondhoek gesijpeld zijn en dat beeld wilde ik mijn advocaat eigenlijk wel besparen (en mijzelf ook). Het voelt altijd alsof de ene kant van je gezicht volledig hangt, je er belachelijk uitziet en ook iedereen dat kan zien! Maar dat is helemaal niet zo, want Gertie kon het al niet zien, dus mijn advocaat zal het ook niet opgemerkt hebben.
Na deze afspraak ben ik weer naar huis gereden, verder gegaan met wat huiselijke taken, snel een paar handdoekjes gepakt en richting mijn fyiostherapeut gereden. Na een half uur van kraken, masseren en ouwehoeren (ik heb ook echt een hele leuke therapeut 😀 ), ben ik snel naar mijn vader gereden om Mike weer op te halen. Van daaruit snel wat eten gehaald en terwijl we aan het wachten waren realiseerde ik mij dat ik helemaal nog niks gegeten had de hele middag (vandaar dat flauwe gevoel) en bij thuiskomst heb ik eerst maar een glas water gedronken, want ook drinken had ik amper gedaan.
Slecht.. heel slecht, ik weet het, maar dat krijg je als je teveel dingen op één dag moet doen. Ik vergeet dan gewoon te eten en drinken en merk dat eigenlijk als het al te laat is.
En het was nog niet voorbij, want na het eten ben ik nog samen met Gertie naar België gereden, ze moest sigaretten hebben en ik heb maar gelijk mijn tank vol gegooid. Eenmaal thuis heb ik mij nog even met de kids bezig gehouden, verzorgd en in bed gelegd en toen ik op de bank plofte was ik volledig klaar ! Done !… wat een dag zeg.

Donderdag was een snikhete dag.. 31° in Maastricht. Ik hou ervan hoor, kan heel goed tegen warmte en heb het liever 30° dan 20°. Op kantoor kreeg ik niks mee van die warmte, daar stond de airco aan en was het prettig werken. Toen ik naar huis ging en buiten kwam, sloeg de hitte direct als een warme deken over mij heen en genietend van dit gevoel, ben ik in de auto gestapt en Mike op gaan halen. Mike had blijkbaar op de BSO in zijn onderbroek waterspelletjes gedaan en de leidsters vonden het fijn dat hij zo op zijn gemak was ondanks dat hij in zijn onderbroek stond.. de meeste kinderen daar deden dat niet en hielden gewoon hun kleren aan, maar Mike had weinig schaamte wat dat betreft. Ik deed stiekem een dansje van binnen, dolblij dat Mike zijn onderbroek überhaupt aan heeft gelaten, want met zo’n weer in combinatie met water, gooit hij normaal al zijn kleren uit en rent hij gewoon rond in zijn blote piemel 😂. *high five Mike* (for not doing that 😉). Sja, wat moet ik zeggen: het is en blijft een kind van zijn moeder 😇.
De yoga was die avond ook wel weer een dingetje. Ondanks dat je rustige bewegingen maakt en niet super actief bezig bent, liep mij het zweet al tussen de borsten na 5 minuten. Ik zweet niet snel, maar daar was nu even niks van te merken. Ik zal de rest van de zweterige details maar voor mijzelf houden ;-). Later op de avond werd het wat grijzer buiten en toen ik dus in mijn stoel in de tuin zat te kijken naar de lucht, dacht ik dat het wel eens zou kunnen gaan regenen. Ik ben naar binnen gegaan en nog geen 10 minuten later begon het als een idioot los te gaan, regen, flinke windstoten en een hemel die constant oplichtte door de bliksem flitsen die bleven komen. Ik hou van dat weer, sta altijd met mijn neus aan het raam, maar dit keer ben ik er gewoon midden in gaan staan. Ik heb mijn telefoon gepakt en ben in de tuin gaan staan… boh, dat was vet 😀 !!
Toen ik ineens wat hagelstenen begon te voelen ben ik weer terug naar binnen gegaan…drijfnat was ik, maar dan ook helemaal! Ik heb direct al mijn kleren uit gedaan en ben boven de ramen dicht gaan maken, want het was niet normaal wat er uit de lucht kwam vallen. Prachtig !!
(Ik bied even mijn excuses aan, aan de mensen die waterschade hebben opgelopen en helemaal niet konden genieten van dit natuurverschijnsel)

Vrijdag was ik op visite bij mijn oude vriendin, waar ik al over geblogd heb (check Old Friends..) en ´s avonds kon Gertie eindelijk weer eens genieten van een avond zonder voetbal 😉 we hebben een lekker glaasje Blue Curacao gedronken (waar ik ook een aparte blog over heb geschreven –> Blue Curacao) en zoals gewoonlijk een gezellig avond gehad.

Zaterdag ben ik met mijn maatje die ik al bijna 30 jaar ken, een dagje op stap geweest. Wij hebben een speciale band, een vriendschap die niet kapot te krijgen is, een liefde die vreselijk sterk is en het was dan ook een heerlijke dag (Old friends #2).
Rond 20:30 uur is hij weer vertrokken en heb ik nog wat voetbal gekeken. Later op de avond nog gezellig aan de klets geweest met een paar mensen op Whatsapp, zo gezellig zelfs dat ik gewoon hardop zat te lachen 😀 en precies om middernacht kwamen de eerste felicitaties binnen..
Ja hoor, 26 juni was mijn verjaardag en ik verbaasde mij er wel over welke mensen er aan dachten om mij zo snel een felicitatie te sturen… Heel apart was dat 🙂

Zondag, mijn verjaardag dus.. whoop whoop..

20160626_104019

Mijn ontbijtje 🙂

Je leest het al, ik heb helemaal niks met mijn eigen verjaardag en heb ook nooit veel behoefte om het te vieren (ik heb er al genoeg gevierd 😀 ). De kinderen waren bij hun vader en zouden rond 4 uur thuis komen. Zij vinden het natuurlijk wél leuk om mij even in het zonnetje te zetten en dat vind ik alleen maar lief, maar tot de klok van 4 uur had ik dus ruimte om te doen wat ik wilde. Gertie kwam in de ochtend al langs om mij te feliciteren en we zijn na een kopje koffie nog naar Hornbach gereden. Ik heb voor de rest nog wat gepoetst, opgeruimd, geblogd en ineens kreeg ik een appje wat mijn dag vrijwel naar de klote heeft geholpen.
Ik had al geen zin in mijn verjaardag, wilde ´s avonds eigenlijk met een vriendin weg gaan zodat ook niemand langs hoefde te komen, maar omdat er toch een aantal vrienden graag op bezoek wilde komen vond ik het ergens lullig om iedereen af te wijzen. Dus een beetje tegen mijn zin heb ik toch maar besloten thuis te blijven zodat men kon komen wanneer ze wilden…  Na dat appje had ik daar gelijk spijt van!

Volgende keer doe ik het echt zoals ik dat wil! Al mijn visite heb ik netjes koffie en vlaai geserveerd, later op de avond ook wijn en bier, maar je mag stellen dat ik nogal uit mijn huisje was.

Blij dat het voorbij is! En ik ga nu gewoon nog een jaar genieten van mijn laatste dertigers, want vanaf volgend jaar ben ik een veertiger 😀

XmelX

4 thoughts on “Week #25

 1. loop jij ook rond in je blote piemel?
  En hoezo moet jij je excuus maken? Jij had er plezier in in dat weer. Misschien je je excuus ook maken dat je kinderen hebt, de tandarts kan betalen en de fysio, ontbijtjes krijgen is ook een reden voor excuus dan…savy?
  En als je je b-day niet wil vieren mop, waarom doe je het dan? Voor de goede orde? Voor anderen? Voor de lieve vrede? Kom op wat een onzin.
  Ik wil daarentegen welk een gezichtje op mn gekookte eitje keigrappig!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik loop idd ook graag rond in mijn blote piemel hahahahaha 🙂 Ik ben blij dat mijn kinderen niet met schaamte opgroeien, want dat is echt zo’n vreselijk iets.
   Ik weet het.. mijn verjaardag is altijd zo’n ding, herken je wel he ! 🙂 En blijkbaar leer ik er ook niet van hahahahaha..
   Jij krijgt een gezichtje op je ei 😀 komt helemaal goed ! 😉

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s