Week #26

Ik had een rustige week gepland zodat ik mij in alle rust kon gaan voorbereiden op het weekend, want ik had zo het idee dat ik die energie ook goed kon gebruiken!

Maandag had ik de hele dag vrij, ik moest naar de rechtbank en wilde daarna gewoon even mijn eigen ding kunnen doen, de hele dag voor mijzelf nemen (had ik ook echt wel even nodig). Eigenlijk had ik heel iets anders gepland die vrije dag, maar omdat Maaike en Thomas onfortuinlijk niet konden komen, had ik helemaal geen zin meer om iets te doen.
’s Avonds moest ik met Mike naar zijn zwemles (ik moet serieus meer zwemverhalen gaan bloggen hahahaha) en daar had Jeffrey voor iets lekkers gezorgd, zodat we nog eentje konden drinken op mijn verjaardag 🙂

13501755_10154331876474700_6868890973024557315_n

Hij was ijs- en ijskoud! 😀

Dinsdag ben ik gaan uit eten met mijn ouders voor mijn verjaardag. Het eten was heerlijk, maar omdat het zo druk was daar, hebben we soms wat lang moeten wachten en dat was voor sommige best storend (vooral voor Mike, die stond te popelen voor zijn toetje!)
Nadat we klaar waren, wilde Kyra nog even naar het “graf” van Monique*. Zij was een vriendin van ons die 10 jaar geleden op een veel te jonge leeftijd overleden is aan kanker. Ik denk dat dit vooral te maken heeft met het feit dat haar opa (de vader van mijn ex) op dit moment ook met kanker in het ziekenhuis ligt. Kyra´s vader had haar op maandag gebeld dat hij zijn vlucht omgeboekt had en vandaag al naar Amerika vloog (waar zijn vader dus woont), omdat het echt niet goed met hem ging. Dit gaat haar natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Ze heeft hem lang niet gezien, in 2009 waren we voor het laatst daar, maar ze kan zich die vakantie nog heel goed herinneren. En ondanks dat ze niet veel contact hebben gehad in de jaren, zal dat het verdriet niet minder maken. Even een kaarsje branden kan vaak al een rustig gevoel geven en dat hebben we dus gedaan.

Woensdag had ik niks opstaan.. helemaal niks! Hoe lekker is dat ! 😀
Ik ben samen met mijn manneke naar de bibliotheek gegaan, want dat wilde hij graag.
Even neuzen in wat boeken en hij heeft ook nog een paar dikke Dino boeken meegenomen, waar hij bij thuiskomst gelijk in is gedoken!

13524367_10154336875404700_3609253198097782300_n

Ik vind het super om te zien hoe geconcentreerd hij dingen over Dinosauriërs leest. Ik leg mijn tong in de knoop als ik sommige namen probeer uit te spreken, maar Mike zegt je feilloos met welke Dino we te maken hebben. Dat wordt in September dus een tripje naar het museum in Leiden 😉

Donderdagavond had ik yoga en ik lag heel grappig een paar keer bijna met iemand in de knoop 😛  We lagen wat dicht bij elkaar en bij het benen zwaaien haakten we soms bijna in elkaar.  Het stoorde ons overigens niet, we konden er beiden elke keer hartelijk om lachen. De yoga lessen zijn sowieso heel relaxed en soms schieten we allemaal ook in de lach, omdat we zo´n ontzettende grappig lerares hebben 🙂

Vrijdag heb ik de huishoudelijke taken gedaan, ijskast en voorraadkasten gevuld door veel te veel boodschappen te halen. Maar ik had tenslotte het hele weekend logees en dan wil ik gewoon genoeg in huis hebben.
Het weekend was zo leuk, dat ik daar echt aparte blogs over ga schrijven anders wordt deze blog veel te lang en haakt iedereen af 😛

XmelX

16 thoughts on “Week #26

  1. Leuk Hey! Mijn zoontje is ook helemaal into Dino’s!
    Leuk artikel! Ja klopt in sept. gaat de T Rex World van start, je kunt alleen online je kaartje kopen en reserveren. Het ziet er in ieder geval heel leuk uit to zover ik op de website kon zien.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s