Pure Puppy Love

Afgelopen vrijdag was een Big Day voor Mike, hij keek er al de hele week naar uit en elke avond als ik hem in bed legde zei hij: “Ik verheug mij op vrijdag!!” met een enorme smile!
Want op vrijdag zou zijn vriendinnetje Fallon komen logeren 😀
Jaaaa, mijn kanjer van bijna 8 jaar heeft toch echt het leukste en mooiste meisje van school als vriendinnetje. Al het hele schooljaar zijn ze dikke maatjes, spelen ze ontzettend graag met elkaar en hebben echt alleen maar lol samen.
Uiteraard spelen ze wel vaker bij elkaar, maar Mike klaagde altijd dat Fallon zo vroeg naar huis moest 😛 Voor hem kon het niet lang genoeg duren en een paar weken geleden vroeg ik aan Fallon’s moeder (Natascha) of ze misschien een keertje mocht komen logeren.
Ze vroeg het zelf aan Fallon, of zij dat wel wilde en toen ze Fallon’s gezichtje zag (glinsteroogjes en een brede glimach op haar gezicht) kon ze bijna niet weigeren.

Uiteraard wilde ik Mike niet te lang laten wachten dus was het voor vrijdag afgesproken. Eerst hadden we in een zaaltje afgesproken waar een kien-avond georganiseerd werd door hun school en daar zaten we met z’n allen aan tafel. De avond daar was heel gezellig, maar voor de kinderen duurde het allemaal te lang en rond half 9 ben ik met ze naar huis gegaan. Thuis heb ik ze om de beurt onder de douche gezet en toen ik ze vroeg of ze nog trek hadden, waren ze in eerste instantie wat aarzelend.. Toen mijn dochter zei dat we iets van McDonalds gingen halen, hadden ze wel ineens trek hahahaha, typisch! (en bedankt Kyra!).

IMG-20160701-WA0010

Na deze late night snack heb ik ze hun tanden laten poetsen en in bed gelegd. Ze mochten nog even wat kletsen samen, maar geen feestje meer bouwen want het was al laat..
Een kwartier later zag ik dit …

20160701_232925-1

Mike was een echte heer en heeft zijn bed aan Fallon afgestaan en is zelf op het matras op de grond gaan liggen 🙂  Ze waren duidelijk kapot en sliepen als roosjes!

De volgende dag zijn we naar GaiaPark gegaan en ook hier hadden ze heel veel zin in !
Eenmaal in het park rende ze voor ons uit en leidde de weg. Bij die twee kun je niet zeggen dat één het voortouw neemt, want dat doen ze beide afwisselend. Ik heb ook nog niet meegemaakt dat ze woorden hadden met elkaar, zeker vandaag was het enige dat ik zag lachende gezichtjes. Daar word je wel blij van als moeder kan ik je zeggen 🙂

IMG_0199bew

Omdat ze constant voor ons liepen kon je hun interactie ook goed zien, continue met elkaar aan het praten, wijzen naar dingen, luisterend naar elkaar, soms een handje op de rug, af en toe elkaars hand vast pakken.. ze waren gewoon echt leuk met elkaar!

Op een gegeven moment was Fallon Mike aan het zoeken, kwam ze even daarna naar mij toe en zei ze dat Mike ergens stond en sip was. Ik ben naar hem toe gegaan om even te kijken wat er was, maar we hadden al snel door dat we gewoon even een hapje moesten gaan eten en inderdaad.. na een kleine lunch zat de energie er weer in en gingen ze vrolijk verder.
Verder met samen spelen, samen praten, samen dingen ontdekken en zichtbaar genieten van een leuke dag!

IMG_0404

Eenmaal aan het einde van de dag, zijn we nog even het winkeltje in gelopen en mochten ze een klein knuffeltje uitzoeken. Ze vlogen allebei naar hetzelfde aapje en wilden ook niks anders dan allebei dezelfde knuffel!
Ik zeg je.. dit moet het leukste stelletje zijn van de hele school hahahaha 😀

Later op de avond, toen ik met Mike in bed lag na te praten over zijn logeerpartij, zei hij dat hij het een super dag vond, dat hij het heel leuk heeft gehad met Fallon en dat hij heel blij is met zijn aapje..
Mijn klein aapje .. wat is het ook een lieverd ❤

En weet je wat nou leuk is ? Maandag op school.. hadden ze allebei hun aapje bij zich 😀

Pure Puppy Love

XmelX

En bedankt Liesbeth, voor het maken en doorsturen van deze prachtige foto’s!! 😘

13 thoughts on “Pure Puppy Love

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s