Dolle Vrijdag

Vrijdagavond was op zijn zachts gezegd een bijzonder hectische avond !!

Eerst naar de kienavond met de kinderen, Gertie en Claudia.
In de eerste pauze besloten Claudia en Kyra alvast naar huis te gaan, want ze vonden het een beetje saai. Ik snapte dat wel en heb ze de sleutel gegeven zodat ze naar huis konden gaan.
Na de kinder-ronde ben ik met Mike en Fallon ook naar huis gegaan en Gertie is alleen (met alle over gebleven kienkaarten !! respect daarvoor) achtergebleven. Ze wilde de avond afmaken en kijken of ze misschien nog een prijsje kon meepikken.
De enige die overigens prijs had aan onze tafel, was Kyra die 3 vrijkaarten voor een uur lasergamen had gewonnen.. vet cool!! Gaan we dus snel doen.
Enfin, thuis heb ik de kinderen één voor één in de douche gezet en nadat ze allebei schoon en in hun pyjama beneden zaten, werd ik naar McDonalds gestuurd. Samen met Kyra ben ik de opgegeven bestelling gaan halen en bij het terugrijden belde Gertie dat de kienavond klaar was en ik haar kon ophalen. Dus Kyra thuis afgezet zodat ze alvast konden gaan eten en en gelijk weer doorgereden om Gertie op te halen.
Ik was het heen en weer rijden echt al lang beu.. en ik was echt toe aan een biertje.. had de voetbalwedstrijd ook al voor de helft gemist.. dus ik baalde eigenlijk wel een beetje.
Met Gertie in de auto weer naar huis gereden en eenmaal daar heb ik de kinderen naar bed gebracht (inmiddels was de tweede helft van het voetbal al begonnen.. grrmmbblll!).

Toen die 2 eenmaal in bed lagen en ik beneden kwam, heb ik mijn schoenen uitgeschopt, een koud biertje gepakt en ben ik op mijn kont gaan zitten.. even uitblazen.
Claudia had de eerste wijnfles al bijna op en had zich in de tussentijd prima vermaakt met Kyra. Ze heeft een dochter van dezelfde leeftijd en wij zijn gewoon coole moeders (LoL), dus onze kinderen zijn heerlijk ontspannen en makkelijk.. zo was Kyra dus ook tegen Claudia! Heel apart als je nagaat dat Kyra haar eigenlijk helemaal niet kende tot deze avond 🙂
We hebben met z´n viertjes aan tafel gezeten (Claudia, Kyra, Gertie en ik) en hebben wat zitten kletsen, drinken, lachen.. was gewoon ontzettend leuk. Kyra is rond half 12 naar bed gegaan (wat echt bizar laat is voor haar) en Gertie is een half uurtje later vertrokken… niet voordat ik hun nog even geflasht had toen ze buiten een sigaretje rookten 😛

Nadat Gertie vertrokken was zijn Claudia en ik gewoon verder gegaan met een hilarische avond. Die griet schudt wijn weg, niet normaal hahahahahaha.
Er was ooit een tijd dat ik dat ook kon, maar die tijd is duidelijk voorbij. Ik heb het bij 3 biertjes gehouden, maar tegenover de 3 flessen wijn van Claudia was dat natuurlijk niks!
We hebben heel uiteenlopende gesprekken gehad, het was heerlijk om weer met haar te praten, ging ook echt heel makkelijk en dat terwijl ik de laatste tijd echt amper een gesprek kan voeren als het over mijzelf gaat.. heel apart.
Uiteraard moesten we ook even laten zien hoe slecht we zijn in selfies maken 😛

 

en zeker met een duck-face komen wij niet weg 😛

Om half 4 lagen we in bed.. en ineens zegt een brak stemmetje naast mij:
“Oh ja.. Mike komt Evy morgen om 9 uur brengen”
Ik had mijn ogen al dicht, maar die sprongen spontaan open.. haar man kwam op 9 uur in de ochtend haar dochtertje brengen.. en dat zegt ze om half 4 ´s nachts !? TOP!
Ik moest lachen.. kon niets anders dan lachen, wat een heerlijke muts is het ook !

Om 8 uur was ik al wakker, wilde natuurlijk niet dat er niemand op was als Mike voor de deur stond, dus om kwart voor 9 maakte ik Claudia wakker die gelijk haar telefoon pakte en er achter kwam dat Mike pas rond een uur of 10 zou komen..

Zucht.. nog altijd even chaotisch die vrouw 🙂

Ik werd die ochtend wel weer blij van het kleine engeltje dat even langs kwam.. 😀

20160702_095842

Het was een heerlijke avond, hier zullen er zeer zeker nog meer van volgen en ik kan met recht zeggen: ik heb mijn oude vriendin weer terug ❤

XmelX

 

2 thoughts on “Dolle Vrijdag

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s