Week #27

Na een ontzettend vermoeiend weekend, heb ik deze week echt teveel hooi op mijn vork genomen.
Op mijn werk was het ontzettend druk, na het werk de normale dingen die je als werkende moeder moet doen en dan op de vrije woensdagmiddag zoveel dingen moeten doen dat je je ’s avonds afvraagt hoe je dat allemaal in één middag hebt weten te proppen.

Mijn vrije vrijdag was niet veel anders, de normale boodschappen doen, huisje aan kant brengen, Kyra’s bed al deels uit elkaar halen (voor zover ik dat in mijn eentje kon), stofzuigen, opruimen en toen kwam mijn lieve vriend Ivo helpen om het hele bed uit elkaar te krijgen en te verplaatsen naar Mike’s kamer. We waren een goed team en binnen no time stond hij weer helemaal in elkaar op de juiste kamer, een kopje koffie gedronken samen en toen hij weer weg was ben ik verder gegaan met opruimen, stofzuigen, bed weer maken, Kyra’s kamer helemaal onder handen nemen (inmiddels was ze thuis gekomen en druk aan het helpen), alle boeken ontkaften, papieren opruimen, lades van haar bureau opruimen, kledingkast opruimen en ineens stond Alique aan de deur… Oh ja, we hadden een barbecue geregeld, gezellig met wat drankjes..
Dus zijn we daar alles voor gaan klaar maken en na de barbecue zijn de eerste drankjes op tafel gezet: Spritz Aperol .

20160708_224357
Ik had het nog nooit gedronken en Alique had een fles meegenomen.
Nou, geen succes. Ik heb hem half opgedronken en daarna weg gedaan, bleghz! Niet lekker. De bedoelde gin-tonic smaakte veel beter, maar na 1 glas had ik ook hiervan genoeg. We hebben nog tot laat in de tuin gezeten, samen met Gertie en Alique deed met haar 5 glazen gin-tonic duidelijk beter haar best dan die ene van mij 🙂
Rond de klok van 1 uur zijn we gaan slapen en mijn hemeltje, het leek wel alsof ik naast een kerel lag te slapen! Wat kan die griet snurken zeg 😮

Zaterdag was ik al vroeg op, een ontbijtje genomen bij de Jumbo samen met Alique en de kinderen en ik ben met Mike nog even in het klimrek gegaan
(:D heerlijk als je weer even kind kan zijn)

20160709_094740

Daarna naar huis, met Mike naar de winkel, even een spelletje gedaan tussendoor en toen moest ik hem naar een kinderfeestje brengen en ben ik met Kyra kleren gaan shoppen.
De hele stad wel 2x door gelopen, want ze wilde van de ene hoek naar de andere .. en weer terug!! Dus toen we even bij Bagels & Beans zaten voor een lunch deden onze voeten allebei enorm veel pijn hahahaha.

20160709_145353

Bagel met honing/walnoot cream cheese met kaneel 😀

Een heerlijk sapje gaf ons weer energie en we zijn doorgegaan voor  een tweede ronde. Helemaal kapot zijn we om half 6 Mike weer gaan ophalen, om vervolgens naar een volgende verjaardag te gaan. Daar zijn we tot half 8 gebleven en moesten toen nog even door naar Opa en Oma. We zijn niet lang gebleven, de kinderen waren doodop (en ik ook!) dus om half 9 waren we thuis en zijn die twee meteen naar bed gegaan. Ik heb nog een drankje gedaan met Gertie en lag er ook vroeg in, want vanaf mijn nek naar beneden, was vrijwel alles pijnlijk 😛

Zondag hadden we een familie-dag, al mijn neven en nichten samen (met diens kinderen) de hele dag in een afgehuurde speeltuin!
Die dag is een aparte blog waard dus daar ga ik verder niet over uitwijden.
Maar zondagavond in bed heb ik mijn voeteinde wat hoger gezet en heb ik van alles geprobeerd om de tintelingen uit mijn benen te krijgen. Mijn voeten, kuiten en bovenbenen deden pijn, tintelden en voelde echt niet fijn aan..
Oke Mel, je hebt je grens bereikt. Je kunt blijven rennen en doen, maar ergens moet je stil staan en even op adem komen. Teveel plannen, teveel ondernemen, teveel dingen doen, maar geen tijd meer voor jezelf, mijn eigen ding, mijn eigen moment en rust.. en dan krijg je dit: een vermoeid lichaam, die duidelijke seintjes afgeeft dat dit too much is en een hoofd die voller en voller wordt omdat er geen woord uit komt.

Pas op de plaats, rem erop en even terug naar jezelf.
Dat zijn de doelen voor de komende tijd.

XmelX

15 thoughts on “Week #27

  1. Wat leuk hey! Ja je hebt inderdaad heel veel gedaan zo te zien maar wel leuke dingen! Ik hoop dat je inmiddels weer een beetje heb kunnen rusten! Ik ben ook zo als ik shop moet ik letterlijk alle winkels door behalve de bruna expo xenos enzo daar heb ik toch niks aan tijdens het shoppen voor kleding hahahaha u alleen die sla ik over. Maar de hele stad rond gaan heeft zijn voordelen je komt vaak dezelfde items tegen voor een veel leukere prijsje! En je vindt soms toch aparte items!

    Leuk om te lezen! En die pijnlijke voeten zijn dan toch als je met leuke items terug naar huis gaat defenitly de moeite waard! 😄

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s