Familie dag

Zondag 10 juli hadden we een familie dag, maar dan wel alleen met de neven en nichten onder elkaar (en diens kinderen).
In totaliteit heb ik 19 neven en of nichten, waarvan er 7 die zondag niet erbij konden zijn.
Dus met 12 familieleden plus diens aanhang en kinderen, maakt het dat we met 18 volwassenen waren en 21 kinderen.
Een behoorlijk gezelschap mag je wel stellen dus we hadden een speeltuin afgehuurd. Zo konden de kinderen lekker spelen en hadden wij de kans om eens bij te praten met degene die we weinig zien.

Kevin (mijn neefje), Debby (zijn vrouw) en ik hadden dit georganiseerd en we waren om 11 uur in de speeltuin om de boel klaar te maken. Drank in de koelkast, vlees in diepvries en koelkast, al het anderen in de keuken neerzetten, badjes vullen want het werd een warme dag en daarna konden we de koffie aanzetten en een heerlijke bak koffie drinken. We hadden toen al lol, dus dat voorspelde al veel leuks voor de rest van de dag.

Nadat de eerste familieleden binnen druppelden, begon het al snel heel gezellig te worden. Het prachtige weer zorgde ervoor dat er heel veel water heen en weer gegooid werd en als de waterpistolen niet voldeden, dan werden er gewoon emmers gebruikt 😛
Nadat we al een aanzienlijk groepje bij elkaar hadden, hebben we de eerste Schrobbeler gedronken, dit in ere van Theo*, ons neefje die eerder dit jaar overleden is.
Dit drankje hebben we omgedoopt tot een “Theike” en op elk familiefeest zal dit drankje gedronken worden en toasten we op Theo*.

De dag vorderde, de pret ging door, gesprekken met elkaar waren leuk, de barbecue ging aan, ijsjes werden gegeten door de kinderen, het water vloog in het rond, de biertjes gingen rond, het was oprecht een hele gezellige dag!

En toen werd het tijd voor een groepsfoto, alleen met de neven en nichten…
Ik geloof dat er weinig “normale” mensen in onze familie zijn, we hebben allemaal wel een “prettig gestoord”-knopje, die automatisch aan gaat als we bij elkaar zijn 😀  Dus het was nog behoorlijk wat om die foto’s uiteindelijk gemaakt te krijgen LoL

DSCN0299

Eerst iedereen eens op een plek krijgen hahaha

DSCN0301

11 neven en nichten (eentje moest even weg voor een optreden)

En we vonden het ook leuk om alle kinderen eens samen op de foto te zetten 🙂

Ik ben dol op die rechter foto !! de kinderen gooiden allemaal hun handen de lucht in toen ik riep “Handjes omhooooog!!” 😀

Het was een heerlijke dag, om 18:00 uur zijn we de boel gaan opruimen en volgens mij wilde iedereen dit volgend jaar nog wel eens doen. Maar dan is te hopen dat we de missende 7 personen er wél bij hebben en we eindelijk eens helemaal compleet zijn.
Hoewel we nooit meer helemaal compleet zullen zijn… maar in ons hart en hoofd was hij erbij en zal hij er ook altijd bij zijn!
Zeker vandaag, want op deze dag, ergens in Oostenrijk werd Theo uitgestrooid, op een plek waar hij graag uitgestrooid wilde worden.. Toeval ? Daar geloven we niet in! Wij waren samen, als één!

Bedankt lieve neven en nichten, voor een geweldige dag!

XmelX

16 thoughts on “Familie dag

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s