Week #28

Maandag had ik het geluk dat mijn ex-man even langs kwam om de kinderen te zien (aangezien hij 2 weken in Amerika was geweest) en Mike vroeg of hij met hem naar de zwemles wilde gaan. Gaf mij even adem om de afwas te doen en thuis wat te kloten, ideaal!
Beetje jammer van het gezellige half uurtje aan de bar, maar dat maken we volgende week wel goed πŸ˜‰

Dinsdag had ik een gesprek op MikeΒ΄s school, in verband met zijn rapport en de juf was enorm te spreken over MikeΒ΄s prestaties en persoonlijkheid. “Je kunt geweldige gesprekken met hem hebben en hij heeft een woordenschat waar je U tegen zegt”, waren haar woorden. Toen ik haar uitlegde dat we thuis vaker serieuze gesprekken voeren, werd het haar allemaal wel duidelijk waar het vandaan kwam.
Een klein manneke, met een oude ziel πŸ˜‰ ThatΒ΄s my boy!
Zijn punten waren uitmuntend en hij gaat uiteraard gewoon naar groep 5! *happy dance*

Woensdag ben ik met Mike aan het bakken geslagen, hij mocht donderdag 14 juli (zijn verjaardag) uitdelen op school en hij wilde graag cup cakes maken en versieren. Zo gezegd, zo gedaan.

20160713_145200

hij heeft ze echt zelf versierd en vond het leuk om voor de meisjes een bloem erop te doen.. de jongens boeide hem niet zo hahahahaha.

Na het bakken wilde hij zijn kamer poetsen en opruimen (leuk hoe hij alles in orde wilt hebben nadat hij een nieuw bed heeft gekregen πŸ˜€ ) en toen we dat eenmaal klaar hadden, zijn we met zΒ΄n drietjes gaan eten. Daarna moest ik naar de fysiotherapeut, die weer een nieuwe blokkade in mijn rug gevonden had 😦 .
De komende 2 weken heb ik dus nog afspraken bij hem staan, hopelijk kan hij alle blokkades nog weghalen voordat mijn vakantie begint. We zullen zien!

Donderdag was mijn ventje jarig.. 8 jaar is hij geworden πŸ˜€

DSCN0349

whahahaha, hele slechte foto! πŸ˜›

Ik had de avond ervoor samen met Kyra en Gertie al slingers en ballonnen opgehangen, dus de boel was leuk versierd! :). We hebben hem al zingend wakker gemaakt en die brede glimlach deed mijn hart smelten πŸ™‚
Ik had gelukkig ook vrij die dag, want moest in de ochtend met Kyra naar school, zij moest haar punten ophalen en ik leverdeΒ in de tussentijd haar boeken in. Daarna even langs mijn vader wat gebak ophalen, naar de winkel om nog een vlaai te halen, om 13:00 uur Maaike en Thomas van het station afhalen, nog wat opgeruimd en om 14:45 uur mijn jarige man van school afgehaald. Nadat we thuis waren, kwam het eerste bezoek al en tot een uur of 9 is er constant bezoek geweest, gezellig maar vermoeiend voor Mike. Hij kon gelukkig uitslapen, want vrijdag had hij vrij πŸ™‚

Vrijdag was ook Mike’s kinderfeestje. Ik ben in de ochtend al op pad gegaan met Thomas, we hebben 10 enveloppen moeten verstoppen en hint-kaartjes moeten ophangen voor de Spionnen-tocht!

Dit jaar had ik namelijk een pakket besteld bij Spyctive, die zorgen voor alle benodigdheden en je moet dan zelf een soort van route maken die de kinderen moeten lopen en waarbij ze dus 10 enveloppen moeten zoeken en opdrachten moeten maken. Ondertussen worden ze soms gebeld door een agent (in ons geval “Agent Havik”) die hun op de hoogte houdt van de stand van zaken, of er misschien nog verdachte mensen onderweg zijn en ze nemen ook contact op als de missie is geslaagd.

Zo wordt het heel “echt” gemaakt voor de kinderen en ze hebben zich dan ook prima vermaakt !
Het was een heel gezellig feestje, we hadden goed weer dus konden lekker buiten wandelen, later hebben ze frietjes gegeten en om 5 uur werden ze allemaal weer opgehaald.
Daarna kwam de kapster om Mike en mij weer even bij te snoeien en vervolgens heb ik Mike naar opa en oma gebracht, hij bleef daar een weekendje logeren omdat ik dit weekend een festival had (ParkCity Live in Heerlen!).
Ik was kapot toen ik eenmaal thuis was, de hele dag in de weer zijn met 8 kinderen is altijd best heftig hahahaha, vind die twee van mij soms al genoeg πŸ˜›

Toen iedereen weg was en ik alleen zat met Maaike en Thomas (die mee gingen naar ParkCity Live), hebben we nog even wat gekletst, maar zijn we toch op tijd naar bed gegaan.
Want voor een festivalweekend moet je immers ook uitgerust zijn πŸ˜€

Hoe het festival was ?
Dat lees je later πŸ˜‰

XmelX

26 thoughts on “Week #28

    • Ik ook!!! Ik ben totaal niet creatief enzo.. was ook best wat om die route en een kaart te maken die de kids moesten gebruiken πŸ˜‚πŸ˜‚ Volgend jaar gewoon weer naar dartledome lol

      Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s