Zwemverhalen #2

Afgelopen maandag was er weer een zwemles.
De vakantie begint bijna, dus volgende week is al de laatste zwemles. Voor Mike ook de allerlaatste, want hij is echt helemaal klaar met zwemmen!
Hij heeft diploma A, B en C en zit nu op zwemvaardigheid 1.. maar hij is nog jong en mist toch nog wat kracht, bovendien is het echt een held in nieuwe dingen proberen (NOT!), dus willen bepaalde acties ook niet echt lukken. Zijn 3 diploma´s waren een must, dat jaartje extra heeft hem alleen maar goed gedaan, dus hij mag van zwemles af.

Dat betekent wel dat de leuke bar-momentjes ook zijn afgelopen 😦
Echt wel jammer, want het begon net écht leuk te worden. Maar misschien wip ik nog wel eens binnen bij de zwemles en anders weet ik mijn 2 A-teamleden wel te vinden! 😀
We moesten het dit keer ook weer met z´n tweetjes doen, Patricia moest helaas werken dus hebben Jeffrey en ik maar een biertje gedronken (ik wilde eigenlijk geen biertje, maar Jeffrey drong echt aan en sja.. dan wil ik geen party-killer zijn he 😀 )
Het gesprek begon al snel over zijn auto, die één of andere idioot met een zatte kop midden in de nacht volledig total loss had gereden. Het zal je maar gebeuren, wat een ellende !!
Uiteraard zaten er nog meer mensen aan de bar, met de oren zo wijd open dat ze ons nog konden horen fluisteren en toen onze brede “vriendin” een gaatje zag, begon ze gelijk mee te kleppen.. *zucht*
Het enige dat ik hoorde was: “Wij hebben dat ook eens gehad..”
En daarna alleen nog maar : “mmmm mmm mmmmmmm mmm mmm mmmm”
Met andere woorden: ik luisterde niet !
In plaats van te luisteren pakte ik mijn telefoon, zuchtte en zei: “Oh god.. daar gaan we.”
Jeffrey probeerde heel hard zijn best te doen om géén gesprek aan te gaan, want als je haar een vinger geeft, dan hou je maar vast..
Volgens mij heeft hij het wel goed gedaan, want ineens zei hij weer wat tegen mij en ben ik uit mijn bubbel gesprongen.
Het is soms echt wel te gek dat ik dit kan! Mij volledig afsluiten van alles om mij heen, niets horen en gewoon mijzelf ergens anders wanen! Top!

Enfin, het was zoals altijd hartstikke gezellig aan de bar, maar het was inmiddels ook alweer tijd om de kinderen uit het zwembad te halen dus zijn we naar beneden gelopen.
Ze waren net bezig met de vlinderslag en het zag er zo leuk uit hoe die kleine kontjes boven het water uit hupsten hahahaha. Schattig!
Toen vroeg de zwemleraar (Frans) of ze wisten hoeveel mozaïek tegeltjes tegen de wand aan zaten en alle kinderen riepen allemaal verschillende aantallen. Frans zei elke keer dat het niet goed was en toen vroeg ik hem of hij zelf wel wist hoeveel tegeltjes het waren. Met een vastberaden uitdrukking zei hij “Jazeker weet ik dat!” en ik heb een spottend gezicht getrokken naar hem die duidelijk het tegendeel bewees.
Frans en ik kennen elkaar al wat jaartjes en vanaf het begin vechten wij al tegen elkaar op 🙂
Zo leuk, elke keer zitten we elkaar te narren, dagen we elkaar uit of lachen we om niks.
Ik stond dus al lachend langs de kant met de handdoek klaar om Mike af te drogen, toen hij naar mij toe liep en zonder dat ik het ook maar in de gaten had, duwde hij mij zo het water in!

Daar lag ik dan.. volledig gekleed, met de handdoek van Mike erbij..  te dobberen in het water. Het zat er aan te komen, ik heb Frans ook al een paar keer in het water proberen te gooien, maar het nooit echt gedaan.. hij dus wel! LoL

13770366_10154388890074700_6195218972471559964_n

samen afdrogen dan maar 😛

De kinderen hadden de grootste lol, Jeffrey stond met een brede grijns te kijken en Frans stond zelfvoldaan langs de kant. Ik ben uit het water gekomen, gelijk mijn shirt uitgetrokken en uitgewrongen en ben toen naar boven gelopen en heb Bud gevraagd of hij misschien een shirt of vest had. In de auto heb ik mijn handdoek gepakt (die lag er al een tijdje in, want zoals ik zei: dit zat er aan te komen en dan moet je voorbereid zijn) en weer binnen heb ik mijn broek uitgetrokken en de handdoek om mijn middel gedraaid. Nog na lachend stond ik met Frans en Bud te praten, de brede “vriendin” en haar man waren er ook nog en wilde uiteraard geen woord missen.
Net toen ik weg wilde gaan, pakte Frans mijn sleutels en telefoon uit mijn handen en duwde mij zo weer richting het zwembad.. het water in!
Ja hoor, daar lag ik weer.
Met enkel een druipend vest en een stringetje aan, ben ik al lachend weer uit het zwembad gekomen en prees Frans, want hij had mij 2x onbedacht te pakken! Ik trok het druipende vest uit en stond heel sexy in kletsnatte bh en string.. (sarcasme mensen.. was alles behalve sexy!)
Grappig hoe onze brede “vriendin” haar man ineens heel snel naar buiten duwde. Zou ze misschien gedacht hebben dat we toch niet allemaal hetzelfde zijn ?? 😉
Bud kwam met een tweede droog vest aan en van Frans kreeg ik een droge handdoek, ik was wel voorbereid maar niet op 2 duiken ! LoL
Mike kwam naar binnen want hij was al naar buiten gelopen, in de veronderstelling dat ik achter hem aan kwam, keek droog naar mij en zei lachend:
“Waarom ga je nou alweer zwemmen mama ?”
🙂 Rot jong! hahahahaha

Frans en Bud keken elkaar tevreden aan en lieten mij na deze wel heel verfrissende duik, naar mijn auto gaan.
Daar heeft Mike even een foto gemaakt, want ik zag er echt niet uit! Ik leek wel een tokkie whahahahaha. Het boeide mij verder ook niet, want ik ging toch naar huis, maar dit moet de slechtste foto van het jaar zijn.. oh mijn god :))

20160718_202904

Tokkie Mel 😛

Volgende week de laatste keer… wie weet wat er dan gebeurt 😉

XmelX

21 thoughts on “Zwemverhalen #2

 1. Jammer dat het bijna Mikes laatste zwemles is maar ik snap wel dat hij er genoeg van heeft. Ik heb zelf alleen A en B maar volgens mij bestond in mijn tijd het C-diploma niet.

  Leuk hoe jij en de zwemleraar elkaar uitdagen. Ik moest echt lachen toen ik las hoe hij jou in het water duwde.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk Mel!!😊😊😊ik ga jullie wel ontzettend missen,maar we houden je in ere(jeff en ik) en natuurlijk houden we onze koffie😂😂correctie alcoholuurtje bij!!tot gauw lieffie💋💋

  Geliked door 1 persoon

 3. Hahahahaha serieusss😂😂😂😂! Awhhh Melanie toch! Ik zag het al helemaal voor me!
  Wel een leuke herinnering die foto!😜😜
  Hahahahah ! Dat zal je niet snel vergeten!
  Ik ben blij dat ook voor jullie de vakantie bijna zicht is!Yayyyyyy!🎊🎉

  Hugzzz Miss B.💋♡

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Week #29 | My journey..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s