Week #29

Maandag heb ik na mijn werk Kyra naar haar mentor van school gebracht, zij had een barbecue georganiseerd bij haar thuis met de hele klas (2 Atheneum).
Grappig is dat Kyra´s mentor een goede kennis van ons is, waar wij al bijna 14 jaar over de vloer komen. Ik heb haar namelijk leren kennen op zwangerschapsgymnastiek toen ik zwanger was van Kyra. Nadat onze kinderen geboren zijn, zijn wij regelmatig met een aantal van de zwangerschapsgym bij elkaar gekomen en naarmate de jaren vorderde en de groep steeds kleiner werd, zijn we uiteindelijk nog met 4 families over gebleven. Het is alweer een hele tijd geleden dat we elkaar gezien hebben dus toen ik de tuin in liep heb ik Paul gelijk geknuffeld en Marlene (Kyra´s mentor) uiteraard ook 🙂 De barbecues daar waren altijd zo ontzettend gezellig en meer dan eens konden we ook nog zwemmen, zalig!
Kyra vindt het alles behalve grappig, want daar waar het eerst gewoon “Marlene” was, moet ze nu al een jaar “Mevrouw Verjans” zeggen.. en dan gaan we ook nog volgend weekend bij hun barbecuen (met 3 families, aangezien de vierde al op vakantie is), maar dan is “Mevrouw Verjans” weer even “Marlene”. Ik begrijp dat het een beetje verwarrend is voor Kyra, maar die twee dingen kun je eigenlijk heel simpel scheiden. Voor een puber zijn die dingen toch wel heel wat dramatischer dan ze eigenlijk zijn hahahahahaha. Geweldig die tieners 😛 Maar ik kijk in ieder geval enorm uit naar volgend weekend 😎
Tussen het brengen en ophalen door, ben ik nog met Mike naar zwemles gegaan en hoe die avond verlopen is, heb je al eerder kunnen lezen 🙂 (Zwemverhalen #2)

Dinsdag heb ik heerlijk in de tuin gezeten met Gertie. Het was warm, dus dan zit ik na mijn werk liever lekker in de tuin (te kijken naar mijn onkruid dat sneller groeit dan de haren op mijn benen) in plaats van binnen in een benauwde sauna. Normaal is mijn hut altijd wel lekker koel maar de aanhoudende warmte heeft toch wel zijn tol geëist in huis en het is gewoon warm binnen nu. Ik kan er goed tegen en heb er geen last van, maar heb wel de ventilators van zolder gehaald en op de kamer van de kids gezet. Die kunnen helaas minder goed tegen die warmte 😦

Woensdag was een heerlijke tropische dag, ± 33° en toen ik Mike uit school heb gehaald, ben ik thuis snel Kyra en wat zwemkleren gaan halen en zijn we naar een vriendin gegaan om de middag daar bij het zwembad te vertoeven.
Ik kwam binnen, zei hallo, liep richting de tafel, terwijl ik mijn kleren al aan het uittrekken was. Voordat ik de tas op de grond kon zetten had ik mijn blouse al open en binnen no time stond ik in mijn bikini en lag heel snel in het water. Het was een welkome afkoeling, heerlijk ! Zo heb ik een minuutje gelegen en daarna ben ik aan tafel gaan zitten en een kopje leut gedronken.
Zwemmen is niet zo mijn ding (heeft zo zijn redenen 😛 ) en voor mij is het dus even poedelen en er dan weer uit.
Ik heb dit nog 2 keer gedaan maar de rest van de middag hebben we aan tafel zitten kletsen. Het was een gezellig middag maar daar waar ik gehoopt had even lekker ontspannen te kunnen zitten, merkte ik heel goed dat ik alles behalve ontspannen was.
Eindelijk wat rust en even niks, maar dan schreeuwt je hele lichaam onrust uit.
Hoe frustrerend is dat!
Het is zo gewend maar door te gaan, dat ik niet eens kan genieten van zo´n middagen.. Het was voor mijn vriendin ook overduidelijk:
Uitgeblust, moe, kort lontje en strak van spanning.. dat waren de woorden die zij gebruikte, wat zij kon zien aan mij (zij is één van die vriendinnen waarbij een masker geen zin heeft). Ik voel het zelf ook aan alles.. op de rem trappen lijkt toch moeilijker dan ik gedacht had.

Donderdag had Mike zijn laatste schooldag, hij kwam met een prachtig rapport thuis en mag uiteraard gewoon naar Groep 5 🙂
In de avond gelukkig weer yoga. Het was bijna een Bikram Yoga, zo warm was het 🙂
Maar ik vond het heerlijk en heb er echt van genoten. Het is niet zo raar dat ik veel moe-er was dan normaal, het geren eist zo zijn tol zullen we maar zeggen. Ik heb echt even in de auto gezeten om helder te worden.. voelde wel lekker, dat lome gevoel 🙂

Vrijdag moest ik werken, vanwege de vakantie van mijn baas en dat is altijd wennen voor mij. Toen ik thuis kwam kreeg ik Kyra´s rapport onder ogen en ook zij is over naar 3 Atheneum. Niet met de allerbeste punten en met de nodige twijfel, maar ze krijgt nog een kans om zich op Atheneum te bewijzen. Die heeft ze met beide handen aangepakt en in plaats van terug te gaan naar 3 Havo, heeft ze besloten om 3 Atheneum te knallen. Ik ga een kerk vol kaarsjes branden voordat het schooljaar weer begint, want ze kan alle hulp gebruiken.
Desalniettemin kon een warm gevoel van trots zich vullen in mijn lichaam ❤
In de avond heb ik weer in de tuin gezeten met Gertie, we hebben een flesje wijn gedronken en merkten ineens dat we wel heel lollig waren geworden, hihi.

Rond middernacht hebben we de “kroeg” gesloten en de avond met een lachbui afgesloten 🙂

Zaterdag was een idiote dag.. weer zo´n ren-je-rot-dag!
`s ochtends met Gertie mijn vader gaan ophalen en gezamenlijk gaan ontbijten bij de Jumbo, daarna meteen de boodschappen gedaan, thuis de boodschappen in de ijskast en diepvries gegooid, mijn vader naar huis gebracht, daarna naar de Lidl de rest van de boodschappen halen, weer naar huis en alles ingeruimd, weer de auto in om naar de dierenwinkel te gaan voor voer, terug naar huis, snel wat gegeten, Mike wilde graag gaan wandelen met Sita dus hebben we dat ook nog gedaan

Eenmaal thuis de tas weer gepakt en naar Sittard gereden waar Kyra aan het werken was (bij mijn moeder in de stomerij), nog even met Mike naar Bart Smit gegaan, weer terug naar mijn vader, hem in de auto geduwd en naar de Griek gegaan. Daar kon ik even op adem komen en toen mijn moeder en Kyra ook gearriveerd waren hebben we heerlijk gegeten. Ik had eigenlijk ook nog een verjaardag maar ik wist dat dit amper haalbaar was en aangezien ik echt totaal niet lekker in mijn vel zit is een verjaardag met merendeel mensen die ik niet ken, ook ineens een heel ding! Ik had mij eerder netjes afgemeld, mijn excuus aangeboden, ik moet echt even aan mezelf denken dus moet ik ergens beginnen 😦 Cadeautjes heb ik wel al klaarliggen dus ik ga binnenkort langs en maak het goed!
Toen ik eenmaal thuis was, heb ik mijn spullen neer gegooid en ben op de bank geknald…. hier ben ik blijven zitten tot ik naar bed ben gegaan.
Hoe laat ? geen idee
Wat heb ik gekeken ? ook geen idee

Zondag heeft het hele huis uitgeslapen (uniek!!) en heb ik een lekker ontbijtje gemaakt

20160724_100740

eitjes horen bij een goed ontbijt! 🙂

waarnaar we de hele dag thuis zijn gebleven. Mike heeft met zijn Lego gespeeld, af en toe lag hij languit op de bank tv te kijken, of hij speelde met de katten. Kyra heeft haar kamer opgeruimd, haar nagels gedaan en god weet wat ze nog meer op haar kamer uit heeft gespookt 😛 en ik heb opgeruimd, gepoetst, gewassen en kleding uitgezocht. Kon er de hele dag voor uittrekken en dat was zo fijn! Na het avondeten heb ik gedoucht en ben ik om half 8 naar Alique gegaan.
Ik was weer zo slim om af te spreken om naar de film te gaan..20160724_221416

alleen draaide die film pas om 22:30 uur! Slim Mel.. heel slim!
Het was een gezellige avond, dat absoluut maar de film was RUK!
Godskolere wat een saaie film… niet echt wat je verwacht van een horror film zeg maar!
“Lights Out” heette hij, van de maker van onder andere The Conjuring (en dat was wel echt een goede film!). De titel was wel passend, want mijn Lights zijn volgens mij ook een paar keer Out gegaan.. en de ene keer dat ik schrok, was omdat Alique ineens een beweging maakte hahahahaha.
Half 1 was ik thuis.. en ben gelijk mijn bed in gekropen.

Ik leef nog! 😉

XmelX

15 thoughts on “Week #29

 1. Heyhey Girl! Wat een leuke week had je weer!
  Gefeliciteerd van je kids Dat ze beiden zijn overgegaan Yayyyy!!!🎉🎉🎉
  Toen je het had over naar zwemles den hoe die verlopen was schoot ik weer even in de lach! Hihihih het blijft funny!😂😂😂
  Mooie hond heb je hey die Sita! 😍
  Girl die zaterdag was je daarna zeker total loss! Wow hey!

  Het was leuk om te lezen!

  Besos Miss B💋💋

  Geliked door 1 persoon

   • Your’e Wecome Dear! Ohww dat is ook een leuk idee zo’n leen hond ! Ja inderdaad! hihihi Ik wil ook eentje voor af en toe dat is leuk genoeg. Nu nog een leenhond vinden! hahah 😉

    Ciaoo Girl! Have a nice Day!❤
    💋💋💋

    Geliked door 1 persoon

 2. Wat ’n mooi beestje, die Sita! Kijkt net zo uit d’r koppie als mijn oude familie-hond.. Katten mogen dan een stuk minder werk zijn, soms mis ik t, zo’n trouwert. Wel handig dus dat je een leen-versie hebt haha 😛

  En ja, “leraren in ’t wild” blijft een moeilijke zaak om te hendelen. Opeens ‘u’ en ‘amen’ zeggen zit sowieso al niet in de puber-aard. Wel een herkenbaar stukje 🙂

  Dat je die hitte overleefd hebt trouwens o.0 Ik ben binnengebleven met 2 ventilators op m’n snufferd gericht xD

  Geliked door 1 persoon

  • Oh ik vind die warmte heerlijk! mij hoor je niet klagen hoor, geniet er van! 🙂
   Sita is ook echt een mooi beest, ze is ook echt heel lief. Ik heb niks met honden, maar Sita is echt een schatje.
   Het is idd nog wel eens een dingetje voor pubers om heel beleefd te zijn whahahaha.. vraag mij soms af of ik daar vroeger ook zo´n moeite mee had 😛

   Geliked door 1 persoon

  • Ja voor mijn rug zou zwemmen ook echt heel goed zijn. Maar ja.. euh.. ik ga even niet uitleggen waarom ik niet van zwemmen houd (akward! 😛 ).. ik doe het gewoon niet graag hahahaha
   En bedankt !! *trots*
   xxx

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s